За мача: ако беше на Тича 2:0 /с оглед ШЛ и националите/ ...В Каварна обаче, мисля ще се играе повечко футбол и - 1:2, макар и трудно.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
desi_1234_1997 написа:Вие не разбрахте ли, че Куриор искаше да се върне във Варна!!!!!!!!!! Проблемът е, че Георги Иванов се взе много на сериозно, пък и ръководството му делегира много права! Нямам нищо против да подбира футболисти, да избира играчи, но за Куриор просто не е прав!! Нямаше ли кой от ръководството да излезе и да назначи Мат?? Момчето е топ за България, а мечта за нашия скромен клуб.. Но за съжаление, ако някой се надигне срещу ръководството, ще излезем в положение като Ботев ПЛ..
Респект за +КироВарна!! Много стойностни и адекватни мнения!
КироВарна написа:Заради това,че не се понася с Жейнов,той отказа и на Шоко!!!Специално на мен ми идва малко в повече!!!Искам да имаме треньор,който да поставя на първо място интересите на отбора,а не своите дребнави заяждания с този и онзи!!!Не съм видял досега,нещо подобно от Гонзо и не знам какво да мисля!!!Не искам да се създават интриги,но бих желал адекватно обяснение!!!Ако КОЛЬО беше набъркал такива каши,щяха да са ревове и вопли до небесата!!!Нямам намерение да сравнявам треньори и толерантно искам да се отнасям към всеки човек....защото всеки прави глупости!!!Аз например своите не мога да ги преброя!!!Но с моите глупости съм вредил на себе си и съм нервирал евентуално близките си!!!Когато отговаряш,за цял един отбор....трябва добре да обмисляш реакциите и постъпките си!!!Дори и това да не е Левски!!!Защото на нас не ни е все едно за ЧЕРНО МОРЕ!!!Ние никъде няма да отидем,дори и да ни поканят!!!За нас МОРЕТО е нещо много важно и е добре това да стане ясно навреме!!!Съжалявам за резкия тон,но очаквах повече действия и повече заинтересованост!!!Говорим,че сме практически нов отбор,защото основни играчи ни напуснали!!!Един от тях можеше да бъде върнат,а ние си бъркахме в носа!!!Когато го искаше в Левски,кой му беше мениджър?Не мога да разбера,нито логиката нито ползата при подобни действия!!!
Mathias_Coureur написа:Имам чувството, че някои от нашите фенове започнаха да обичат Курьор повече от Черно море. Черно море нито е започнал, нито ще свърши с Курьор. Също така Черно море си има треньор , който решава кой да играе в отбора и кой не , както и носи отговорност за своите решения и за постигнатите резултати в края на сезона. Ръководството е поставило на Гонзо цел - класиране на Черно море в топ 6 и треньорът носи отговорност , ако не се изпълни тази цел. Още е твърде рано равносметки. Единственото,което можем ние да направим е да подкрепяме безрезервно отбора до последно и това е. Ако толкова я разбирахме тази игра нямаше де си пишем във форума,а щяхме да сме наредени на скамейката,или най-малкото щяхме да сме написали поне по една книга за футболни трактовки и схеми на игра. Колкото до стадион "Тича" - най късно догодина ще се върнем в нашият дом, така че спокойно. Вижда се , че вече стадион "Варна" се строи с нелоши темпове и след 3-4 години най-вероятно Варна ще има най-модерният стадион в България. Радвайте се на това ,което имаме и гледайте малко по-позитивно на нещата.
moreto vn написа:Малко нелогично,звучи точно ти да ни убеждаваш с никнейм Матиас Курьор,че някой обичат Курьор повече от Черно море,което със сигурност не мисля,че е така.Просто съжаляваме,че не играе за нашия отбор,дали заради високото его на някой от които е зависило да се осъществи този трансфер.Възможно е и заради самия Матиас да се е получило така.По твоята логика има фенове които обичат повече Ернандес и Гонзо от Черно море.Особено от един шут които върти една и съща развалена плоча за Ернандес...
![]()
Както и да е оспамихе тая тема излишно със неща няма нищо общо с утрешния мач.Надявам се на победа утре,просто защото на мен така ми се иска.По принцип от видяното до сега от мачовете не видях нещо кой знае положително в играта ни,но дано ме опровергаят моряците.
ELFen написа:Гледам, доста внимание се отделило на един играч, предполагам има още 15-16 на които да се разчита.. и на един тренер, който е доказвал,че може да ни се противопоставя успешно
За мача: ако беше на Тича 2:0 /с оглед ШЛ и националите/ ...В Каварна обаче, мисля ще се играе повечко футбол и - 1:2, макар и трудно.
Mathias_Coureur написа:moreto vn написа:Малко нелогично,звучи точно ти да ни убеждаваш с никнейм Матиас Курьор,че някой обичат Курьор повече от Черно море,което със сигурност не мисля,че е така.Просто съжаляваме,че не играе за нашия отбор,дали заради високото его на някой от които е зависило да се осъществи този трансфер.Възможно е и заради самия Матиас да се е получило така.По твоята логика има фенове които обичат повече Ернандес и Гонзо от Черно море.Особено от един шут които върти една и съща развалена плоча за Ернандес...
![]()
Както и да е оспамихе тая тема излишно със неща няма нищо общо с утрешния мач.Надявам се на победа утре,просто защото на мен така ми се иска.По принцип от видяното до сега от мачовете не видях нещо кой знае положително в играта ни,но дано ме опровергаят моряците.
Не съм казал, че обичат повече Курьор от Черно море, имах предвид, че не е редно да се поставя даден футболист или треньор, който и да е той над клуба. Никът ми е в резултат на взетата купа в Бургас,след страхотният му гол в продълженията. Въпросът е , че Черно море не е започнал и не е свършил с Курьор ,Ернандес, както и животът не свършва с тях.За мен никой не е по-голям от клуба, включително и Курьор, и Ернандес, и Гонзо. И аз исках да задържим Курьор, но след като не стана, не смятам да правя трагедии.Нека не се създава излишно напрежение преди важния ни мач с Лудогорец, който си мисля , че ще спечелим. Относно играта - нормално е да няма все още кой знае какво положително, защото за 5 мача играчите няма как да се сработят толкова бързо, защото дойдоха много нови попълнения. С търпение и подкрепа към ОТБОРА и играта ще се подобри, както и резултатите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта