ХI кръг - "Ботев" Пд - "Черно море" - 22.10.16 / 15:00 ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: ХI кръг - "Ботев" Пд - "Черно море" - 22.10.16 / 15:00 ч

Мнениеот КироВарна » 23 окт 2016 19:16

ShooterMan написа:Да не се правим да девици. И ние как храним гостуващите треньори не е истина. Навсякъде е така в България. Наистина хвърлянето на предмети е прекалено, но хараненето...дайте да не говорим глупости, Гонзо, нашия треньор като футболисти и треньор в Левски до 2013 г. като гостуваше на Тича как беше посрещан? А Кривия? Сега Кривия стана един от най-обичаните и уважавани футболисти дошли от вън в Черно Море, а Гонзо....Гонзо не само е обичан от публиката, а и може да се каже, че е видно, че Черно Море е също специален за него клуб. Но си спомням примерно 2010 декември, един 1/8 финал за Купата Черно Море - Левски 4:1 когато им беше треньор, има ги кадрите...колко снежни топки полетяха към него а :lol:

Никой не казва,че сме девици и че не храним гостите си!!!Аз съм всеки мач на ТИЧА и досега не съм виждал някой да си е тръгнал гладен!!!Съвсем различни са нещата обаче,когато няколко мача поред засипват един човек с бутилки,запалки,камъни,монети и всякакви други предмети!!!А той не писка,не плаче и не се жалва!!!Едно е да се бъзикаш,друго е да искаш физически да раниш човека!!!За мен обаче основния въпрос е,как се държат мъжете в такава ситуация!!!От едната страна един човек,стоящ с гръб към обстрелващите го,без възможност дори да види какво пак лети към него.....от друга скрити в тълпата измекяри,които демонстрират пълна помиярщина!!!Истинският курназ мъж,би се замислил доколко е нормално да хвърля предмети към обърнат с гръб човек!!!Който идва на ТИЧА,не може да не забележи,че псуващия съдията,много често завършва с думите"Обърни се към мен като ти говоря,не се прави на разсеян"!!!Това,което правят феновете на Ботев е,че не забелязват,как толкова години ГОНЗО не се оплака,нито веднъж и не се опита да им изпроси наказание!!!Не се крие и не се скатава!!!Аз предмети се старая да не хвърлям,но ако хвърлях щеше да ми е неудобно от това,че се крия в тълпата.....но никой не ме търси!!!

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 23 окт 2016 20:21

Готвача написа:Първото полувреме в Коматево според мен е най силното полувреме ВЪОБЩЕ изнасяно като продукция от който и да е отбор.Уникално изигран 45 минути.

Човек, апелирам към здрав разум.
Или всъщност ще дам пример: наредете си конусите на терена и играйте срещу тях, ГАРАНЦИЯ ще направите по-силно полувреме.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 24 окт 2016 09:13

Кролик написа:Единственото, което очаквам с нетърпение е играчите да почнат да си подават точно топката, да я спират без да отскача като от дърво и накрая, при поне 80% от ударите да уцелват рамката на вратата.
Ако това се случи, имаме шанс за трите точки в Пловдив.

Успех Моряци !

Чудото стана и моите мечти се сбъднаха ! Браво !
Следващата ми мечта е да задържим нивото от 1 полувреме и по рядко да се случва това от второто. Ботев не се възползва, но това не значи че отборите от топ 3 ще пожалят такова отпускане.
Успех Моряци !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 24 окт 2016 12:32

Страхотен мач, браво на момчетата. Образцово първо полувреме. Второто полувреме се из**ахме на метеното, типично в наш стил. Браво на публиката на Ботев, подкрепяше отбора си както трябва. При 0:3 след почивката ги аплодираха.

За последно записахме 3 поредни победи в първенството преди 3 сезона (пак при Гонзо) -- срещу Нефтохимик вкъщи, Локо Сф като гости и Ботев Пд вкъщи. Сега 2 победи при тежки гостувания, много сладко. Миналия сезон не успяхме да постигнем дори 2 поредни победи.

Дано футболистите се възстановят физически за мача вдругиден.
Последна промяна от yavorescu на 24 окт 2016 14:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 24 окт 2016 13:24

Aleks_Ru написа:
Onq написа:Малко не мога да се зарадвам на 15 шпалира на зашитата на Ботев.Хора дето нямат гол от години ги оставят да се разхождат без един шпагат или фал да им направят.Иначе супер яко,но.....

О да разбира се, пускат ни, пуснаха и Берое, пуснаха ни и Локо Пд, Верея и Пирин, иначе сме пълни бездарници, слаб футбол и оставка на Гонзо!Даже са сложили магнити в мрежата на вратата на Ботев и в топката, за да влиза, с такъв слаб футбол, срамота, как е възможно да се търпи още Гонзо, трябваше да пусне 5 юноши, много добри имаме, поне щяхме да играем футбол!

Aleks_Ru, чета ти простотиите и се смея с глас :mrgreen: .
Явно си много зле с материята и с родният футбол.
Това че отборът ти за 11-ет мача реално е направил по две полувемена на ниво (с Локо Пд. и с Ботев) в най-смешното първенство на Европа не значи нищо.
Отборът ни е много далеч от средноевропейското ниво във всяко едно отношение!!! Това е реалността, за съжаление!

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 24 окт 2016 14:10

Реалността е, че "за съжаление" сме на четвърто място. 8-)

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 24 окт 2016 14:11

Готвача написа:Първото полувреме в Коматево според мен е най силното полувреме ВЪОБЩЕ изнасяно като продукция от който и да е отбор.Уникално изигран 45 минути.С игра като тази от първото полувреме с Ботев,повтаряна всеки мач по 90 мин,може да ни изстреля до върха.Убеждавам се че Гонзо знае какво прави,какво иска и как да го постигне.А тези играчи въобще не са най доброто коетоо може да се желае за България.Още две селекции и подготовки и ще сме готови за постоянно присъствие в тройката.

aбсолютно сьгласен сьм с това мнение. аз почти не си спомням такова силно полувреме с три гола срещу силен сьперник навьн. за мен резултатьт спокойно можеше да е 5:0 че и повече. просто Бакари не е в оптимална форма, а на Коконов му липсва малко самочувствие. Колкото до отпускането, мисля беше нормално предвид досегашния манталитет на отбора, но вьпреки това мисля че бьрзо успяхме да излезем от дупката в която бяхме попаднали.Тук добро впечатление ми направи умесните смени които направи Гонзо. Сьщо така двата гола на Ботев си бяха доста кьсметлииски.
сьгласен сьм сьщо с мнението на Стелеца за задьржането на топката и разиграването между защитниците и средната линия. ние в много малко случаи изритвахме топката. определено играта ни ми харесва много. има още какво да се желае но определено вьрвим в правилна посока.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 24 окт 2016 14:42

Mathias_Coureur написа:Реалността е, че "за съжаление" сме на четвърто място. 8-)

И така както си "четвърти" идват аматьорите от Al-Markhiya и ти го слагат .... :mrgreen:

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 24 окт 2016 20:29

Цецо Чука написа:
Готвача написа:Първото полувреме в Коматево според мен е най силното полувреме ВЪОБЩЕ изнасяно като продукция от който и да е отбор.Уникално изигран 45 минути.

Човек, апелирам към здрав разум.
Или всъщност ще дам пример: наредете си конусите на терена и играйте срещу тях, ГАРАНЦИЯ ще направите по-силно полувреме.

Нещо не мога да схвана.Икаш да кажеш че сте легнали,че сте продали маа/на хора които не купуват/,че толкова си можете,че сте безумно слаби...Защо се мъчиш да омаловажиш факта,че първото полувреме и последните 20 минути,просто не знаехте къде се намирате и срещата с топката за вас бе,като среща с извънземни-мисията невъзможна.Липса на концентрация и две индивидуални грешки доведоха до два гола за вас,за които не споменаваш нищо.Те на какво бяха плод?Някаква гениална игра от вашите,или изведнъж решиха да не "продават",да не лягат,да покажат колко са велики,или не искаха ролята на конусите вече?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
РМС Варненски моряк
Контакти:

Мнениеот РМС Варненски моряк » 25 окт 2016 10:22

Казах ви,че очаквам мача в Пловдив да е лек и без отрицателни опасения, че ще спечелим непринудено! Получи се! Даже вече сме четвърти, ако не бяхме се издънили срещу "Локо"ГО и срещу "Славия" у дома...щяхме да сме трети! А и да си спомним трудната победа срещу "Монтана" във Варна и този път се притеснявам за мача с "Нафтата"? Самочувствието и отпускането ме плашат! Важни са нови три точки за топ 4! Но да видим първо мача с "Левски" за купата!? Имаме един ден повече за релакс от "Нафтата", а и сме домакина на север ,но все пак на морския бряг - ново притеснение! Те ще играят освободено, а ние "натегнати"?
Все пак да се надяваме и на една скромна победа! Само *ЧЕРНО МОРЕ*!

Върни се в “Черно море”