Иска ми се двойка, но най-реалистичен ми се вижда хикса. Дано отбора ме опровергае!!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ogrizko написа:не мисля, че ще загубим този мач 3:0първо Нанджито го няма, второ ние сме вече с Гонзо ...така че при най-лошия вариант го виждам Х
![]()
но е странно, че втора поредна година почваме с Пирин първенството като гости и се чудя дали нещо не са дирижирали малко ама как да е айде ..важното е да бием
РМС Варненски моряк написа:Последните две контроли на "Пирин" бяха две загуби по 0:1... и мисля, че инерцията ще продължи с ново 0:1! А онова 0:4 при Колю го забравете, сега е друга настройката и далаверата, "Пирин" няма ситуация за запазване място и отбора не е същия- необигран...с новите! При нас има мотивация за шестицата! Очаквам победа за *Морето* с 1:0!Тръгва ме! Попътен вятър моряци!!!
obi4am_pirin написа:РМС Варненски моряк написа:Последните две контроли на "Пирин" бяха две загуби по 0:1... и мисля, че инерцията ще продължи с ново 0:1! А онова 0:4 при Колю го забравете, сега е друга настройката и далаверата, "Пирин" няма ситуация за запазване място и отбора не е същия- необигран...с новите! При нас има мотивация за шестицата! Очаквам победа за *Морето* с 1:0!Тръгва ме! Попътен вятър моряци!!!
Хаха!Значи при вас има мотивация за шестицата, а при нас просто си ритат...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост