+1dans1913 написа:ShooterMan написа:Убеден съм, че отбора тръгва нагоре и идват добрите моменти.
Този е невменяем! Догодина по това време, като сме завършили отново на 6 място искам да ти вида шизофреничният коментар!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
+1dans1913 написа:ShooterMan написа:Убеден съм, че отбора тръгва нагоре и идват добрите моменти.
Този е невменяем! Догодина по това време, като сме завършили отново на 6 място искам да ти вида шизофреничният коментар!
Mathias_Coureur написа:Кольо записа името си със златни букви в историята на Черно море, колкото и да дразни това някои, той ще остане легенда. Аз лошо за него не мога да кажа, защото под негово ръководство изпитах доста приятни емоции - 5:0 срещу Спартак,Какалов шоу в Сливен и на Коритото, гол от центъра на Кривия срещу Макаби,трето място, мачове срещу Сампдория, Щутгарт, ПСВ и Динамо Минск, бургаски вечери , гарнирани с Купа и Суперкупа и т.н. Може да пропускам нещо. Когато някой ви докара повече такива моменти, ми се обадете.
Готвача написа:Mathias_Coureur написа:Кольо записа името си със златни букви в историята на Черно море, колкото и да дразни това някои, той ще остане легенда. Аз лошо за него не мога да кажа, защото под негово ръководство изпитах доста приятни емоции - 5:0 срещу Спартак,Какалов шоу в Сливен и на Коритото, гол от центъра на Кривия срещу Макаби,трето място, мачове срещу Сампдория, Щутгарт, ПСВ и Динамо Минск, бургаски вечери , гарнирани с Купа и Суперкупа и т.н. Може да пропускам нещо. Когато някой ви докара повече такива моменти, ми се обадете.
Абсолютно си прав за казаното,но имам едно питане.Като е такъв голям спец Кольо и с такава визитка,защо е без работа>И предният път и сега все едно и също.Никъде не го искат.Може би не желаят да печелят купи и медали другите отбори и се молят Гонзо да не сгафи,че връщат Адмирала и започва новата хегемония на Морето.Треперете врагове,бачо ви Кольо дебне в засада.
Mathias_Coureur написа:Готвача написа:Mathias_Coureur написа:Кольо записа името си със златни букви в историята на Черно море, колкото и да дразни това някои, той ще остане легенда. Аз лошо за него не мога да кажа, защото под негово ръководство изпитах доста приятни емоции - 5:0 срещу Спартак,Какалов шоу в Сливен и на Коритото, гол от центъра на Кривия срещу Макаби,трето място, мачове срещу Сампдория, Щутгарт, ПСВ и Динамо Минск, бургаски вечери , гарнирани с Купа и Суперкупа и т.н. Може да пропускам нещо. Когато някой ви докара повече такива моменти, ми се обадете.
Абсолютно си прав за казаното,но имам едно питане.Като е такъв голям спец Кольо и с такава визитка,защо е без работа>И предният път и сега все едно и също.Никъде не го искат.Може би не желаят да печелят купи и медали другите отбори и се молят Гонзо да не сгафи,че връщат Адмирала и започва новата хегемония на Морето.Треперете врагове,бачо ви Кольо дебне в засада.
Имах предвид , че не е редно, когато Спасов ни донесе Купа и Суперкупа , да бъде наричан Адмирал, а след първите загуби да бъде обиждан с "некадърник", "мастика", "невзрачна отрепка" ,"боклук" и други подобни обидни епитети, да се казва едва ли не , че е слаб треньор и е спечелил третото място , Купата , Суперкупата и участията в евротурнирите ,само благодарение на футболистите и с уникален късмет.Брей той бил "много голям късметлия". Иначе е факт, че след края на шампионата отборът имаше нужда от треньорска промяна и смятам, че Гонзо е правилният избор за треньор през този сезон. Въпросът е, да имаме поне малко уважение към човека , донесъл ни толкова приятни емоции, включително и два трофея след 77 години "суша" , а не да го плюем и обиждаме.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта