moryak68 написа:Колеги, по-назад видях, че някои от вас пак наредиха съдията на мача. Аз лично смятам, че този път съдията свири перфектно, без страх от името Левски. Някои може да кажат, че Бурабия е заслужавал директен червен картон, хора спомнете как са ни свирили други чернодрешковци в София, че даже и във Варна, аз мисля, че този път съдийството беше перфектно, мача беше коректен и съдията беше прав, че показа само жълт картон на Бурабията.
Относно мача, перфектен Коварж, доказателство, че вратаря е половин отбор, да сгреши за втория гол, но колко изкара?
Защитата допусна много брак, но мисля, че по-скоро проблемите дойдоха от дефанзивните ни халфове и Паланков и Жоро имаха много брак, не, че не се стараха, но не им се получаваше. Мисля, че Сукуп се представи най-добре защитниците. Мисля, че трябва да отдадем дължимото и на Цветков, голямо сърце показва това момче, черноработник, покрива голям периметър, да може и понякога да има проблем с паса, но не бяга от единоборствата. Да отдадем дължимото и на Гонзо, като, че ли му намери точното място, втори мач зад нападателя, много полезен и в двете фази.
+ 1913!