Съгласен съм с критиките към играта ни, но това все пак бе първата ни победа на този стадион, на която аз съм свидетел. Страхотна победа. Левски имаха ужасно много положения и вкараха най-келявите от тях. Аниете навъртя няколко километра само да бие корнерите. За втори пореден мач изпускаме комфортна преднина, за щастие не беше фатално. Трябва да признаем, че не бяхме по-добрия отбор на терена, но имахме уникален късмет.
Дано да сме възстановени за шампионатния мач срещу Нефтохимик.
Левски (София) : Черно море (Варна) - КБ, 1/8 финал
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) : Черно море (Варна) - КБ, 1/8 финал
Важна победа..Да ни е честита.Но да не платим висока цена като през сезон 2014/15-четири загуби в шампионатните двубои.Такава ми се струва работата..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
-
- Контакти:
От такива мачове изводи за играта не могат да се вадят кой знае какви. Това е елиминация - повече късмет, характер, това всеки го знае. А на нас ни липсва класа - и това го знаем. Защо? Защото след 0:2 аз видях един Левски приел тактика подходяща за турнир Каменица Фенкупа...но липсата на класа в отбора ни - ляво крило като Секо вдясно, плеймейкър и някой стабилен дефанзивен халф, не играещия за съперника с грешките си Паланков ни попречиха да си вземем мача без 120 мин. Имайте на предвид, че ако Левски се юрне така селската напред и урголешката срещу Лудогорец примерно от 0:2 до 0:4 щяха да ги разделят 10-15 мин. Сашо Цветков беше невероятен, а Коварж си доказа, че добрия вратар е половин отбор. Видях и аз, че след Паланков Жоро Илиев беше най-слабия ни играч с особено груби грешки след 60 мин. - удара на Аниете дойде през него и той изпусна също Краев...но го казах преди сезона, той е на 35 г. и няма да става по-добре, ще е бавно а в един момент и бързо отстъпление. Неслучайно след 60 мин. започна да греши много и трябва да коригираме това спешно със зимната си селекция. Срещу силните отбори се вижда, че трябва да му помага някой и това не може да е дърводелеца Паланков и само със Сашо Цветков няма да я бъде. Подуенци бяха в транс преди мача...но все пак да не летим много нависоко. Опердашихме ги, вярно, но все си мисля, че ако дядката Петрович, а не физкултурника Топузаков ги водеха в този мач и с толкова наши грешки отзад (Паланков) нямаше да ги отстраним....поне не и без дузпи 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- ralka_levskarka
- Контакти:
greenpeak написа:Много хора ще кажат, че победителите не ги съдят,
аз обаче съм на друго мнение за играта ни вчера. Дори го казах по време на мача.
Победата си е победа, обаче нито сме надиграли Левски, нито сме контролирали мача.
А и не съм съгласен с мнението на Гонзо, че не сме дали на Левски да си помисли, че може да ни отстрани.
Личното ми мнение е, че бихме един много слаб отбор (с много слаба защита) въпреки всички проблеми които имаме цял сезон в играта ни, във всяко едно отношение.
Победихме благодарение на индивидуалните качества на отделни (няколко) наши играчи в отделни ситуации, и най-вече на некадърността на левскарите в нападение (последен удар към вратата).
Цял мач левскарите си правиха каквото си поискат в средата на терена, и по нокакъв начин не можахме да отреагираме. Организацията ни в средата е под всякаква критика в двете фази, напълно неадекватна история вече цял сезон. А най-лошото е че няма как да се отреагира защото това са ни реалните възможности и изпълнители.
Безспорен фак е, че левскарите си пробиваха от където си решат и пропускаха.
Над десет пропуска в мача имаха, даже спрях да ги броя. През зоната на Коконов и Венков, през стедата на терена (двата ни опорни халфа) , през зоната на Секо и Сукуп. Направо ни разказаха играта, по най-тъпия и елементарен начин. Много брак от нашите, много грешки, направо ужас!
Да са живи и здрави Коварж, Бакари и Цветков (в офанзивен план), защото благодарение основно на индивидуалните им качества бихме.
П.с. Дълбоко се съмнявам, че ако при първият и третият гол вместо Цветков, там бяха Коконов или Секо въобще щяха да вкарат!
Гола на Бакари - фамозен!
Зрители по трибуните - 1 190 !!!!!!!!!!!!!!!!! СРАМ![]()
![]()
.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3pHFaPghMDA[/youtube]
Едно адекватно мнение, благодаря, за което. Лично аз, след като видях, че при нашата греда топката не влезе, а при вашата - да, си казах, че просто ще отпаднем, защото няма кой да вкара шибаната топка във вратата. Да ме извиняват нашите, ама да ходят да тренират малко центрирания, 100- 200 знам ли, докато се научат. НЕ МОЖЕ да имаш 18 ъглови удара и от тях едно чисто голово положение да нямаш. Не може да имаш 30 голови ситуации и да няма кой да вкара гол. Не може да оставиш Де Нойер на пейката, след като цяло сезон ти държи средната линия. Не може да вкараш Сандберг, имайки Лукин, след като шведа на цялото му стоене за първи път в БГ има 2 мача на кръст. Не може 3- ма защитници да седят и да гледат как нападателя си вее коня, пълен НЕпрофесионализъм и страшна дебилщина.
Честита победа.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]