6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Captain Stottlemeyer
Re: 6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15
Сега е моментът (независимо от резултата) феновете на "Черно море" да потвърдят, че харесват отбора на "Лудогорец", както направиха това преди няколко дни в една друга тема, посветена на "каузата"... 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Първо сигнално си помислих, че е добре ако има фенове от Разград на мача в Каварна, да ги натикат някъде из храсталаците на стадиона, да им таксуват билети по поне 10 лева, да не ги пускат нито да тоалет, нито вода да пият, да ги удрят полицаи. Просто да видят ние какво преживяхме на техния стадион вчера. Но разбирам, че не това е начина. Трябва да се уважаваме помежду си, да сме толерантни до колкото може един към друг. В крайна сметка мача се играе заради "драгия зрител" и е по-добре да има хора, а не секторите да стоят празни и да се охраняват от полицията все едно е банков трезор.
Все още е рано да мислим за този мач, но не ни очаква нищо добро. В дните преди самата среща ще се надъхаме, забравяйки вчерашния резил/или искайки да го забравим/ще се навиваме един друг, но аз лично не очаквам друго освен победа за Лудогорец. А и днес те отново не победиха, така че вече и те са притиснати до стената от слабо представяне у нас.
Все още е рано да мислим за този мач, но не ни очаква нищо добро. В дните преди самата среща ще се надъхаме, забравяйки вчерашния резил/или искайки да го забравим/ще се навиваме един друг, но аз лично не очаквам друго освен победа за Лудогорец. А и днес те отново не победиха, така че вече и те са притиснати до стената от слабо представяне у нас.
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!
- Mathias_Coureur
- Контакти:
Въпреки слабия мач срещу Дунав се надявам на победа за нашите. Прогноза за мача - 2:1.
- anihilator
- Контакти:
ti4a70 написа:Първо сигнално си помислих, че е добре ако има фенове от Разград на мача в Каварна, да ги натикат някъде из храсталаците на стадиона, да им таксуват билети по поне 10 лева, да не ги пускат нито да тоалет, нито вода да пият, да ги удрят полицаи. Просто да видят ние какво преживяхме на техния стадион вчера. Но разбирам, че не това е начина. Трябва да се уважаваме помежду си, да сме толерантни до колкото може един към друг. В крайна сметка мача се играе заради "драгия зрител" и е по-добре да има хора, а не секторите да стоят празни и да се охраняват от полицията все едно е банков трезор.
Организаторите на мача не са ли Дунав и не определят ли те цената на билетите ?Не са ли виновни и те за недпускането на нашите фенове в началото на мача

- anihilator
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:Сега е моментът (независимо от резултата) феновете на "Черно море" да потвърдят, че харесват отбора на "Лудогорец", както направиха това преди няколко дни в една друга тема, посветена на "каузата"...
Стига сра и ти подмолно , феновете на ЧЕРНО МОРЕ харесват само ЧЕРНО МОРЕ на други места има знам тайни левскарчета и цесекарчета при нас няма такива червии

- Mathias_Coureur
- Контакти:
anihilator написа:Captain Stottlemeyer написа:Сега е моментът (независимо от резултата) феновете на "Черно море" да потвърдят, че харесват отбора на "Лудогорец", както направиха това преди няколко дни в една друга тема, посветена на "каузата"...
Стига сра и ти подмолно , феновете на ЧЕРНО МОРЕ харесват само ЧЕРНО МОРЕ на други места има знам тайни левскарчета и цесекарчета при нас няма такива червииИ с това се гордеем ние сме задружни , чисти и истински
По добре без медали но истински отколкото с медали но червии.
+1913
- Green_Eagles
- Контакти:
Труден мач, много труден!
За да се победи Черно Море е нужно много хъс и мобилизация. Сега с Гонзо моряците са солидно стоящ отбор, въпреки за мен случайната загуба от Дунав.
Прогноза: 1:1 или трудно 1:2
За да се победи Черно Море е нужно много хъс и мобилизация. Сега с Гонзо моряците са солидно стоящ отбор, въпреки за мен случайната загуба от Дунав.
Прогноза: 1:1 или трудно 1:2
Ако няма съдийски тесли, ЧМ могат и да устискат един Х.
1:1 от мен.
1:1 от мен.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
- Контакти:
В този етап на шампионата всичко може да се случва с логика и без логика. Мача е троен, независимо от 3ката от Дунав. Може и още една тройка да отнесем, може и да бием 1-2:0, може и боен равен 1:1. Притеснява ме съдийството, мисля, че с право, Лудогорец редовно ни бият по 1 дузпа, обикновено без никакъв повод във Варна, да не забравяме и, че редовно се позволяват изцепки на Моци, редовно не ни свирят пък дузпи за нас....Мисля, че трябва да сме много агресивни за първа топка и в никакъв случай не бива да се увличаме в атаки като дечица....Дунав и 3-те им гола бяха от контраатаки, Пирин също така ни вкара, както и Горна. Мерки трябва да се вземат, крилата са длъжни да помагат в защита!!! Поне единия деф. халф винаги трябва да е отзад, не може всеки гол който получаваме...нито Паланков, нито Цветков да не се там, те са на поне 20-30 метра от топката, което е смешно, нали? Клок например никога не излизаше от нашата половина! Цветков така или иначе в атака е безполезен с нула креативност, просто няма работа чак толкоз напред освен при финални щурмове или статични положения...И много внимание към Сукуп и Секо отдясно, да си опичат акъла, защото Натанаел-Вандерсон е много силна двойка, може би и един халф трябва да се прави да помага там 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Не мога да разбера защо омаловажавате победата на Дунав ,случайна била, глупости,с колко трябваше да бият за да не е случайна.Все пак традиционно Морето са абонати на Дунав в исторически план.Успех срещу Лудогорец!