ShooterMan написа:Да не се правим да девици. И ние как храним гостуващите треньори не е истина. Навсякъде е така в България. Наистина хвърлянето на предмети е прекалено, но хараненето...дайте да не говорим глупости, Гонзо, нашия треньор като футболисти и треньор в Левски до 2013 г. като гостуваше на Тича как беше посрещан? А Кривия? Сега Кривия стана един от най-обичаните и уважавани футболисти дошли от вън в Черно Море, а Гонзо....Гонзо не само е обичан от публиката, а и може да се каже, че е видно, че Черно Море е също специален за него клуб. Но си спомням примерно 2010 декември, един 1/8 финал за Купата Черно Море - Левски 4:1 когато им беше треньор, има ги кадрите...колко снежни топки полетяха към него а
Никой не казва,че сме девици и че не храним гостите си!!!Аз съм всеки мач на ТИЧА и досега не съм виждал някой да си е тръгнал гладен!!!Съвсем различни са нещата обаче,когато няколко мача поред засипват един човек с бутилки,запалки,камъни,монети и всякакви други предмети!!!А той не писка,не плаче и не се жалва!!!Едно е да се бъзикаш,друго е да искаш физически да раниш човека!!!За мен обаче основния въпрос е,как се държат мъжете в такава ситуация!!!От едната страна един човек,стоящ с гръб към обстрелващите го,без възможност дори да види какво пак лети към него.....от друга скрити в тълпата измекяри,които демонстрират пълна помиярщина!!!Истинският курназ мъж,би се замислил доколко е нормално да хвърля предмети към обърнат с гръб човек!!!Който идва на ТИЧА,не може да не забележи,че псуващия съдията,много често завършва с думите"Обърни се към мен като ти говоря,не се прави на разсеян"!!!Това,което правят феновете на Ботев е,че не забелязват,как толкова години ГОНЗО не се оплака,нито веднъж и не се опита да им изпроси наказание!!!Не се крие и не се скатава!!!Аз предмети се старая да не хвърлям,но ако хвърлях щеше да ми е неудобно от това,че се крия в тълпата.....но никой не ме търси!!!