Черно море търси своя нов Адмирал....

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Re: Черно море търси своя нов Адмирал....

Мнениеот Ron Jeremy » 13 юни 2016 13:12

dans1913 написа:
ShooterMan написа:Убеден съм, че отбора тръгва нагоре и идват добрите моменти.

Този е невменяем! Догодина по това време, като сме завършили отново на 6 място искам да ти вида шизофреничният коментар!
+1 ;) Гошко се е доказал с годините , че може ...
ex Popeye

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 юни 2016 14:20

1. Дори и да завършим 6-ти ще е УСПЕХ сравнено с този сезон. ЦСКА ......... знаме ще е в А група и Гонзо няма да има Кольовата безпроблебна и никаква конкуренция.
2. Когато Кривия си замина от тук беше на 35. Интересно ми е как са го затрили за футбола 35 годишен. Из.... доволно, замина си. Бурабия направи в Подуене това, което ви приказвах, че ще направи тоя мухльо, докато имаше тука инфантилници дето повтаряха колко бил добър. То мнозина от тях сега подскачат като им повтарям истината, но няма как
3. Искрено благодаря на всички, които си скъсаха дирниците да ни отърват от тоя некъдърник. И до ден днешен като се сетя каква буря предизвика тази невзреачна отрепка в Черно Море и как Кольо не само го остави, а дори и лансираше всячески...то не били скандали, интриги, празнуване на Рамадан...просто...мога да кажа, че си е на точното място сега - в ....... или в ......., все едно.
Последна промяна от Iceberg на 13 юни 2016 19:12, променено общо 1 път.
Причина: т.9!!!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 15 авг 2016 14:48

Кольо записа името си със златни букви в историята на Черно море, колкото и да дразни това някои, той ще остане легенда. Аз лошо за него не мога да кажа, защото под негово ръководство изпитах доста приятни емоции - 5:0 срещу Спартак,Какалов шоу в Сливен и на Коритото, гол от центъра на Кривия срещу Макаби,трето място, мачове срещу Сампдория, Щутгарт, ПСВ и Динамо Минск, бургаски вечери , гарнирани с Купа и Суперкупа и т.н. Може да пропускам нещо. Когато някой ви докара повече такива моменти, ми се обадете.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 16 авг 2016 13:25

Mathias_Coureur написа:Кольо записа името си със златни букви в историята на Черно море, колкото и да дразни това някои, той ще остане легенда. Аз лошо за него не мога да кажа, защото под негово ръководство изпитах доста приятни емоции - 5:0 срещу Спартак,Какалов шоу в Сливен и на Коритото, гол от центъра на Кривия срещу Макаби,трето място, мачове срещу Сампдория, Щутгарт, ПСВ и Динамо Минск, бургаски вечери , гарнирани с Купа и Суперкупа и т.н. Може да пропускам нещо. Когато някой ви докара повече такива моменти, ми се обадете.

Абсолютно си прав за казаното,но имам едно питане.Като е такъв голям спец Кольо и с такава визитка,защо е без работа>И предният път и сега все едно и също.Никъде не го искат.Може би не желаят да печелят купи и медали другите отбори и се молят Гонзо да не сгафи,че връщат Адмирала и започва новата хегемония на Морето.Треперете врагове,бачо ви Кольо дебне в засада.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 16 авг 2016 14:15

Готвача написа:
Mathias_Coureur написа:Кольо записа името си със златни букви в историята на Черно море, колкото и да дразни това някои, той ще остане легенда. Аз лошо за него не мога да кажа, защото под негово ръководство изпитах доста приятни емоции - 5:0 срещу Спартак,Какалов шоу в Сливен и на Коритото, гол от центъра на Кривия срещу Макаби,трето място, мачове срещу Сампдория, Щутгарт, ПСВ и Динамо Минск, бургаски вечери , гарнирани с Купа и Суперкупа и т.н. Може да пропускам нещо. Когато някой ви докара повече такива моменти, ми се обадете.

Абсолютно си прав за казаното,но имам едно питане.Като е такъв голям спец Кольо и с такава визитка,защо е без работа>И предният път и сега все едно и също.Никъде не го искат.Може би не желаят да печелят купи и медали другите отбори и се молят Гонзо да не сгафи,че връщат Адмирала и започва новата хегемония на Морето.Треперете врагове,бачо ви Кольо дебне в засада.

Имах предвид , че не е редно, когато Спасов ни донесе Купа и Суперкупа , да бъде наричан Адмирал, а след първите загуби да бъде обиждан с "некадърник", "мастика", "невзрачна отрепка" ,"боклук" и други подобни обидни епитети, да се казва едва ли не , че е слаб треньор и е спечелил третото място , Купата , Суперкупата и участията в евротурнирите ,само благодарение на футболистите и с уникален късмет.Брей той бил "много голям късметлия". Иначе е факт, че след края на шампионата отборът имаше нужда от треньорска промяна и смятам, че Гонзо е правилният избор за треньор през този сезон. Въпросът е, да имаме поне малко уважение към човека , донесъл ни толкова приятни емоции, включително и два трофея след 77 години "суша" , а не да го плюем и обиждаме.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 17 авг 2016 17:34

Mathias_Coureur написа:
Готвача написа:

Имах предвид , че не е редно, когато Спасов ни донесе Купа и Суперкупа , да бъде наричан Адмирал, а след първите загуби да бъде обиждан с "некадърник", "мастика", "невзрачна отрепка" ,"боклук" и други подобни обидни епитети, да се казва едва ли не , че е слаб треньор и е спечелил третото място , Купата , Суперкупата и участията в евротурнирите ,само благодарение на футболистите и с уникален късмет.Брей той бил "много голям късметлия". Иначе е факт, че след края на шампионата отборът имаше нужда от треньорска промяна и смятам, че Гонзо е правилният избор за треньор през този сезон. Въпросът е, да имаме поне малко уважение към човека , донесъл ни толкова приятни емоции, включително и два трофея след 77 години "суша" , а не да го плюем и обиждаме.

Аз лично Кольо си го уважавам и никога не съм го плюл.Проблема е че прекалено много си повярва и страшно много навреди на отбора след купите.Смяната беше наложителна,но както се видя после,той не беше достатъчно пич за да си замине след тези явни провали/игрова и кадрова/.Пак ще кажа че Адмирала направо си извади супер късмет първо с Кривия,после с Курьор и Бакари и отличното отиграване на Божилов.Няколко проблясъка,които ни донесоха купа.И другата поразия-тръгна да прави селекция,с което съвсем забави настоящата такава.Нямам търпение да дойде зимния трансферен,че да видим и Гонзо какви ще докара.Определено ни трябва плеймейкър,поне едно истинско крило и един централен защитник от класата поне на Котев.Друг Адмирал скоро няма да намерим,аз се радвам че доживах КБ и супер купа.Остана да стъпя на обновената Тича и новият градски стадион.Останалото ще бъде следствие на тези двете.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”