Организиран превоз - Каварна

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Организиран превоз - Каварна

Мнениеот Iceberg » 20 юли 2016 12:43

Кролик написа:
Iceberg написа:Темата не е лоша, при положение, че ще домакинстваме цяла есен в Каварна. Лошото е, че повечето фенове (особено чуждите) не познават нрава и чувството за хумор на Огризко и се захващат за едната дума. Дал им е повод за бъзици и подигравки, но няма лошо, стига да не се прекалява с простотиите. А иначе, какво по-хубаво от това да се организират феновете за различните мачове и да пътуват заедно до Каварна. Хем по-приятно, хем се сплотяват редиците, ако щете и от финансова гледна точка... Както стана ясно, доста отбори ще "домакинстват" далеч от дома и съдбата им е като нашата. Така, че не е само наш проблем това и нека всеки да си ги мисли нещата, както сметне за добре! Темата ще си стои, организирайте се, когато и както ви харесва! ;)
Огризко, и аз нямам винетка :lol: !

Момчета, взех ви :) аз имам :geek:

В теб не съм се съмнявал никога! ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

На линия
Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 20 юли 2016 12:55

icko65 написа:Аз пък мисля че тоя превоз трябва да се организира от ТИМ..или ПФК Черно море.Щото те са виновни да домакинстваме в Каварна.2 год. се плюнчат и нищо не направиха на Тича.Надяваха се тоя сезон пак метър да минат.За всяко домакинство да отпускат по няколко автобуса-няма да обеднеят.Бахти кавалите смотани.

Не се нерви напразно! Сигурен съм, че са помислили и организация по транспорта от клуба ще има. Няма как да е другояче! Тук става дума, за наша си организация с лични автомобили. Прав беше Йода, когато даже се шегуваше за оставане, преспиване, плажче, мадами.. какво ли не още?! Шегите настрана, но мисля, че ще е по-приятно, когато сами решаваме кога да тръгнем, какво да правим преди и след мача, дори и да останем да пием по бира някъде след победата! (дай боже) ;) Избор да има, това е!
Огризко, ти що яде баничките, ами не си спести за венетка ве, м?! :lol: И аз, като Киро, пропусках баничките сутрин, ама ползвах спестеното за друго! ;) А пък иначе колата си я карам само в града. (малка и удобна за целта) Като се наложи излизане, вземам друга.. (голяма и също така, удобна за целта) ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 юли 2016 16:21

Iceberg написа:Огризко, ти що яде баничките, ами не си спести за венетка ве, м?! :lol: И аз, като Киро, пропусках баничките сутрин, ама ползвах спестеното за друго! ;) А пък иначе колата си я карам само в града. (малка и удобна за целта) Като се наложи излизане, вземам друга.. (голяма и също така, удобна за целта) ;)

парите от баничките са разпределени с месеци напред при мен за какво ще бъдат харчени и ходенията до Каварна точно не са били планувани, щото мислех че БФС ще направят последен компромис :mrgreen: :mrgreen: ...освен това аз свободно време нямам почти, събота неделя делник празник все тая общо взето ...свободно време може да се появи при известни договорки и в последния момент да се реши дали имам време да се разкарвам чак до Каварна, но сам определено не ми се ходи, та викам да пусна тема ...но пък то умници всякакви и отвсякъде се появяват, които не си гледат техния живот и техните финанси, ами се бъркат във възможностите на другите ...и кво ако вземам 200 лв заплата и имам желание да спестя някой лев?! абе, както и да е ....дано да има повече хора да се правят на ларж, ама да си гледат собствената паница, а не да се врат да дават акъл навсякъде :oops: :oops: :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

qnchev
Контакти:

Мнениеот qnchev » 20 юли 2016 16:39

Що не поискате от Кралев,може и пари за винетки да ви даде.

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 20 юли 2016 20:38

qnchev написа:Що не поискате от Кралев,може и пари за винетки да ви даде.

Ама на какви цени? На незаконните ли?

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 20 юли 2016 22:02

qnchev написа:Що не поискате от Кралев,може и пари за винетки да ви даде.

Както вече отбелязахме по горе,ние винетки имаме!!!Дали сме спестили,дали Кралев ни е дал пари,все тая!!!Вие нас не ни мислете,долни плебейчета,ами поискайте и вие пари от Кралев!!!Да си купите памперси,че всичко осрахте и умирисахте!!!Нито отбора ви отбор,нито стадиона ви стадион,нито публиката ви публика!!!А се врете по чужди форуми,на умници да се правите!!!Не ви се отдава и даже не сте ни смешни вече!!!Ние се смеем на смешните,не се смеем на жалките!!!А вие отдавна сте много по зле от най жалките!!!И никой не ви е виновен,сами си го направихте!!!Сега подсмърчайте отстрани и се старайте да измислите,някоя оригинална шегичка!!!Да ни жегнете,че да ви олекне малко!!!Е,не ви се получава!!!

irko_petkov
Контакти:

Мнениеот irko_petkov » 21 юли 2016 15:53

Момчета ще се организираме ,това е най малката грижа, но трябва и адекватно постоянство ,съпроводено с размяна на телефони, защото организацията не трябва да куца. А коли с винетки БОЛ...

Потребителски аватар
РМС Варненски моряк
Контакти:

Мнениеот РМС Варненски моряк » 22 юли 2016 12:28

Здравейте! Не е фатален проблем дори до края на октомври( до предпоследните кръгове) да играем в Каварна, защото е близо, а не на 250- 350 км, нали? А и най-сетне да видим грейнала *ТИЧА* с лиценз за Европа! стига Бургас или Разград, ние Варна ли сме или село? По- важното е отборът да побеждава и носи радост в челните места на класирането с опция за близкото бъдеще на стадион "ВАРНА"!Успех на отбора! Само *ЧЕРНО МОРЕ* - един живот, една религия!!!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 23 юли 2016 10:16

РМС Варненски моряк написа:Здравейте! Не е фатален проблем дори до края на октомври( до предпоследните кръгове) да играем в Каварна, защото е близо, а не на 250- 350 км, нали? А и най-сетне да видим грейнала *ТИЧА* с лиценз за Европа! стига Бургас или Разград, ние Варна ли сме или село? По- важното е отборът да побеждава и носи радост в челните места на класирането с опция за близкото бъдеще на стадион "ВАРНА"!Успех на отбора! Само *ЧЕРНО МОРЕ* - един живот, една религия!!!

+1

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 01 авг 2016 09:45

Ко става сега!От клуба ще има ли превоз?Не може така да нехаят за феновете..Те са виновни че играем в Каварна.И не трябва да разчитат че феновете ще се организират.Къде е тяхното отношение към нас?Всеки уважаващ себе си и феновете клуб щеще да организира превоз и направи съобщение.Нашите мълчат и чакат.Както винаги.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Черно море”