Лятна селекция и контролни мачове 2016
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Лятна селекция и контролни мачове 2016
...нали някой говореше, че Божилов щял да се връща?! иначе Бурабия определено липсваше на отбора, статистиката го доказва ...толкова време не можахме да вкараме гол и да спечелим мач без него ...явно е бил важна фигура за отбора ни въпреки всичко ...както и Божилов всички го плюеха и едно друго ..има нужда от футболисти, които могат да задържат и владеят топката и да лъжат противниците 

Много се надявам Наско Илиев и Йосков да получат шанс за изява, а да не са трети или четвърти избор за нападател. При положение, че играем с един нападател ще е доста гадно да не ги пуска и след година да ги изгони.
Самият фак, че Г.Андонов е вече при нас, за пореден път говори много за нашите "шефове".
- violetovgeneral
- Контакти:
greenpeak написа:Самият фак, че Г.Андонов е вече при нас, за пореден път говори много за нашите "шефове".
https://www.youtube.com/watch?v=0GAEzmhYW9E
- violetovgeneral
- Контакти:
violetovgeneral написа:greenpeak написа:Самият фак, че Г.Андонов е вече при нас, за пореден път говори много за нашите "шефове".
https://www.youtube.com/watch?v=0GAEzmhYW9E
НЕ желая да коментирам,надявам се за МОРЯЦИТЕ!
-
- Контакти:
Г. Андонов отдавна свърши за футбола, аз съм доста разочарован от връщеното му в отбора. За Наско Илиев, той страда от синдрома на Бекир - голям талант, но много мързелив. По движение на терена прилича на Бербатов, само дето нито е неговата класа, нито неговите години. Много мързелив, не съм го виждал да се бори поне за една топка, само стой и чака някой да му подаде на кракът и да я бутне във вратата. Аз лично въобще не съм оптимист за нападение. Единствената добра новина може да е връщането на Мехди. Да, противоречив футболист, но много ясно се видя в какво положение бяхме пролеттта след като той си замина .
-
- Контакти:
Абсолютно нищо противоречиво няма в качествата на Бурабия. Просто един плажен, селски и посредствен футболист. Което впрочем нагледно се видя от престоя му в Левски - твърда пейка през цялото време, дори и на юноши на по 18 г. Нищо не се е видяло при нас, разликата от есенния до пролетния отбор беше замяната на Бурабия с Жоро Илиев, като не знам колко човека ще кажат, че първия е повече футболист от втория?! Целия ни сезон се скапа именно с привличането на този селски боцаджия, стила ни се промени, поставихме го основна фигура. Нима есента играхме добре? Същите палячовци бяхме, тотално неконкурентно способни и ритащи нагоре като коне - имахме късмет да изиграем 1-2 мача в които домакините откровено ни лягаха и играеха тото, като Монтана за 0:4 и това беше разликата. Сещам се как Берое ни опердаши с 0:3, Ботев се разходи и той, Лудогрец, Левски - минаваха като на парад....просто както казахме изиграхме 1-2 мача в които ни се полягаше за тото и това беше 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
4erno-more написа:Г. Андонов отдавна свърши за футбола, аз съм доста разочарован от връщеното му в отбора.....
Той някога въобще почвал ли е за да свършва

greenpeak написа:4erno-more написа:Г. Андонов отдавна свърши за футбола, аз съм доста разочарован от връщеното му в отбора.....
Той някога въобще почвал ли е за да свършва
Изцяло ви подкрепям и двамата. Вече не знам какво да мисля за кольовите глупости.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
абе, не знам ...от друга страна дано връщането на наши юноши се отрази благотворно на юношите дето сега са в отбора - костадинов, бекир расим и т.н. като видят, че ония са придобили повече увереност ...може и на тях нещо да им прищрака, ще видим какво ще стане
жоро илиев, паланков, дани г, андонов ...все футболисти в напреднала възраст и с много опит, идеално е за младите да израстват покрай тях.. може пък да стане нещо интересно, по-добре да съм оптимист вместо да отписвам сезона отсега ...да вземем 2 прилични бека и имаме прилични шансове за топ 3

жоро илиев, паланков, дани г, андонов ...все футболисти в напреднала възраст и с много опит, идеално е за младите да израстват покрай тях.. може пък да стане нещо интересно, по-добре да съм оптимист вместо да отписвам сезона отсега ...да вземем 2 прилични бека и имаме прилични шансове за топ 3