greenpeak написа:Какви нелепости за великият ти Жоро Илиев са говорени бе Киро?
На - гледай:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3pHFaPghMDA[/youtube]
И аз съм гледал този мач,както и всички други!!!Просто виждам нещата по друг начин!!!Основното за което говоря е,че не може за две-три грешни отигравания да се говори негативно за жива легенда,каквато е ГЕОРГИ ИЛИЕВ!!!Еша си нямаме,когато трябва да наплюем някого!!!Не ни интересува кой е,какво е направил и какво ни е дал......важното е лаф да става!!!Аз никого не уча как да живее!!!Казвам си мнението!!!А моето мнение е,че трябва да уважаваме заслужилите хора!!!По принцип,трябва да уважаваме всички хора и по този начин да покажем,че уважаваме себе си!!!Но към тези,които са дали повече от другите,отношението трябва да е и по почтително!!!Защо чакаме някой да направи две-три грешки....и да го емнем?Нали сме моряци,нали сме от един отбор?Нали това е отборът!?Да си помагаме и ако някой се издъни,да го вдигаме!!!За това говоря!!!Знаем,че ЖОРО игра с неотшумяла контузия!!!Но не се скри,както никога не се е крил!!!Защо,ако малко е зациклил,трябва обезателно да го изтъкнем?Още на следващия мач,видяхме кой той и какво може!!!Колко е важен за ОТБОРА!!!Колко работа върши!!!Е,ако той работи и прави повече от реалното.....ние няма ли да опитаме да му помогнем?Както и на целия отбор!!!Нали сме от ЧЕРНО МОРЕ !!!