РМС Варненски моряк написа:Какви плакати или транспаранти? Радвайте се за отпуснатите финанси и предстоящия ремонт! Вчера бях на Градския и там се работи, което е постижение след толкова очакване! Е, не може да се играят мачове тези летни месеци заради ремонта, но да се надяваме в края на октомври или началото на ноември да се върнем на *Тича*! А и ние сме много по - близо от други като нас, така че няма проблем за истинския фен!
Преди години работих в Странджата и Ямболско, но пътувах по 270 - 300 км да гледам любимия отбор в "Б"група, а сега какво виете...започва ремонта за който мечтахме от години! Как да има ремонт и мачове едновременно сами си отговорете? При "Ботев" Пд е друго - имат *Коматево*, но нямат само едно осветление, а и Община Пловдив има даде пари, а имат и нови собственици, край бирената има само бира, не се строи временно след Цветан Василев...така не подхожда да правим изцепки без реална оценка на събитията в двата града! Достатъчно ги спонсорираха, кой им е виновен?
Радвам се, че мачовете с "Ботев"Пд ще се играят край морето в Бургас( много близо и фенове имаме там),както и ще бъдем като "домакини", защото миналия сезон все трагично играехме с тях!
Само *ЧЕРНО МОРЕ* - един живот, една религия!
Откъде само тоя отимизъм...не мога да разбера..? Нито е започнато нещо,нито има индикация,че въобще скоро ще почва...Писнало ми е от такива разбирачи и примиренческо поведение...И как ще сменяме октомври-ноември тревно покритие...хич не ми е ясно...точно в най големите дъждове явно...СУПЕР