Черно Море-Локомотив/Пд/ 19.08.2016 21:15 ч
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Черно Море-Локомотив/Пд/ 19.08.2016 21:15 ч
Аз не знам защо Чанович чак така го отнесе? Изтървал една топка - голям праз, стори ми се доста стабилен при центрирания, там беше доста зле преди. Всеки може да сбърка веднъж...в контекста на това - гледах Локо Пд - Левски, е там Илко Пиргов направи в пъти по-брутална грешка за 1:2, а при центрирания е и винаги ще бъде доста по-зле от Чанович. Локо не ми се сториха нещо кой знае какво, да цъкат или да играят с голяма идея...Бадема го няма и просто ритат напред, крилата им се въртят сменяйки си местата през 20 минути...стандартното за Илиан поведение и тактика, разчитат на Камбуров и толкоз. Райков игра много слабо, ако беше в нашия отбор щеше да бъде причислен към тези от които се притесняваме и дупките...сега го числим към тези, които ще ни правят проблеми...какви? Локо заиграха нещо срещу Левски едва когато го смениха, а Марчев тук беше обявен за най-големия некъдърник и подлога на Чечу. Камбуров и реферът би трябвало да ни притесняват, като отбори - макар и да не сме сработени сме им равностойни, в никакъв случай не са фаворит!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Re: Черно Море-Локомотив/пд/ 19.08.2016 21:15 ч
Iceberg написа:koseto40 написа:хмммммм...интересно...постнах нещо...след 5 мин беше изтрито...
нито съм обиждал,нито нищо..просто исках реакция на феновете,като тази вчера в Пловдив...да попитаме ръководството какво се прави по ремонта на Тича,докога ще обикаляме села и паланки като несретници..исках реакция с транспаранти и скандирания.и кво-някой истински милеещ черноморец изтри поста ми...егати...
Я пак? Я пак си помисли къде го постна, че го търсиш тук?! Постнал си го в темата за мача с горна и никой нищо не ти е трил, стои си там, даже имаш отговор! Извинение за "и кво-някой истински милеещ черноморец изтри поста ми...егати...

За мача с Локо Пд само ще кажа, че ще е много труден и як мач. И ако играем така, както другите мачове досега.. падаме. Дано се вдигнат и раздадат, щото иначе лошо. Iceberg,бъди по позитивен,братко...извинявай..

Колеги, върти ми се в главата една схема за мача с Локо Пд. Паланков до Николов и Дани до Цветков, че нещо Златков не ми вдъхва много доверие във формата в, която се намира. Мисля, че една такава схема ще даде на Гонзо и повече опции по време на мача да прави рокади в състава според резултата. Мисля си че и Андонов или Бакари може да партнират на леви фланг, до момента нито Романов нито Коконов впечатлиха.
koseto40 написа:Iceberg написа:koseto40 написа:хмммммм...интересно...постнах нещо...след 5 мин беше изтрито...
нито съм обиждал,нито нищо..просто исках реакция на феновете,като тази вчера в Пловдив...да попитаме ръководството какво се прави по ремонта на Тича,докога ще обикаляме села и паланки като несретници..исках реакция с транспаранти и скандирания.и кво-някой истински милеещ черноморец изтри поста ми...егати...
Я пак? Я пак си помисли къде го постна, че го търсиш тук?! Постнал си го в темата за мача с горна и никой нищо не ти е трил, стои си там, даже имаш отговор! Извинение за "и кво-някой истински милеещ черноморец изтри поста ми...егати...", ще има ли??!
За мача с Локо Пд само ще кажа, че ще е много труден и як мач. И ако играем така, както другите мачове досега.. падаме. Дано се вдигнат и раздадат, щото иначе лошо.
Iceberg,бъди по позитивен,братко...извинявай..от толкова активност се е получило леко недоразумение...
САМО ЧЕРНО МОРЕ...
Няма проблем, бе братко!

Що се отнася до мача в петък, пак казвам, ще е много як и свиреп сблъсък! Не подценявайте Илиан и отбора му, тъпо изглежда! Не играем добре и това се вижда. Трябва ни време, а те почти запазиха отбора от миналата година! Ще хвърчат чимове и искри, дано оцелеем и победим! И.. колкото се може повече хора на стадиона!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Iceberg написа:koseto40 написа:Iceberg написа:koseto40 написа:хмммммм...интересно...постнах нещо...след 5 мин беше изтрито...
Я пак? Я пак си помисли къде го постна, че го търсиш тук?! Постнал си го в темата за мача с горна и никой нищо не ти е трил, стои си там, даже имаш отговор! Извинение за "и кво-някой истински милеещ черноморец изтри поста ми...егати...", ще има ли??!
За мача с Локо Пд само ще кажа, че ще е много труден и як мач. И ако играем така, както другите мачове досега.. падаме. Дано се вдигнат и раздадат, щото иначе лошо.
Iceberg,бъди по позитивен,братко...извинявай..от толкова активност се е получило леко недоразумение...
САМО ЧЕРНО МОРЕ...
Няма проблем, бе братко!Ти извинявай, ако съм бил по остър, ама е хубаво, преди да се пишат такива неща (което си е нарушение - т.11) първо да се поогледа човек, да провери по старателно и тогава, но на лични!
Иначе се създават излишни психози и настроения тука...
Разбира се, че САМО ЧЕРНО МОРЕ!
Що се отнася до мача в петък, пак казвам, ще е много як и свиреп сблъсък! Не подценявайте Илиан и отбора му, тъпо изглежда! Не играем добре и това се вижда. Трябва ни време, а те почти запазиха отбора от миналата година! Ще хвърчат чимове и искри, дано оцелеем и победим! И.. колкото се може повече хора на стадиона!
Имам въпрос: къде е Бадема, че нещо не вдянах? И къде беше миналата година?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Аз пък по никакъв начин не мога да причисля Камбуров към тези от които трябва да се притесняваме. Никой от трите К не предизвиква такива чувства в мен. Камбуров е свършил мнооого отдавна и само безумно слабото ни първенство го кара да се мисли звезда. Мое мнение... Повече ме притесняват глупостите които правим в защита и хитростта на Илиян. Но както вече предвидих, бийм 2:1. Кузма и Жоро от дузпа и Карагерен след грешка на Мишо 

Не че нещо,но аз продължавам с добрата традиция да поствам класирането,което доставя някаква радост,въпреки слабата продукция на моряците.А сега...
2016-17
1. Черно море 7 6-3 3
2. Дунав 7 3-1 2
3. ЦСКА-София 6 7-2 5
4. Берое 6 3-1 2
5. Локомотив Пд 5 6-3 3
6. Левски 5 3-2 1
7. Верея 4 1-1 0
8. Ботев 4 5-7 -2
9. Лудогорец 3 4-2 2
10. Пирин 3 3-5 -2
11. Локомотив ГО 2 3-4 -1
12. Монтана 1 0-4 -4
13. Нефтохимик 1 2-7 -5
14. Славия 0 3-7 -4
Нека се запази така и след следващия кръг!Само Черно море!
2016-17
1. Черно море 7 6-3 3
2. Дунав 7 3-1 2
3. ЦСКА-София 6 7-2 5
4. Берое 6 3-1 2
5. Локомотив Пд 5 6-3 3
6. Левски 5 3-2 1
7. Верея 4 1-1 0
8. Ботев 4 5-7 -2
9. Лудогорец 3 4-2 2
10. Пирин 3 3-5 -2
11. Локомотив ГО 2 3-4 -1
12. Монтана 1 0-4 -4
13. Нефтохимик 1 2-7 -5
14. Славия 0 3-7 -4
Нека се запази така и след следващия кръг!Само Черно море!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
зеления написа:..........
Няма проблем, бе братко!Ти извинявай, ако съм бил по остър, ама е хубаво, преди да се пишат такива неща (което си е нарушение - т.11) първо да се поогледа човек, да провери по старателно и тогава, но на лични!
Иначе се създават излишни психози и настроения тука...
Разбира се, че САМО ЧЕРНО МОРЕ!
Имам въпрос: къде е Бадема, че нещо не вдянах? И къде беше миналата година?[/quote]
Бадема е в "...а те ПОЧТИ запазиха отбора от миналата година!" Там е и Иван Иванов, който дойде късно и си замина рано!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
Въпреки тоталният си оптимизъм,когато става въпрос за ЧЕРНО МОРЕ,след мачовете с Монтана и Локо ГО.....съм леко притеснен и доста отчаян!!!Срещу два посредствени отбора,в по голямата част от мачовете срещу тях.....нашите не знаеха къде се намират!!!Не мога да разбера,как може един и същи отбор да изиграе блестящите 30 минути срещу Монтана и после да изпадне в пълна кома!!!Срещу Локо ГО пък обратното,събудихме се в края на мача и демонстрирахме игра и агресия на нужното ниво!!!Значи можем,но не винаги ни се получава!!!Не мога да си обясня на какво се дължи!!!Чувал съм и съм виждал непостоянство,но при други случаи и други отбори се редуват силни със слаби мачове!!!Ние стигаме до фрапиращи крайности,в рамките на минути!!!Мисля,че днешният мач,ще е най трудния и ако пак си позволим подобна разконцетрация,този път няма да се отървем!!!Може би ГОНЗО трябва да търчи по тъча.....и като Наждито да вика "Концентрация,концентрация!!!"Или ние да скандираме от трибуните,за да не забравят нашите,че всеки мач се играе 90 минути плюс назначеното от съдията продължение!!!Не искам да коментирам футболистите персонално,защото мисля,че когато сме в подем играта на всички върви и се вижда че имаме футболисти с добри възможности!!!Като ни дойде "мензиса",обаче ставаме пълни мардалаци и ни мачкат отборчета с далеч по ниски възможности и претенции от нашите!!!Дано днес да бием и да спечелим трите точки,пък ако ще да е както обикновено.....с треперене до последния съдийски сигнал!!!Каквото и да се случи,ние трябва да сме на стадиона и да помагаме!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!
КироВарна написа:Въпреки тоталният си оптимизъм,когато става въпрос за ЧЕРНО МОРЕ,след мачовете с Монтана и Локо ГО.....съм леко притеснен и доста отчаян!!!Срещу два посредствени отбора,в по голямата част от мачовете срещу тях.....нашите не знаеха къде се намират!!!Не мога да разбера,как може един и същи отбор да изиграе блестящите 30 минути срещу Монтана и после да изпадне в пълна кома!!!Срещу Локо ГО пък обратното,събудихме се в края на мача и демонстрирахме игра и агресия на нужното ниво!!!Значи можем,но не винаги ни се получава!!!Не мога да си обясня на какво се дължи!!!Чувал съм и съм виждал непостоянство,но при други случаи и други отбори се редуват силни със слаби мачове!!!Ние стигаме до фрапиращи крайности,в рамките на минути!!!Мисля,че днешният мач,ще е най трудния и ако пак си позволим подобна разконцетрация,този път няма да се отървем!!!Може би ГОНЗО трябва да търчи по тъча.....и като Наждито да вика "Концентрация,концентрация!!!"Или ние да скандираме от трибуните,за да не забравят нашите,че всеки мач се играе 90 минути плюс назначеното от съдията продължение!!!Не искам да коментирам футболистите персонално,защото мисля,че когато сме в подем играта на всички върви и се вижда че имаме футболисти с добри възможности!!!Като ни дойде "мензиса",обаче ставаме пълни мардалаци и ни мачкат отборчета с далеч по ниски възможности и претенции от нашите!!!Дано днес да бием и да спечелим трите точки,пък ако ще да е както обикновено.....с треперене до последния съдийски сигнал!!!Каквото и да се случи,ние трябва да сме на стадиона и да помагаме!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!
Значи аз така разбирам нещата.Черно море е отбор за 30 минути в момента.Номера е да си изберем в коии точно 30мин ще играем.И дали ще ни се отвори парашута през това време.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!