14 кръг - Черно море - Пирин 19.11 / 17.30

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: 14 кръг - Черно море - Пирин 19.11 / 17.30

Мнениеот greenpeak » 14 ное 2016 20:17

зеления написа:
greenpeak написа:Ти следиш виртуално отбора :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !

Грийн, Весо живее и работи в Англия и няма как да гледа мачовете ни на живо.

Аз много добре знам къде е Весо. Но му кажи да не се изказва неподготвен просто.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 15 ное 2016 00:54

greenpeak написа:
зеления написа:

Аз много добре знам къде е Весо. Но му кажи да не се изказва неподготвен просто.

Нямаш ли желание да ми го кажеш лично,като се върна в БГ?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 15 ное 2016 04:52

Готвача написа:
greenpeak написа:
зеления написа:

Нямаш ли желание да ми го кажеш лично,като се върна в БГ?

Сигурно и аз съм неподготвен,но ми е трудно да разбера някои тъпи,непредизвикани с нищо заяждания!!!Познавам няколко души от ВАРНА,които по една или друга причина,живеят някъде далеч по широкия свят!!!Свалям им шапка,че не забравят нашият прекрасен град и нашият велик клуб!!!Весо е един от тях и когато е в БЪЛГАРИЯ,една от първите му грижи е да отиде на мач!!!За разлика от мнозина,които живеят до стадиона.....но не се мяркат често там!!!Малко са глупави и са доста евтини,подобни подмятания!!!Да не забравяме,че темата е "14 кръг-Черно море.Пирин 19.11/17.30"!!!Мачът наближава и е по добре да се съсредоточим върху него!!!Вместо да оригиналничим по форумите,да помислим как да планираме времето си....за да сме по седалките на каварненския стадион,в уречения час!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ,всичко друго е суета!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 15 ное 2016 09:34

Той да научи имената на играчите и от къде са преди да ги коментира.

Потребителски аватар
РМС Варненски моряк
Контакти:

Мнениеот РМС Варненски моряк » 16 ное 2016 15:10

Голяма новина! *Черно море* възстановява на "Тича"? Естествено преди мача с "Пирин"...ами там нали щеше да започва ремонт? Реално до Коледните празници оства само 30-40 дни, което с очакваната зима, колкото и да е мека във Варна, вече се съмнявам,че пролетния сезон ще започнем тук? Някой има ли информация сега защо нищо не е започнато? Идва декември...
Анализ. Погледнах последните четири мача на "Пирин" и се изненадах, че три от тях са загубили с по 3;1 и едно домакинство с "Верея"...това ме плаши за мотивацията на нашите, както с други като тях! Да им пожелаем успех и да задържим третото място!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 17 ное 2016 18:19

Гонзо готов с групата за Пирин
Треньорът на Черно море Георги Иванов определи групата за предстоящия мач от 14-ия кръг на Първа лига с Пирин (Благоевград). В нея попаднаха младите Мартин Костадинов и Николай Минков, които заемат местата на наказаните Бакари и Ондрей Сукуп. Аут за срещата е и вратарят Александър Чанович, който е с контузия в коляното и се възстановява.

“Моряците” проведоха последното си занимание на клубния стадион “Тича”, на който ремонтът се очаква да започне съвсем скоро. След тренировката Гонзо заведе тима на лагер в к.к. “Св. Св. Константин и Елена”.

Мачът между Черно море и Пирин е в петък от 17,30 часа в Каварна.

Групата на Черно море: Пжемисъл Коварж, Емо Михайлов, Стефан Станчев, Пламен Николов, Траян Траянов, Михаил Венков, Мартин Костадинов, Николай Минков, Тодор Паланков, Даниел Георгиев, Ян Малик, Александър Цветков, Георги Илиев, Уго Секо, Марек Кузма, Влади Романов, Иван Коконов, Валентин Йосков.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 18 ное 2016 08:10

Международен съдия свири на Черно море с Пирин
http://varnautre.bg/2016/11/17/40321/%D ... 0%BE%D1%80

За последно Станислав Тодоров надува свирката на “моряците” при победата с 2:0 над Локо (Пд)
Международният рефер Станислав Тодоров от Шумен получи наряд за срещата от 14-ия кръг на Първа лига между Черно море и Пирин (Благоевград). Двубоят е утре от 17,30 часа на стадиона в Каварна
Помощници на Тодоров са Мартин Димитров и Николай Христов а за четвърти арбитър бе назначен Стефан Димитров. Събитията зад двете врати пък ще следят Стефан Павлов и Димитър Желязков. За съдийски наблюдател на мача бе определен Георги Нарлев.
Станислав Тодоров вече свири един мач на “моряците” този сезон. Шуменецът надува свирката при успеха с 2:0 над Локомотив (Пд) в Каварна в мач от 4-ия кръг на Първа лига.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 18 ное 2016 09:20

"Моряците" откриват кръга срещу удобен съперник
18 ноември 2016 | 07:14
http://www.sportal.bg/news.php?news=634927
Преди паузата за националните отбори Черно море прекъсна победната си серия с минимално поражение с 0:1 от Левски, но днес отборът на Георги Иванов ще има възможност отново да се върне на победния път. "Моряците" откриват 14-ия кръг в Първа лига с двубой срещу Пирин (Благоевград). Тимът от "Тича" никога не е губил у дома от "орлетата", а освен това спечели гостуването си в Благоевград на старта на сезона. Пирин е само с точка от последните 4 мача и ще се опита да измъкне нещо в Каварна, за да не се озове в зоната на изпадащите.
Наказани за Черно море са бранителят Онджей Сукуп и голмайсторът Бакари. За да замести чеха Стефан Станчев ще бъде преместен в дясната зона на защитата, а мястото на Бакари ще заеме Марек Кузма. Георги Иванов ще разчита много на скоростта на Уго Секо и Иван Коконов по фланговете и най-вече на плеймейкърските умения на ветерана Георги Илиев.
В Пирин заради наказания двубоя ще пропуснат Орлин Старокин и Антон Костадинов, което ще наложи промени в халфовата линия. Очаква се атаката на "орлетата" да бъде водена от Станислав Костов.

Вероятни състави:
ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Коварж; Станчев, Траянов, П. Николов, Венков; Цветков, Паланков; Секо, Г. Илиев, Коконов; Кузма
Старши треньор: Г. Иванов
ПИРИН (4-2-3-1): К. Костов; Башлиев, Сандев, Ханс, Ю. Попев; Траянов, С. Николов; Тасев, Благов, Д. Младенов; С. Костов
Старши треньор: С. Генов

СЪДИЯ: Станислав Тодоров
СТАДИОН: "Калиакра", Каварна
НАЧАЛО: 17:30 часа

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 18 ное 2016 18:59

Редовен гол на Станчев отменен заради слепия страничен бай Хой. :twisted:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 18 ное 2016 18:59

Страничния съдия от далечната страна е пълен олигофрен
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan