Бивши юноши, играчи и треньори на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Aleks_Ru

Re: Бивши юноши и играчи на Черно море

Мнениеот Aleks_Ru » 08 сеп 2016 17:14

Искрено ме разсмя, не им е чак през .., ако беше така, нямаше да слагат Гонзо за треньор, а сега щеше да е Луканов или Чечо Генов. Няма как собствениците да са предложили на Курьор да се върне и Гонзо да е отказал, знаем какъв характер имат и как решават въпросите в отбора, трудно който и да е треньор може да наложи думата си над тях, дори Моуриньо да е, пак ще го принудят да се съобрази.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 08 сеп 2016 17:31

Това е така,ако им се занимава сериозно с клуба,а с политиката си в последните години,не изглежда да е така.С всяко поредно следващо първенство,те го доказват :)
За вас моряци ний живеем...

TBRays
Контакти:

Мнениеот TBRays » 08 сеп 2016 17:49

Aleks_Ru написа:Някак си ми е смешно Гонзо да налага думата си над тимаджиите, айде бе :D Шефовете го искали, ама видиш ли Гонзо имал личен проблем с мениджъра на Курьор и скръцнал със зъби на тимаджиите, вярвате ли го това наистина, при положение, че на Гонзо му се плащат доста добри пари - повете от тези на предишните треньори и трансферите в отбора първо зависят от собствениците. Знаем кои са собствениците на този отбор, каквото кажат те - това става.
И защо Курьор го казва това, едва когато му отказаха трансфера в ГМО Литекс Комерс, защо не го каза преди това на феновете, които се чудеха къде са му отишли дадени думи и защо отива там. Не беше ли редно ако тази история е вярна, да се обърне към фенове и да го обясни тогава, виждаме колко е активен по туитове, фейсбуци и инстрагами, споделя почти всичко което му е минало през главата всеки ден...

Позволи ми да не се съглася с написаното. Убеден съм, че собствениците не познават голяма част от настоящите ни футболисти. Дори факта, че самият Гонзо заяви, че той поставя целите е красноречив че той има пълен картбланш при вземането на решенията. Без да съм адвокат на Курьор, днешното му интервю дава отговори на много въпроси. Изключително непрофесионално е да искаш от играч да се яви на преговори без менажера си. Оставяйки настрана моралния аспект, играчът най-вероятно има договорни клаузи, които възпрепятстват подобно поведение. Много бих искал същите въпроси да бъдат зададени и на Гонзо. Но за тъпите журналисти би било много по-важно мнението му за трансфера на Мицански отколкото този на Курьор.
Все пак много се надявам темата 'Курьор' да приключи с победен гол на Секо утре.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 08 сеп 2016 18:14

Курьор си има агент и името му е Саша Баранов. А какъв му е Николай Жейнов, нека той да отговори. А какъв му е Майез Мустафа, нека той да отговори.
Какви са отношенията м/у Баранов, Жейнов и Мустафа - те си знаят :mrgreen: .

"Сам" (с трима "агенти" :oops: :mrgreen: ) се докара Курьор-чо до кривата круша - Локо Горна.
Да се оправя. Да се "развива" в Горна.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 08 сеп 2016 20:20

greenpeak написа:Курьор си има агент и името му е Саша Баранов. А какъв му е Николай Жейнов, нека той да отговори. А какъв му е Майез Мустафа, нека той да отговори.
Какви са отношенията м/у Баранов, Жейнов и Мустафа - те си знаят :mrgreen: .

"Сам" (с трима "агенти" :oops: :mrgreen: ) се докара Курьор-чо до кривата круша - Локо Горна.
Да се оправя. Да се "развива" в Горна.

+ 1 000!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 08 сеп 2016 21:45

Истината на Златков защо напусна Черно море и се върна в Ботев (Пд)

- Дани, разкажи как се стигна до раздялата ти с Черно море?
- За всички в Черно море беше изненада. Някои ваши колеги веднага побързаха да обявят, че има скандал и съм се карал с някого. С никой не съм се карал и конфликт не е имало. Истината е, че веднага, след като Николай Костов напусна Ботев, от Пловдив ме потърсиха. Казах им само, че първо трябва да се разбера с шефовете на Черно море. Преди два дни (б.а. в понеделник) говорих с Георги Иванов. Той беше много изненадан, искаше да остана, опита да ме разубеди. Аз обаче бях категоричен.

- Защо? Какво те накара да напуснеш?
- Причината е изцяло в семейството ми. Не се чувствахме добре във Варна. Имаше много битови проблеми. Един от тях беше свързан с намирането на детска градина за децата ми. В Пловдив ще си бъда като у дома.

- Сега съжаляваш ли, че беше в Черно море и смяташ ли, че това беше лош период в кариерата ти?
- Не. Нито съжалявам, нито беше лош период. Започнахме сезона силно. До миналия кръг бяхме първи в класирането. Единственият лош мач беше този с Дунав, който загубихме с 0:3. Наистина никой от нас не очакваше да паднем толкова тежко. Но веднага някои ваши колеги ме изкараха големия виновник. Вярно е, че направих дузпа в този мач, но не мисля, че има защитник, който не е правил дузпа. Не смятам, че играх толкова слабо. Няма и как да съжалявам, че дойдох в Черно море, защото досега не съм бил в клуб, в който нещата да са били толкова добре и всичко да е наред. Не съм имал никакви проблеми, всичко беше много професионално.

- При условие, че всичко е било наред, трудно ли ти бе да вземеш решение да напуснеш? И кога го взе?
- Обмислях го известно време, но никак не ми беше трудно. Исках да го направя. Ако от Черно море не ме бяха пуснали, искам или не искам, трябваше да остана. Затова съм много благодарен и на Георги Иванов, и на ръководството на Черно море, че ме разбраха. Бяха точни и се разделихме по взаимно съгласие.
...
...
...

Цялото интервю тук: http://www.sportal.bg/news.php?news=623293

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 сеп 2016 23:17

Един от тях беше свързан с намирането на детска градина за децата ми.

И как след като във Варна имаме дори излишък на места нещо което го няма никъде другаде?

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 24 сеп 2016 22:56

Курьор: Гонзо ме прецака за Черно море

Георги Иванов-Гонзо е отказал да върне Матиас Курьор в Черно море. Това разкри самият футболист пред "Диема".
"От клуба ме потърсиха и ми казаха, че ще разговарят с Георги Иванов да се върна на "Тича". Истината е, че той никога не ме е искал, а направи така, че всички да си мислят, че аз не искам да се върна в Черно море. Много ме нараниха заключенията на някои фенове, че парите са причина да не се върна. Някои ме определиха за предател. Получих съобщения, които дори не успявах да прочета до края. Едва след като Гонзо обяви по телевизията, че не ме иска, вече беше проявено повече разбиране към мен", разкри своята истина футболистът.
За трансфера си в Локо ГО нападателят обясни: "Две са причините да го сторя. Първо исках да продължа да играя футбол. Оцених това, че всички в този клуб - от президента до треньора, искаха да дойда при тях, което е от много голямо значение. Втората причина са феновете на клуба. Спомних си за тяхната подкрепа, когато Локомотив гостува на "Тича" в мач за Купата на България, както и в ответния двубой в Горна Оряховица.
"http://www.7sport.net/7sport/fb_1footbg/d7985_13.htm

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 25 сеп 2016 12:39

Sole написа:Курьор: Гонзо ме прецака за Черно море

Георги Иванов-Гонзо е отказал да върне Матиас Курьор в Черно море. Това разкри самият футболист пред "Диема".
"От клуба ме потърсиха и ми казаха, че ще разговарят с Георги Иванов да се върна на "Тича". Истината е, че той никога не ме е искал, а направи така, че всички да си мислят, че аз не искам да се върна в Черно море. Много ме нараниха заключенията на някои фенове, че парите са причина да не се върна. Някои ме определиха за предател. Получих съобщения, които дори не успявах да прочета до края. Едва след като Гонзо обяви по телевизията, че не ме иска, вече беше проявено повече разбиране към мен", разкри своята истина футболистът.
За трансфера си в Локо ГО нападателят обясни: "Две са причините да го сторя. Първо исках да продължа да играя футбол. Оцених това, че всички в този клуб - от президента до треньора, искаха да дойда при тях, което е от много голямо значение. Втората причина са феновете на клуба. Спомних си за тяхната подкрепа, когато Локомотив гостува на "Тича" в мач за Купата на България, както и в ответния двубой в Горна Оряховица.
"http://www.7sport.net/7sport/fb_1footbg/d7985_13.htm

Ми подкрепата на Локо Г във Варна беше съставена от плебеи в голямата си част.Това момче е по добре да мисли и пита преди да започне да плямпа.Благодаря за страхотният гол с който спечелихме КБ и жив и здрав .Не искам да коментирам играчи избрали един припознат урод вместо отбора на сърцето си/според него самия/.Защо не казва и дума за това си изпълнение не мога да разбера.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

moryak68
Контакти:

Мнениеот moryak68 » 26 сеп 2016 21:13

Първо да подчертая, че страшно харесвам и уважавам Курьор, като футболист и най-вече, като човек.
Съжалявам, че отново не облече зелено-бялата фланелка, мисля, че точно от такъв човек имаме огромна нужда в момента. Досега гледах два негови мача с Локо ГО, в момента гледам мача Левски, ами, че за два мача и половина Курьор почти няма точно отиграване, няма живец в играта му, настроение под нулата. Според мене и в Динамо Тбилиси и сега в Локо не се чувства на място. Като, че ли е от футболистите, които, за да разгърнат потенциала си имат нужда да усетят подкрепа от фенове и колеги, а явно засега в Горна не е особено обичан и това му пречи.

Върни се в “Черно море”