Зимна селекция и контролни мачове 2016-17

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Onq

Re: Зимна селекция и контролни мачове 2016-17

Мнениеот Onq » 21 дек 2016 14:38

Нямало да идва.Щял да си стой в нафтата и по-добре.Такива дрисльовци дето ги каним 15 пъти ,а те все някъде другаде отиват не ни трябват.Бибишков е номер едно,него десет години все го привличахме и добре,че не дойде.Още ми държи влага от Дани Младенов.Всеки трансферен прозорец все идва при нас и все не ставаше.Накрая, като обиколи цяла България и дойде при нас и ни закопа.Бладжийски е супер попълненеи за мен.Тука веднага се почна с глупостите- убиец а у, а никой не спомена после дето спаси едно дете при масов бой.Самата случка с убийството е предизвикана от умрелия,който го е хранил зверски.Ударил го паднал и си ударил главата в бордюра.На всеки може да се случи,стига да не е форумна мишка.На лявото крило ще пасне идеално вместо Коконата.Има удар и бие отдалеч,нещо което много ни липсва.Има нюх,супер си е момчето.Бас държа,че ако е титуляр докрая на първенството ще има поне 4-5 гола.Не издържам вече нападение от Кузма и Коконов,тва е съсипваща нервите комбинация.Всеки мач по 2-3 10000 % положения и още преди да стрелят знаеш,че нищо няма да стане.Това е демотивиращо и за целия отбор

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 21 дек 2016 14:41

Аз никога не съм очаквал от циганин да свърши работа както трябва, така че...

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 21 дек 2016 18:37

Надявах се да вземем Хубчев за алтернатива на Мишо, но изглежда Дунав вече го стори. Както седят нещата в момента, евентуални трансфери на Дивиш и Карагерен биха били доста силни.
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 28 дек 2016 13:09

Черно море чака нападател от ЕС
http://varnautre.bg/2016/12/28/44115/%D ... 0%B5%D1%81

Вратар отказал на Гонзо
Черно море зацикли със зимната си селекция, твърди “Тема Спорт”. До момента варненци привлякоха само атакуващия халф на Славия Борислав Балджийски. Старши треньорът на “моряците” Георги Иванов очаква нападател от чужбина за старта на подготовката на 9 януари. На този етап от клуба не разкриват никакви подробности. Знае се само, че става въпрос за играч от ЕС.
Гонзо изпитва остра нужда и от привличането на качествен вратар. Липсата на такава опция сериозно притеснява наставника на Черно море. В момента варненци разполагат на този пост само с Емил Михайлов. Както е известно, Коварж преминава в Славия Прага, а Чанович бе освободен.
Вариант за под рамката бе бившият страж на ЦСКА Якуб Дивиш. Чехът обаче е отказал предложението на Гонзо. В средата на терена като опция за ново попълнение са появи името на Мариян Огнянов.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 30 дек 2016 13:45

Сега видях, че Стефан Велев е без отбор. Според мен би ни свършил чудесна работа в средата на терена.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 30 дек 2016 17:06

Мисля си че приключихме с набелязаните БГ играчи.Продължаваме да работим с чуждите такива.Вярвам че на 9.01.2017 ще имаме поводи за радост.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 30 дек 2016 18:45

Готвача написа:Мисля си че приключихме с набелязаните БГ играчи.Продължаваме да работим с чуждите такива.Вярвам че на 9.01.2017 ще имаме поводи за радост.

Не искам да се заяждам с теб или да те дразня колега, но ми се струва, че пак закъсняваме със селекцията, повечето отбори вече са си поизбистрили съставите. Другото възможно нещо (което и на мен ми се иска) е, че избираме внимателно кого да привлечем. Дано да е така (макар, че винаги така се получава при нас - позакъсняваме и накрая вземаме "каквото остане"), защото засега само един Балджийски (наистина горе-долу приличен играч). Ами къде е вратаря, централния защитник, още някой и друг халф, крило, нападател...и то тези всичките са задължителни, почти. Евентуално още един вратар (напуснаха ни двама) и ляв бек, да кажем пожелателно. Всичките тези футболисти чужденци ли ще бъдат, щом казваш, че с българите сме приключили. Според мен (не плюя, а съм реалист) ще стане така - още един или най-много двама нови и втория сезон пак познатите проблеми,а именно къса резервна скамейка и проблеми с физическата издържливост, просто защото футболистите са си почти същите, даже ще бъдат по-малко като брой. Дано да греша, но съм фен на "Черно море" от сто години, както се казва и знам отлично какво и как става винаги.
Живи и здрави на всички!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 30 дек 2016 19:50

black sea написа:
Готвача написа:Мисля си че приключихме с набелязаните БГ играчи.Продължаваме да работим с чуждите такива.Вярвам че на 9.01.2017 ще имаме поводи за радост.

Не искам да се заяждам с теб или да те дразня колега, но ми се струва, че пак закъсняваме със селекцията, повечето отбори вече са си поизбистрили съставите. Другото възможно нещо (което и на мен ми се иска) е, че избираме внимателно кого да привлечем. Дано да е така (макар, че винаги така се получава при нас - позакъсняваме и накрая вземаме "каквото остане"), защото засега само един Балджийски (наистина горе-долу приличен играч). Ами къде е вратаря, централния защитник, още някой и друг халф, крило, нападател...и то тези всичките са задължителни, почти. Евентуално още един вратар (напуснаха ни двама) и ляв бек, да кажем пожелателно. Всичките тези футболисти чужденци ли ще бъдат, щом казваш, че с българите сме приключили. Според мен (не плюя, а съм реалист) ще стане така - още един или най-много двама нови и втория сезон пак познатите проблеми,а именно къса резервна скамейка и проблеми с физическата издържливост, просто защото футболистите са си почти същите, даже ще бъдат по-малко като брой. Дано да греша, но съм фен на "Черно море" от сто години, както се казва и знам отлично какво и как става винаги.
Живи и здрави на всички!

Какво може да ме дразни в изказването ти?Същите наболели проблеми,като всяка година.Единстевената разлика е,че Гонзо се мъчи да промени нещата.Пак ще сме с къса скамейка/както казваш/,пак ще разчитаме на едни и същи след 70-тата минута "уморени коне".За вратаря ще е голям проблем ако не намерим по добър от Емо.Обявената заплата за вратар от Гонзо е 3000 евра,което е доста прилична сума за БГ и БИ МОГЛО да излъже някой от БГ играчите да разтрогнат и да се присъединят към нас.Би,но по вероятно-не би.Лошото е че дори да не стават съвсем според Гонзо,юношите ги хвана липсата и тях и даже като бройка няма да ги има.Недай Боже някоя контузия на основен играч и сме "за мустака".Добрата новина е лагера и контролите.Определено се работи и дано забавянето да е заради избора на по качествени играчи.ДАНО!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

wesko123w
Контакти:

Мнениеот wesko123w » 30 дек 2016 20:54

"Аридеа", "Кардиа", "ПАОК", "Ираклис", "Арис" са съперниците на "Черно море" за контролите в Гърция

palio_morqka
Контакти:

Мнениеот palio_morqka » 31 дек 2016 11:30

Стенио разтрогна с Ботев,брутален на моменти но много можещ футболист.Дано да е напуснал за да се присъедини към нас, че Паланков нещо издиша вече.

Върни се в “Черно море”