14 кръг - Черно море - Пирин 19.11 / 17.30

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

black sea
Контакти:

Re: 14 кръг - Черно море - Пирин 19.11 / 17.30

Мнениеот black sea » 19 ное 2016 13:53

Onq написа:Сега искам всички разбирачи да си посипят главата с пепел.Не ставало с юноши,нямал физика Йосков и т.н. Момчето влезе и за едно полувреме беше по-добър от всички останали за цял мач.Изведе заспалия Кузма три пъти,направи още сумати двойни и ако беше си играл на позицията щеше и гол да вкара.Дори Гонзо,който 100 пъти обясняваше как не ставали юношите призна , че имат напредък и Йосков е бъдещето на отбора.Тези момчета имат нужда само от едно-доверие.Показаха го със Созопол и съм убеден,че ако днеска бяхме почнали с няколко юноши титуляри нямаше да свърши така мача.Щяха да използват шанса си и да гонят победата до дупка.За Паланков говоря от години,че няма право да играе в А група.Тука всички го хвалихте.Той няма нищо общо с футбола.Дани Георгиев не става за неговото място зашото при всяко единоборство лежи по 10 минути на земята.Може да е техничен, но печели физически сблъсък само с жълт картон.Коконов също да си заминава.Има бързина, има техника,но толкова е страхлив пред гола и винаги взема грешните решения в мини ситуациите.Респект за Гонзо.Пусна Йосков и за пръв път направи изненадваща смяна,която да смени цялата постройка.За пръв път също българкси треньор след явна тесла от съдиите не се оправдава с тях.Това е нещо нечувано в нашата страна,аз поне не помня друг случай.Ако греша поправете ме.

+1000000...
Абсолютно вярно е, че трябва малко повече смелост от страна на Гонзо и тези момчета ще му се отблагодарят за доверието. Говоря и за Неделчев, Минков, Илиев и Костадинов. Тези футболисти не са в никакъв случай по-слаби от ветераните-пенсионери Паланков и Дани, неориентираните Малик, Коконов и онова момче от Локо Сф, даже му забравих името. А за мотивация и желание за игра няма смисъл да говорим. Така, че малки, много малки корекции са нужни за да погледнем по-смело към третото място, т.е. да имаме някакви по-сериозни и големи цели. Да, сега сме трети, но точно с този състав и потенциал - трудно ще издържим. Макар, че и другите отбори са пълен.....майтап, в интерес на истината. А да, и да не забравим - задължително зимата трябва да се привлекат няколко халфа, защото реално сме само с Жоро и Цветков.
Относно мача - за пореден път доказахме и показахме, че не можем да играем срещу отбори, които само се защитават и рушат играта. Това е факт, защото липсват идеи в средата на терена и играчи които да ги осъществят, естествено. Да, когато трябва да играем на контри горе-долу се получават нещата, но ще има и такива съперници и мачове. Така, че доста се притеснявам и от предстоящото гостуване на аутсайдера Монтана. По принцип мача е абсолютна двойка, ама...

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 19 ное 2016 19:30

И тоя беше абсолютна единица..ама?Губим важни точки от слабаците-ЛокоГО Пирин Славия.Дано с Монтана и ЛокоГО вземем 6т.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 20 ное 2016 09:25

Малко съм афектиран от загубата на две точки и през главата ми минават какви ли не мисли!!!Още преди мача с Пирин си мислех,че няма да е лесно и че ще е много важно,как съдиите ще ръководят срещата!!!Разбира се,не съм и помислял,че някой от Благоевград,ще търси подобни подмолни начини,за да вземе точки!!!Те не са такива хора!!!Но има едни хора,които са точно такива!!!Това,че ги изместихме от тройката им беше като цирей на микренско-етрополския дирник!!!Скандално отмененият редовен гол,ме накара да се съмнявам,че дългата ръка,на късото джудже е погалила плешивите съдийски тикви!!!След загубата на Дунав от Верея в Стара Загора,вече съм абсолютно сигурен,че съмненията ми са основателни!!!Само като си помисля,откъде накъде и от какъв зор,съдиите ще помагат на Верея!?Защото тези нещастници помагаха и то здраво!!!Отборът воден от бившите цесекари Ал.Томаш и Косьо Мирчев вкара нередовен гол,а играч на русенци беше изгонен доста пресилено!!!И какво излиза?Най неочаквано продажните български съдии подпират два отбора,а се облажва трети!!!Защото от цялата далавера,изгода има един ловешки отбор,със седалище в София,дето и най верните му фенове,не знаят как се казва.....и каква му е емблемата!!!Нищо ново под слънцето!!!Галениците на ком партията винаги са действали така!!!Ние по възрастните,помним светлите години на соц реализма,когато военните отбори се стараеха да отнемат точки от милиционерите за да помогнат армейците пак да станат Шампиони!!!Милиционерските отбори пък се натягаха да вземат точки от Централния Спортен Клуб на Армията,за да могат милиционерите пак да станат Шампиони!!!Тъмни години,мръсни похвати!!!Ама сега нали направихме реформа бе джанъм?Каква беше целта на тази реформа?Аз мислех,че всичко се прави за да се върне ЦСКА в групата на майсторите,но се оказва че не е само това!!!И Шампиони ще ги правим,а после и милицията ще трябва да получи своето!!!Няма да са втори до Второто пришествие!!!И всичко пак ще стане както си беше!!!Аз като един беден бъдещ пенсионер с две ръце гласувам за такава реформа,защото се надявам хлябът пак да стане 26 стотинки!!!

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 20 ное 2016 10:39

Съдиите режат нас и Дунав и от това се облажва един отбор със сменено име и седалище - ЦСКА-София, казвал се до 2 Юни 2016 г. Литекс (Ловеч)! Дългата ръка на Гришун явно вече здраво действа при съдиите! От тук нататък очаквам здрава съдийска сеч срещу нас, само и само ЦСКА-София да влезе в тройката!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 ное 2016 12:08

Ако Дриша наркомана си мисли, че купувайки 3-тото място за "Тирето" ще направи нещо велико :lol: . Все пак те очакваха титли, дубъли....но съобразиха, че тоя мухльо Ганчев може само да лъсне обувките на Домуза и на дъртия комунист Русев. Проблем е, че нашите собственици не заемат позиция срещу това, което се случва...Но аз мисля, че когато е готов стадиона Арена Варна това коренно ще се промени, имам това усещане. Иначе и аз усетих след Верея-Дунав, че има очевидна организация в полза на Тирето, но нищо не ни пречи да се позабавляваме с игрите им в Европа.....ЗИМБРУ дебне, а също и МУРА с ЙЕЛГАВА! Сядаме пред телевизора, но не с фъстъчки и бира, а с ВАФЛИ и се забавляваме. Ние носител на Купата, те - купили си бронзовия медал :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 20 ное 2016 19:11

Слаб мач за нас, но и трябва да се каже, че съдията ни лиши от победата! Чистият гол на Станчев ни носеше трите точки! Йосков оправдава доверието, Минков също загатна за потенциал. На нашите момчета от школата просто им трябва доверие и продължителен шанс! Талантът и бъдещето ни са там! Хареса ми, че Гонзо защити Йосков след този ''скандал'' и ясно каза, че ще разчита на него! Също така е похвално, че не се оправда със съдиите, въпреки че имаше всички основания да го направи. Проблемите на отбора си остават същите - липса на постоянство, къса резервна скамейка и недостатъчно креативност в средата на терена. Надявам се, че през зимната пауза ще бъдат адресирани кадровите проблеми.
Truth is hate for those that hate the truth.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 20 ное 2016 19:58

То е ясно,че винаги се създава бърза организация чрез съдии и медии от двата тумора срещу всеки отбор заел място в челото на класирането. Но въпреки това моряците не вложиха достатъчно хъс и агресивност за 3-те точки,сякаш им е все тая на кое място ще завършат в първенството. Йосков трябва да започва титуляр на мястото на заспалия Кузма. Много играчи бяха освободени,а на тяхно място не се взеха нови попълнения.Ние сме отборът с най-къса резервна скамейка в първенството и това вече се отразява на играта и резултатите.

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 20 ное 2016 20:49

Има ли значение кой за кого свири?Да за мен си беше чист гол.Направо ми стана гадно....Игати тъпотията...Това е мъничкаката разлика между отборите,които си мълчат и другите,които плачат!Много се кефя,че не ревем!Така трябва да е!АКО СИ БЯХМЕ ВКАРАЛИ...НЕ,ЧЕ НЯМАШЕ ГРЕШКА..ИМАШЕ!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 21 ное 2016 10:44

Съгласен съм,че ако бяхме вкарали още 2-3 положения,съдиите щяха да си хапят шортите и това,което се намира в тях!!!Съгласен съм,че играхме слабо,особено през първото полувреме!!!Но има и такива мачове!!!Футболистите подцениха противника,но можем ли да ги обвиняваме!?Ние как пътувахме към Каварна!?Весели и уверени,очакващи победа с разлика!!!Не е ли така?Ами хора сме и се самозабравяме!!!След като си вкарал три гола на Герена,след като си вкарал три гола за половин полувреме на Ботев в Пловдив!!!Човешко е да се поизпъчиш и да погледнеш малко от високо!!!Ами че момчетата от отбора....нали и те са хора!!!Имат емоции!!!Просто всеки отбор има по силни и по слаби мачове!!!Само комунистическите "грандове",родени и отгледани под мъдрото ръководство на партията-майка,можаха да поддържат постоянно високо ниво в продължение на 40 години!!!Библейското число 40,няма нищо общо с Библията!!!Факт е,че подобен период без спадове и кризи,беше само по силите на футболните уроди,от бившите соц страни!!!Нито Реал Мадрид,нито Интер,нито Милан,нито Ман юн,можаха да отцепят такива дългогодишни,победни серии като нашите "велики " армейци и милиционери!!!Същото се отнася и за роднините им от Москва,Киев,Букурещ,Будапеща и т.н.!!!Хубавото е,че времето на комунистическите напъни свърши.....лошото е,че и в новия демократически бардак,са същите стари партийни курви!!!И техните синове!!!Когато мачът на Левски в Бургас не потръгна,съдиите заклаха Нафтата!!!Когато обаче не потръгна нашия мач с Пирин,съдиите заклаха нас!!!Аз лично не искам да ни помагат!!!Колкото можем,толкова ще играем....и ако играем слабо да падаме!!Но така да е във всеки мач!!!Защото софийските .. не разбраха,че това е причината за безумните им излагации по терените на Евразия!!!Извършиха се толкова безобразия за да бъдат върнати отново на върха,тези два урода!!!Ние обаче си мълчим!!!Всъщност аз нямах намерение пак толкова много да изпиша!!!Исках само да запитам....докога ще мълчим?

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 21 ное 2016 22:09

КироВарна написа:Съгласен съм,че ако бяхме вкарали още 2-3 положения,съдиите щяха да си хапят шортите и това,което се намира в тях!!!Съгласен съм,че играхме слабо,особено през първото полувреме!!!Но има и такива мачове!!!Футболистите подцениха противника,но можем ли да ги обвиняваме!?Ние как пътувахме към Каварна!?Весели и уверени,очакващи победа с разлика!!!Не е ли така?Ами хора сме и се самозабравяме!!!След като си вкарал три гола на Герена,след като си вкарал три гола за половин полувреме на Ботев в Пловдив!!!Човешко е да се поизпъчиш и да погледнеш малко от високо!!!Ами че момчетата от отбора....нали и те са хора!!!Имат емоции!!!Просто всеки отбор има по силни и по слаби мачове!!!Само комунистическите "грандове",родени и отгледани под мъдрото ръководство на партията-майка,можаха да поддържат постоянно високо ниво в продължение на 40 години!!!Библейското число 40,няма нищо общо с Библията!!!Факт е,че подобен период без спадове и кризи,беше само по силите на футболните уроди,от бившите соц страни!!!Нито Реал Мадрид,нито Интер,нито Милан,нито Ман юн,можаха да отцепят такива дългогодишни,победни серии като нашите "велики " армейци и милиционери!!!Същото се отнася и за роднините им от Москва,Киев,Букурещ,Будапеща и т.н.!!!Хубавото е,че времето на комунистическите напъни свърши.....лошото е,че и в новия демократически бардак,са същите стари партийни курви!!!И техните синове!!!Когато мачът на Левски в Бургас не потръгна,съдиите заклаха Нафтата!!!Когато обаче не потръгна нашия мач с Пирин,съдиите заклаха нас!!!Аз лично не искам да ни помагат!!!Колкото можем,толкова ще играем....и ако играем слабо да падаме!!Но така да е във всеки мач!!!Защото софийските .. не разбраха,че това е причината за безумните им излагации по терените на Евразия!!!Извършиха се толкова безобразия за да бъдат върнати отново на върха,тези два урода!!!Ние обаче си мълчим!!!Всъщност аз нямах намерение пак толкова много да изпиша!!!Исках само да запитам....докога ще мълчим?

+1913

Върни се в “Черно море”