"Якуб Дивиш закопа ЦСКА. Вратарят допусна детинска грешка срещу Черно море. Ето какви са първите думи на стража за нелепата ситуация и това, че армейците изпуснаха 2 точки заради него, завършвайки наравно 1:1 с морето.
“Извинявам се на всички фенове, треньори и съотборници. Огромна моя грешна ни отне трите точки”, заяви Дивиш."
Зимна селекция и контролни мачове 2016-17
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Зимна селекция и контролни мачове 2016-17
Последна промяна от ticha i vladislav на 21 дек 2016 12:33, променено общо 1 път.
Черно море-първият шампион по футбол в България
При положение,че Коварж изненада Черно море и напусна,то логично е Чанович да не бъде освобождаван
Самият Чанович каза,че очаква да бъде освободен от отбора на 09.01.2017 /тогава все още не се знаеше,че Коварж ще напусне/
но желае да продължи кариерата си в България. С една дума Чанович би трябвало да остане в Черно море като титуляр, а евентуално новият Дивиш да се вземе за резервен вратар

но желае да продължи кариерата си в България. С една дума Чанович би трябвало да остане в Черно море като титуляр, а евентуално новият Дивиш да се вземе за резервен вратар

Sole написа:При положение,че Коварж изненада Черно море и напусна,то логично е Чанович да не бъде освобождаванСамият Чанович каза,че очаква да бъде освободен от отбора на 09.01.2017 /тогава все още не се знаеше,че Коварж ще напусне/
Не те познавам лично, но в последно време си създадох впечатление за теб ( може и да е грешно ), че си някакъв комплексиран пубер. Само малоумник може да ми говори суперлативи за един посредствен вратар!!! Че то половината вратари от Б група са по-добри от Чано!!! Спри се малко и помисли! Не ставай жалък!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:Sole написа:При положение,че Коварж изненада Черно море и напусна,то логично е Чанович да не бъде освобождаванСамият Чанович каза,че очаква да бъде освободен от отбора на 09.01.2017 /тогава все още не се знаеше,че Коварж ще напусне/
Не те познавам лично, но в последно време си създадох впечатление за теб ( може и да е грешно ), че си някакъв комплексиран пубер. Само малоумник може да ми говори суперлативи за един посредствен вратар!!! Че то половината вратари от Б група са по-добри от Чано!!! Спри се малко и помисли! Не ставай жалък!!!
Направо ме разсмя.

Sole написа:зеления написа:Sole написа:При положение,че Коварж изненада Черно море и напусна,то логично е Чанович да не бъде освобождаванСамият Чанович каза,че очаква да бъде освободен от отбора на 09.01.2017 /тогава все още не се знаеше,че Коварж ще напусне/
Направо ме разсмя.Със сигурност съм по възрастен от теб.Явно четеш без да осмисляш написаното. Къде видя да съм написал суперлативи за Чанович. А, сега ти превеждам какво съм написал: при създалата се ситуация,ако наистина се привлече дантелата Дивиш, то логично е Чанович да е титуляр, а Дивиш /и евентуално Е.Михайлов/ да са резерви. За другия път ще знам да пиша по- бавно, защото знам,че четеш трудно
Ама ти сериозно ли смяташ, че Гонзо ще тръгне да взема от чужбина резервен вратар?!! Бъди сериозен моля те. А относно годините въпреки моите 54 все още нямам проблеми с четенето. Ти ако щеш и на 33 оборота да пишеш е все тая. Както ти казах в последно време пишеш само глупости.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Нека първо да видим кого наистина ще привлекат. После, нека да изчакаме да видим как действително ще се справи. Да се правят изводи въз основа на една грешка е все едно да съдим за Коварж по проявата му срещу Локо ГО. Тези лични спорове, основани на догадки, не са от полза на никого - без това не сме много. Коледа наближава, все пак 

Nine написа:Нека първо да видим кого наистина ще привлекат. После, нека да изчакаме да видим как действително ще се справи. Да се правят изводи въз основа на една грешка е все едно да съдим за Коварж по проявата му срещу Локо ГО. Тези лични спорове, основани на догадки, не са от полза на никого - без това не сме много. Коледа наближава, все пак
Погледнато от тази гледна точка,може да излезе добро попадение този вратар.Една грешка не трябва да хвърля сянка върху цялостното му представяне.
п.п.Слухчето за Огнянов ще излезе вярно май.http://chernomore.gong.bg/bg-football/p ... nov-411591
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
- Mathias_Coureur
- Контакти:
Черно море прикотква Мариян Огнянов
На “Тича” очакват развитие за евентуален трансфер след Нова година
Черно море проявява сериозен интерес към футболиста на Нефтохимик Мариян Огнянов, научи varnautre.bg. Юношата на Левски премина при бургазлии през лятото, след като изкара пет сезона в тима на Ботев (Пд). С екипа на “нафтата” халфът записа 14 мача в Първа професионална лига, в които отбеляза един гол. В момента полузащитникът има действащ договор с отбора, воден от Христо Янев, и може да премине на “Тича” единствено ако прекрати взаимоотношенията си с клуба от Бургас.
Огнянов е вторият български футболист, за който Георги Иванов загатна, че го желае в състава си за пролетта, след Борислав Балджийски. Последният вече подписа с варненци и ще започне подготовка с “моряците” на 9 януари.
На “Тича” очакват развитие около трансфера на Огнянов след Нова година, когато окончателно ще стане ясно дали юношата на Левски ще “скъса” договора си с Нетохимик и ще премине при “зелено-белите”, или ще доиграе сезона при бургазлии.
В Черно море проявяваха интерес към Огнянов и преди началото на настоящия сезон, когато халфът се оказа ненужен в Ботев (Пловдив). Тогава двете страни отново обсъдиха преминаването на футболиста на “Тича”, но в крайна сметка до трансфер не се стигна.
http://varnautre.bg/2016/12/21/43690/%D ... 0%BE%D0%B2
Мариян Огнянов би бил добър трансфер. Мисля, че ще ни свърши много добра работа в офанзивен план.
Искам публично извинение за еленчето,което поднесе първо инфото за Огнянов...Мариян..То беше обвинено незаслужено в пиянство..а дори не мина тест дрегер..срамота..
))))))

koseto40 написа:Искам публично извинение за еленчето,което поднесе първо инфото за Огнянов...Мариян..То беше обвинено незаслужено в пиянство..а дори не мина тест дрегер..срамота..))))))
....бързаш малко с публичните извинения ....как, аджеба, аз бидейки обикновен простоват фен ...да съм сигурен, че гениалните по българскому наречени - "журналя" чисто и просто не са чели какво пишем тук във форума и не са видяли слуха пуснат от въпросното еленче и да са решили да сътворят новина като следствие