Лятна селекция и контролни мачове 2016
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Лятна селекция и контролни мачове 2016
Каквото и да говориме, чисто спортно-технически отбора печели от този трансфер. Всички цяла година виждахме и коментирахме колко слабо играе и колко назад отиде Китанов. Не знам дали кръчмите и тревата са причината, но е факт, че получихме една сурия вратарски голове от както смени Чанович! Да не говорим и колко посредствен е в играта с крака и, че няма никаква визия за контраатаки, което би спънало всеки отбор в който играе. Яд ме е на предателството, но иначе изобщо не съжалявам честно казано. Чано е по-добрия от двамата вратари и точно където Китанов е слаб, Чанович е много много силен, а и винаги ще си остане вратаря от големия Финал с Подуенци, хаха. Може и да ни трябва втори вратар. Аз не разчитам вече на юноши, не ни трябват сополанковци и бъдещи продажници. Още от сега да си стягат вързопите и към Микре на село 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Защо сега го плюете шарана Жорко Китанчето а скоро плакахте за него след като Крис Гаади му връчи тържествено патериците

Здравейте моряци,
Днес регистрирах и това е първия ми пост. Следя редовно коментарите във форума и реших и аз да се включа. Причината да пиша е, че не знам дали осъзнахте, какви мъже в лицето на Курьор и Клок играха в Черно море. Аз лично съм на 48години от поне 40 години ходя на мачове на любимия отбор, но начина по който двамата си тръгнаха, думите, които споделиха с нас при тръгването си показват, че за тях да носят зелено-бялата фланелка с емблемата на Черно море е било чест и отговорност. И съм сигурен, че ако поне бяха видели в ръководството желание за постигането на някакви по-високи цели те нямаше да си тръгнат.
А за Китанов, с цялото ми уважение към него, оставяйки на страна факта, че от една година формата му е спаднала до точката на замръзване ( аз лично не си спомням мач в, който да кажем с ръка на сърцето, че ни го е спечелил ), мисля, че ако беше казал на феновете две хубави думи на тръгване, сега нямаше да има такива негативни коментари за него. По това в крайна сметка се различават мъжете от п..........
Днес регистрирах и това е първия ми пост. Следя редовно коментарите във форума и реших и аз да се включа. Причината да пиша е, че не знам дали осъзнахте, какви мъже в лицето на Курьор и Клок играха в Черно море. Аз лично съм на 48години от поне 40 години ходя на мачове на любимия отбор, но начина по който двамата си тръгнаха, думите, които споделиха с нас при тръгването си показват, че за тях да носят зелено-бялата фланелка с емблемата на Черно море е било чест и отговорност. И съм сигурен, че ако поне бяха видели в ръководството желание за постигането на някакви по-високи цели те нямаше да си тръгнат.
А за Китанов, с цялото ми уважение към него, оставяйки на страна факта, че от една година формата му е спаднала до точката на замръзване ( аз лично не си спомням мач в, който да кажем с ръка на сърцето, че ни го е спечелил ), мисля, че ако беше казал на феновете две хубави думи на тръгване, сега нямаше да има такива негативни коментари за него. По това в крайна сметка се различават мъжете от п..........
-
- Контакти:
Нека не забравяме един детайл, Китанов не е роден тук, може от бебе да е тук, но къде е Варна , къде е Благоевград. Манталитет се казва, шо е маке все е ....
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
- thisisthelife
- Контакти:
Китанов от 2 години е в застой. Има един рефлекс и толкова. Играта му с крака е отчайваща, при центрирания не излиза (дори топката да е на 2 метра пред него), дузпа не е хващал никога и в ситуации 1 на 1 не е много добър. И въпреки това не разбирам защо още се дъвчи тази тема. Той направи своя избор и вече не е част от Черно Море, следователно е история. Повече се радвам, че Чанович се завръща под рамката на вратата. Невероятен човек, показа и лоялност към клуба! Гордея се, че при нас играха истински мъже като Курьор и Клок, които показаха характер и не предадоха Черно Море! Гордея се също, че в състава ни има истински мъже като Жоро Илиев, Чанович и Венков!
Truth is hate for those that hate the truth.
moryak68 написа:Здравейте моряци,
Здравей moryak68,добре дошъл във форума на ЧЕРНО МОРЕ!!!Желая ти,както и на всички верни фенове на НАШИЯ ОТБОР,много радост по стадионите на БЪЛГАРИЯ,а защо не.....и по Европа!!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!
Най-вероятно ще играем на Тича.Това съм го пропуснал:https://topsport.bg/bfs/bfs-gotov-da-chaka-kandidatite-za-elita.html
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
http://m.gong.bg/bg-football/a-grupa/mu ... che-381166
Ето ви го другия любимец... Те не могат да построят правилно едно изречение, а тук ще ми се перчат, национали...
Китанов не може да завърши 12клас,този пък толбухински миндил самочувствие като на Стоичков. Пускайте юноши, абе вие що не си евете чайките. Ай сиктир от футболисти...
Ето ви го другия любимец... Те не могат да построят правилно едно изречение, а тук ще ми се перчат, национали...
Китанов не може да завърши 12клас,този пък толбухински миндил самочувствие като на Стоичков. Пускайте юноши, абе вие що не си евете чайките. Ай сиктир от футболисти...
-
- Контакти:
Много си е добре в Монтана. Не ни трябват повече продажници като Китанов и Шабленския. Има 1 година договор, да си го изпълнява.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
icko65 написа:КироВарна написа:Готвача написа:Като прочетох вчера новината,си помислих че Китанов отива в ЦСКА-оригинала от Москва.А то нашето момче избрало ментето,че и даже не знае дали ще играе по селата,или не.То е ясно че са му обещали А група,но то не зависи от тези дето обещават май.Както ще да е.Пожелавам му да е жив и здрав.Успех не мога да му пожелая,а обидата че отива в шопско си остава като една огромна черна точка за него.За мен този е извън всякакви морални норми.Пожелавам ми сходно развитие на кариерата като тази на каварненското говедо.
Драги ми приятелю,умно момче си,интелигентен си,па си и убавец......а така наивно разсъждаваш!!!Били му обещали А група!!!Не А група,а във Висшата лига ще играе момчето!!!Нали специално за цска ще я създават!!!Нямам представа защо е прието името на този позор да се пише с главни букви!!!В А група нямат право да играят нито цска,нито Литекс Ловеч,нито Чавдар Етрополе!!!В А група няма право да играе и отбора Микре Юнайтед!!!След десетките реорганизации и трансформации в родния футбол заради цска,от 1948 година до сега,вече имаме нов урод!!!Нова рожба на наглостта и безочието,която нямала нищо общо със стария комунистически изрод!!!Само ще носи името му,ще играе на стадиона му и ще продължи да носи фалшива радост на публиката му!!!Но това е съвсем нов отбор!!!За да има приемственост защо не продължат традицията с името!!!По едно време от цска червено знаме,след обединението със Септември,станаха цска септемврийско знаме!!!Сега за да продължат традицията(щото били отбор с традиции),защо не се кръстят цска микренски байряк?!
А кога ще сменят лицензите на първите 9?Щото писаха че вземали лиценз за А група а не за Висша лига..
Ако остане досегашната А група,не виждам на какво основание ще играе в нея отбор основан вчера!?Според мен ще създадат качествено нов продукт и ще поканят отбори отговарящи на условията!!!На качествено новият продукт,качествено ново ще му е само името!!!Всичко друго ще си остане същия жалък майтап!!!Единствената цел е да се върне комунистическия урод във най горното ниво на долния БГ футбол!!!Относно отсрочката за осветлението,никога не съм се съмнявал,че ще я има!!!Тези които бяха на срещата преди няколко дни,ще си спомнят,че го повторих няколко пъти!!!В БЪЛГАРИЯ живеем все пак и животът ни е поредица от отсрочки!!!Убеден съм,че ремонтът на ТИЧА се бави не толкова поради процедурните пречки,а защото нашите собственици знаят....че пак ще минем метър!!!Каквото и да стане ние сме до отбора и го подкрепяме!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!