3 кръг - Локо ГО - Черно море 14.08 19.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

koseto40
Контакти:

Re: 3 кръг - Локо ГО - Черно море 14.08 19.00

Мнениеот koseto40 » 17 авг 2016 17:15

РМС Варненски моряк написа:Какви плакати или транспаранти? Радвайте се за отпуснатите финанси и предстоящия ремонт! Вчера бях на Градския и там се работи, което е постижение след толкова очакване! Е, не може да се играят мачове тези летни месеци заради ремонта, но да се надяваме в края на октомври или началото на ноември да се върнем на *Тича*! А и ние сме много по - близо от други като нас, така че няма проблем за истинския фен!
Преди години работих в Странджата и Ямболско, но пътувах по 270 - 300 км да гледам любимия отбор в "Б"група, а сега какво виете...започва ремонта за който мечтахме от години! Как да има ремонт и мачове едновременно сами си отговорете? При "Ботев" Пд е друго - имат *Коматево*, но нямат само едно осветление, а и Община Пловдив има даде пари, а имат и нови собственици, край бирената има само бира, не се строи временно след Цветан Василев...така не подхожда да правим изцепки без реална оценка на събитията в двата града! Достатъчно ги спонсорираха, кой им е виновен?
Радвам се, че мачовете с "Ботев"Пд ще се играят край морето в Бургас( много близо и фенове имаме там),както и ще бъдем като "домакини", защото миналия сезон все трагично играехме с тях!
Само *ЧЕРНО МОРЕ* - един живот, една религия!

Откъде само тоя отимизъм...не мога да разбера..? Нито е започнато нещо,нито има индикация,че въобще скоро ще почва...Писнало ми е от такива разбирачи и примиренческо поведение...И как ще сменяме октомври-ноември тревно покритие...хич не ми е ясно...точно в най големите дъждове явно...СУПЕР

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 17 авг 2016 19:58

koseto40 написа:
РМС Варненски моряк написа:Какви плакати или транспаранти? Радвайте се за отпуснатите финанси и предстоящия ремонт! Вчера бях на Градския и там се работи, което е постижение след толкова очакване! Е, не може да се играят мачове тези летни месеци заради ремонта, но да се надяваме в края на октомври или началото на ноември да се върнем на *Тича*! А и ние сме много по - близо от други като нас, така че няма проблем за истинския фен!
Преди години работих в Странджата и Ямболско, но пътувах по 270 - 300 км да гледам любимия отбор в "Б"група, а сега какво виете...започва ремонта за който мечтахме от години! Как да има ремонт и мачове едновременно сами си отговорете? При "Ботев" Пд е друго - имат *Коматево*, но нямат само едно осветление, а и Община Пловдив има даде пари, а имат и нови собственици, край бирената има само бира, не се строи временно след Цветан Василев...така не подхожда да правим изцепки без реална оценка на събитията в двата града! Достатъчно ги спонсорираха, кой им е виновен?
Радвам се, че мачовете с "Ботев"Пд ще се играят край морето в Бургас( много близо и фенове имаме там),както и ще бъдем като "домакини", защото миналия сезон все трагично играехме с тях!
Само *ЧЕРНО МОРЕ* - един живот, една религия!

Откъде само тоя отимизъм...не мога да разбера..? Нито е започнато нещо,нито има индикация,че въобще скоро ще почва...Писнало ми е от такива разбирачи и примиренческо поведение...И как ще сменяме октомври-ноември тревно покритие...хич не ми е ясно...точно в най големите дъждове явно...СУПЕР

Напълно съм съгласен с теб! Никакви наченки на ремонт няма на Тича. Що за измислици?!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 18 авг 2016 01:15

Не мисля , че сега е времето за протести , транспаранти и т.н., защото вече една година се строи активно стадион "Варна" с добри темпове и има добри индикации за завършването му. Отборът има добър състав , но все още не е достатъчно добре сработен и му трябва малко време, за да развие пълния си потенциал, защото има доста нови попълнения - Сукуп , Златков, Цветков, Малик, Секо, Коконов, Андонов и Кузма, а ни напуснаха няколко основни играча - Клок, Курьор, Китанов,Стенио и Райков. Освен това имаме добър и амбициозен треньор като Гонзо , който умее да мотивира играчите и държи много на дисциплината. Относно забавянето на ремонта на "Тича" си мисля, че има нещо , което не се знае от широката общественост, но вярвам, че и там лека полека нещата ще се случат.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 18 авг 2016 12:30

koseto40 написа:A не мислите ли,че е време вече,по подобие на феновете на Ботев,да поискаме и сметка от ръководството за това,че не сме на Тича,и кога ще стане това..? Можем да издигнем подходящ транспарант,подкрепен със скандирания..

Министерството на младежта и спорта получи от Областна управа Варна преработения проект за реконструкция на стадион „Тича“ и обяви процедура за избор на изпълнител.

Поръчката e със съкратени срокове за подаване на оферти от страна на желаещите да извършват реконструкцията - 12 дни, заради необходимостта да се осигури провеждането на мачове от Първа професионална група от ПФК Черно море (Варна) на стадиона им. Минималният срок за изпълнение е 60 дни.

Така вече стартираха обществените поръчки за реконструкция и за трите стадиона, за които на 15 юни с решение на Министерски съвет на Министерството на младежта и спорта бяха предоставени 3 млн. лв - Градския стадион в Горна Оряховица, Градския стадион в Русе и стадион "Тича" във Варна.

За да стартират процедурите по избор на изпълнители на реконструкцията беше необходимо в ММС да бъдат подадени проекти от страна на двете общини и Областна управа Варна, които да отговарят на условията на решението на Министерски съвет. Очакванията на ММС бяха, че коригираните проекти ще бъдат подадени в най-кратки срокове, но поради спецификата на различните съоръжения проектите за Русе и Варна бяха забавени от страна на собствениците на стадионите.

Така поръчката за реконструкция на стадиона в Горна Оряховица беше обявена първа на 14 юли 2016 г., а тази за Русе стартира на 4 август 2016 г.

гонг.бг
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Върни се в “Черно море”