6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Re: 6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15

Мнениеот ELFen » 08 сеп 2016 14:49

Гледам, доста внимание се отделило на един играч, предполагам има още 15-16 на които да се разчита :roll: .. и на един тренер, който е доказвал,че може да ни се противопоставя успешно ;)
За мача: ако беше на Тича 2:0 /с оглед ШЛ и националите/ ...В Каварна обаче, мисля ще се играе повечко футбол и - 1:2, макар и трудно.
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
desi_1234_1997
Контакти:

Мнениеот desi_1234_1997 » 08 сеп 2016 16:33

Вие не разбрахте ли, че Куриор искаше да се върне във Варна!!!!!!!!!! Проблемът е, че Георги Иванов се взе много на сериозно, пък и ръководството му делегира много права! Нямам нищо против да подбира футболисти, да избира играчи, но за Куриор просто не е прав!! Нямаше ли кой от ръководството да излезе и да назначи Мат?? Момчето е топ за България, а мечта за нашия скромен клуб.. Но за съжаление, ако някой се надигне срещу ръководството, ще излезем в положение като Ботев ПЛ..
Респект за +КироВарна!! Много стойностни и адекватни мнения!
Само Черно море!!!!!!

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 08 сеп 2016 17:20

desi_1234_1997 написа:Вие не разбрахте ли, че Куриор искаше да се върне във Варна!!!!!!!!!! Проблемът е, че Георги Иванов се взе много на сериозно, пък и ръководството му делегира много права! Нямам нищо против да подбира футболисти, да избира играчи, но за Куриор просто не е прав!! Нямаше ли кой от ръководството да излезе и да назначи Мат?? Момчето е топ за България, а мечта за нашия скромен клуб.. Но за съжаление, ако някой се надигне срещу ръководството, ще излезем в положение като Ботев ПЛ..
Респект за +КироВарна!! Много стойностни и адекватни мнения!

+1000000...
Ако имахме добри десни крила, въобще нямаше и да ми пука за Курьор, честно. Ама като го гледам тоя Ц(С)еко, как да не искам обратно Курьор в състава ни. А и каква е алтернативата на Ц(С)еко...Нещо Инджинеро почва да ме нерви, такъв злобар заради онзи гол. Не се понасял с Жейнов, детски приказчици...

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 08 сеп 2016 18:05

Заради това,че не се понася с Жейнов,той отказа и на Шоко!!!Специално на мен ми идва малко в повече!!!Искам да имаме треньор,който да поставя на първо място интересите на отбора,а не своите дребнави заяждания с този и онзи!!!Не съм видял досега,нещо подобно от Гонзо и не знам какво да мисля!!!Не искам да се създават интриги,но бих желал адекватно обяснение!!!Ако КОЛЬО беше набъркал такива каши,щяха да са ревове и вопли до небесата!!!Нямам намерение да сравнявам треньори и толерантно искам да се отнасям към всеки човек....защото всеки прави глупости!!!Аз например своите не мога да ги преброя!!!Но с моите глупости съм вредил на себе си и съм нервирал евентуално близките си!!!Когато отговаряш,за цял един отбор....трябва добре да обмисляш реакциите и постъпките си!!!Дори и това да не е Левски!!!Защото на нас не ни е все едно за ЧЕРНО МОРЕ!!!Ние никъде няма да отидем,дори и да ни поканят!!!За нас МОРЕТО е нещо много важно и е добре това да стане ясно навреме!!!Съжалявам за резкия тон,но очаквах повече действия и повече заинтересованост!!!Говорим,че сме практически нов отбор,защото основни играчи ни напуснали!!!Един от тях можеше да бъде върнат,а ние си бъркахме в носа!!!Когато го искаше в Левски,кой му беше мениджър?Не мога да разбера,нито логиката нито ползата при подобни действия!!!

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 08 сеп 2016 18:27

КироВарна написа:Заради това,че не се понася с Жейнов,той отказа и на Шоко!!!Специално на мен ми идва малко в повече!!!Искам да имаме треньор,който да поставя на първо място интересите на отбора,а не своите дребнави заяждания с този и онзи!!!Не съм видял досега,нещо подобно от Гонзо и не знам какво да мисля!!!Не искам да се създават интриги,но бих желал адекватно обяснение!!!Ако КОЛЬО беше набъркал такива каши,щяха да са ревове и вопли до небесата!!!Нямам намерение да сравнявам треньори и толерантно искам да се отнасям към всеки човек....защото всеки прави глупости!!!Аз например своите не мога да ги преброя!!!Но с моите глупости съм вредил на себе си и съм нервирал евентуално близките си!!!Когато отговаряш,за цял един отбор....трябва добре да обмисляш реакциите и постъпките си!!!Дори и това да не е Левски!!!Защото на нас не ни е все едно за ЧЕРНО МОРЕ!!!Ние никъде няма да отидем,дори и да ни поканят!!!За нас МОРЕТО е нещо много важно и е добре това да стане ясно навреме!!!Съжалявам за резкия тон,но очаквах повече действия и повече заинтересованост!!!Говорим,че сме практически нов отбор,защото основни играчи ни напуснали!!!Един от тях можеше да бъде върнат,а ние си бъркахме в носа!!!Когато го искаше в Левски,кой му беше мениджър?Не мога да разбера,нито логиката нито ползата при подобни действия!!!

Като допълнение към това мнение само - никои, ама никои, дори и да се казва Георги Иванов-Гонзо не е по-голям от отбора на Черно море! Дори ще отида и по-далеч от "случая Кьорор". Крайно неприятно впечатление ми прави и това, че Гонзо в 2/3 от медийните му изяви говори за Левски-минало, проблеми, селекция и прочие. Остава горчивият вкус за това, че г-н Иванов гледа на Черно море като временно задължение. Нека се сети колко пъти спомена името на Черно море, когато се върна в Левски през 2014 год?
За мен Гонзо и ръководството/ако вообще има някакво ръковоство на Черно море/ трябва да излязат и пред черноморската общност и да кажат какво става с този отбор. Не само за Курьор, не само за Гонзо, а и други въпроси. Какво става със ст."Тича"? Сакралната дата която чакам 1.10.16 за да почне ремонта ще е поредната излъгана илюзия за изтерзания фен на Черно море. Ще има "основателно" оправдание за да не е виновен клубът. Бъдете сигурни в това. Ръководството е длъжно да каже защо не ни иска да поддържаме отбора? Правят така, че да не ходим на стадиона - нито в Каварна, нито като гости. Искам обаче да заявя поне за мен, че ще съм винаги до отбора без значение дали ме иска някои или не. Когато избрах навремето зеленото шалче го направих от любов към тима, историята, традицията на Тича. Докато дишам ще си остане така! Само Черно море!
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 08 сеп 2016 22:08

Имам чувството, че някои от нашите фенове започнаха да обичат Курьор повече от Черно море. Черно море нито е започнал, нито ще свърши с Курьор. Също така Черно море си има треньор , който решава кой да играе в отбора и кой не , както и носи отговорност за своите решения и за постигнатите резултати в края на сезона. Ръководството е поставило на Гонзо цел - класиране на Черно море в топ 6 и треньорът носи отговорност , ако не се изпълни тази цел. Още е твърде рано равносметки. Единственото,което можем ние да направим е да подкрепяме безрезервно отбора до последно и това е. Ако толкова я разбирахме тази игра нямаше де си пишем във форума,а щяхме да сме наредени на скамейката,или най-малкото щяхме да сме написали поне по една книга за футболни трактовки и схеми на игра. Колкото до стадион "Тича" - най късно догодина ще се върнем в нашият дом, така че спокойно. Вижда се , че вече стадион "Варна" се строи с нелоши темпове и след 3-4 години най-вероятно Варна ще има най-модерният стадион в България. Радвайте се на това ,което имаме и гледайте малко по-позитивно на нещата.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 08 сеп 2016 22:41

Mathias_Coureur написа:Имам чувството, че някои от нашите фенове започнаха да обичат Курьор повече от Черно море. Черно море нито е започнал, нито ще свърши с Курьор. Също така Черно море си има треньор , който решава кой да играе в отбора и кой не , както и носи отговорност за своите решения и за постигнатите резултати в края на сезона. Ръководството е поставило на Гонзо цел - класиране на Черно море в топ 6 и треньорът носи отговорност , ако не се изпълни тази цел. Още е твърде рано равносметки. Единственото,което можем ние да направим е да подкрепяме безрезервно отбора до последно и това е. Ако толкова я разбирахме тази игра нямаше де си пишем във форума,а щяхме да сме наредени на скамейката,или най-малкото щяхме да сме написали поне по една книга за футболни трактовки и схеми на игра. Колкото до стадион "Тича" - най късно догодина ще се върнем в нашият дом, така че спокойно. Вижда се , че вече стадион "Варна" се строи с нелоши темпове и след 3-4 години най-вероятно Варна ще има най-модерният стадион в България. Радвайте се на това ,което имаме и гледайте малко по-позитивно на нещата.

Малко нелогично,звучи точно ти да ни убеждаваш с никнейм Матиас Курьор,че някой обичат Курьор повече от Черно море,което със сигурност не мисля,че е така. ;) Просто съжаляваме,че не играе за нашия отбор,дали заради високото его на някой от които е зависило да се осъществи този трансфер.Възможно е и заради самия Матиас да се е получило така.По твоята логика има фенове които обичат повече Ернандес и Гонзо от Черно море.Особено от един шут които върти една и съща развалена плоча за Ернандес... :?
Както и да е оспамихе тая тема излишно със неща няма нищо общо с утрешния мач.Надявам се на победа утре,просто защото на мен така ми се иска.По принцип от видяното до сега от мачовете не видях нещо кой знае положително в играта ни,но дано ме опровергаят моряците. :geek:

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 08 сеп 2016 23:19

moreto vn написа:Малко нелогично,звучи точно ти да ни убеждаваш с никнейм Матиас Курьор,че някой обичат Курьор повече от Черно море,което със сигурност не мисля,че е така. ;) Просто съжаляваме,че не играе за нашия отбор,дали заради високото его на някой от които е зависило да се осъществи този трансфер.Възможно е и заради самия Матиас да се е получило така.По твоята логика има фенове които обичат повече Ернандес и Гонзо от Черно море.Особено от един шут които върти една и съща развалена плоча за Ернандес... :?
Както и да е оспамихе тая тема излишно със неща няма нищо общо с утрешния мач.Надявам се на победа утре,просто защото на мен така ми се иска.По принцип от видяното до сега от мачовете не видях нещо кой знае положително в играта ни,но дано ме опровергаят моряците. :geek:

Не съм казал, че обичат повече Курьор от Черно море, имах предвид, че не е редно да се поставя даден футболист или треньор, който и да е той над клуба. Никът ми е в резултат на взетата купа в Бургас,след страхотният му гол в продълженията. Въпросът е , че Черно море не е започнал и не е свършил с Курьор ,Ернандес, както и животът не свършва с тях.За мен никой не е по-голям от клуба, включително и Курьор, и Ернандес, и Гонзо. И аз исках да задържим Курьор, но след като не стана, не смятам да правя трагедии.Нека не се създава излишно напрежение преди важния ни мач с Лудогорец, който си мисля , че ще спечелим. Относно играта - нормално е да няма все още кой знае какво положително, защото за 5 мача играчите няма как да се сработят толкова бързо, защото дойдоха много нови попълнения. С търпение и подкрепа към ОТБОРА и играта ще се подобри, както и резултатите. ;)

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 09 сеп 2016 08:14

ELFen написа:Гледам, доста внимание се отделило на един играч, предполагам има още 15-16 на които да се разчита :roll: .. и на един тренер, който е доказвал,че може да ни се противопоставя успешно ;)
За мача: ако беше на Тича 2:0 /с оглед ШЛ и националите/ ...В Каварна обаче, мисля ще се играе повечко футбол и - 1:2, макар и трудно.

Леко ме дразниш с глупостите,които драскаш!!!Отговорил съм ти на вашия подфорум,но понеже се опасявам,че ще ме изтрият ти отговарям и тук!!!На български,защото сме в БЪЛГАРИЯ!!!Разсъждаваш доста неправилно,мислейки,че терена и стадиона в Каварна са по добри от ТИЧА!!!Играем на 65 км от ВАРНА,заради претенциите на телевизията за наличието на осветление!!!Същите стълбове,които бяха снети от варненския Ю.ГАГАРИН и монтирани в Каварна!!!Основното,което ме дразни в теб,не е това че ХАБЕР си нямаш от света,а лекото високомерие което си позволяваш да демонстрираш!!!Абе АЛАНКООЛУ,когато на ТИЧА се е играл футбол,Разград на картата го е нямало!!!АНАДЪНМУ?Наляха ви малко пари и много големи станахте!!!За колко време ще сте БАШ БАБАИТИ?Гледай Ловеч и си прави ХЕСАПА,когато си позволяваш да общуваш високомерно!!!Относно мача,каквото и да се случи ние ще сме на стадиона и ще си подкрепяме отбора от първата до последната секунда!!!Без да получаваме за това кренвирши!!!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 09 сеп 2016 09:22

Mathias_Coureur написа:
moreto vn написа:Малко нелогично,звучи точно ти да ни убеждаваш с никнейм Матиас Курьор,че някой обичат Курьор повече от Черно море,което със сигурност не мисля,че е така. ;) Просто съжаляваме,че не играе за нашия отбор,дали заради високото его на някой от които е зависило да се осъществи този трансфер.Възможно е и заради самия Матиас да се е получило така.По твоята логика има фенове които обичат повече Ернандес и Гонзо от Черно море.Особено от един шут които върти една и съща развалена плоча за Ернандес... :?

Не съм казал, че обичат повече Курьор от Черно море, имах предвид, че не е редно да се поставя даден футболист или треньор, който и да е той над клуба. Никът ми е в резултат на взетата купа в Бургас,след страхотният му гол в продълженията. Въпросът е , че Черно море не е започнал и не е свършил с Курьор ,Ернандес, както и животът не свършва с тях.За мен никой не е по-голям от клуба, включително и Курьор, и Ернандес, и Гонзо. И аз исках да задържим Курьор, но след като не стана, не смятам да правя трагедии.Нека не се създава излишно напрежение преди важния ни мач с Лудогорец, който си мисля , че ще спечелим. Относно играта - нормално е да няма все още кой знае какво положително, защото за 5 мача играчите няма как да се сработят толкова бързо, защото дойдоха много нови попълнения. С търпение и подкрепа към ОТБОРА и играта ще се подобри, както и резултатите. ;)

На практика говорим едни и същи неща!!!Това за което аз се нервирам....и то доста,е че случаят "Курьор",не е изолиран!!!По горе съм изброил,няколко футболисти които сме подарили,или изтървали....ей така,за нищо!!!Ако те бяха в състава,нямаше да имаме толкова проблеми в защита,щяхме да имаме по креативна средна линия и далеч по остро и по разнообразно нападение!!!Ако трябва да се изразя философски,мъдро ще заключа,че футболистите са детайли от една сложна машина,наречена отбор!!!Ако един детайл от тази машина не е качествен,това затормозва процеса!!!Ние с лека ръка пропиляваме доказано качествени детайли,като Ал.Александров,Ернандез,Китанов,Шоко и Курьор....за да разчитаме на Роналдовци и други псевдо играчи!!!При изграждане на нещо добро и голямо,трябва да се обръща внимание на всяка подробност,дори и да е незначителна!!!Нищо подобно не виждам,в дрязгите с някаква мърша Жейнов!!!А те станаха система и пречат на селекцията ни!!!Вече половината от привлечените през лятото,са освободени!!!Накъде вървим и какво правим?Вземаме некадърници и после ги гоним....а доказаните играчи ги подаряваме!!!

Върни се в “Черно море”