19-ти кръг Лудогорец - Черно море 14.12.2016/15:15ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Vladislav
Контакти:

Re: 19-ти кръг Лудогорец - Черно море 14.12.2016/15:15ч.

Мнениеот Vladislav » 15 дек 2016 10:54

ELFen написа:Честито !...малко по-обективно към картона на Натанайел ;) : удар без топка!?!? Кой го съчини това - през цялото време топката е в краката му и размахва ръце за да се освободи от захвата на защитника - спокойно можеше да се свири фаул за задържане на Натанайел, ма тогава пък какво плюене щеше да настане ;)
Поздрави за Георги Иванов - точен човек!

Виж сега- факт е че Коконов подръпваше Натанаел. Факт е че се свири фаул за Лудогорец в тази ситуация. Ама също е и факт че си го издъни с лакът право в носа. Аз лично се съмнявам че е било умишлено. Просто критерия за показване на картони беше различен- жълти (че и втори жълт) се дадоха за никакви нарушения, а това... Както и да е, минало свършено. Съдиите ни са страхливи мишоци и това е. Успех на Лудогорец както за първенството, така и за ЛЕ.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 15 дек 2016 11:41

В случая Натанаел е с гръб към потърпевшия и с топка в краката, не знам какви картони са ви в главите, или тактично бяхте подведени от един пишман коментатор! Така и аз мога да скоча с плонж под краката на откъснал се футболист, с цел да ме настъпи по кратуната, и да му изкарам картон! Аре малко по сериозно.
Иначе си вземахте това за което излезнахте на терена,дори ще се радвам ако успеете да завършите втори, или трети в най-лошият случай, Честито!

П.П. Каква работа има Гонзо на терена по време на игра, иначе тактиката му сработи за което го поздравявам, не че наще се бяха много изсилили, все пак в Бразилия си е лято :)

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 15 дек 2016 11:56

JACKO написа:В случая Натанаел е с гръб към потърпевшия и с топка в краката, не знам какви картони са ви в главите, или тактично бяхте подведени от един пишман коментатор! Така и аз мога да скоча с плонж под краката на откъснал се футболист, с цел да ме настъпи по кратуната, и да му изкарам картон! Аре малко по сериозно.
Иначе си вземахте това за което излезнахте на терена,дори ще се радвам ако успеете да завършите втори, или трети в най-лошият случай, Честито!

П.П. Каква работа има Гонзо на терена по време на игра, иначе тактиката му сработи за което го поздравявам, не че наще се бяха много изсилили, все пак в Бразилия си е лято :)

Ми той и Ковар така се "гмурна" да си вземе топката,СЛЕД КОЕТО румънеца налетя и вместо да го прескочи си провлачи крака и го прасна в "глупавата" кратуна.Как така джанъм ще се хвърляш за топката в краката на супер звездата и ще му отнемаш шанса да вкара още един гол?Поради тази причина всевиждащото око на главният съдия и невиждащите такива на околните съдии не ВИДЯХА нищо нередно,а ние сме тръгнали да търсим справедливост за Коконов .Съгласихме се с коментатора и колегите от Лудогорец че Коконов сам се е натресъл където не трябва.в резултат на което му е пострадал носа.Също така се съгласихме с коментатора който каза че румънчето без да иска си е провлачило крачето,може би от прекомерна умора,а може да е получило и лек инсулт в момента момчето.Кой знае?Важното е че няма нищо общо с умишленото според мен нарушение,заслужаващо картон.Но това е според мен.А според съдията няма нищо,което е меродавното в случая и го забравяме,с което оставяме Ковар да си носи болката за спомен в Чехия.Мога да изброя поне още 10 нарушения удобно незабелязани от съдията с което разбира се няма да променя нищо.Така че респект към Гонзо е за пореден път не зарева срещу неправдите,респект към нашите че дори и с 10 човека удържаха равенството и се изравниха с урода по точки.А на вас успех срещу датчаните.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”