КироВарна написа:Защо не започна ремонт на ТИЧА,веднага след последният съдийски сигнал на мача с Ботев???Може да ви изглеждам наивен,но честно си признавам,че точно това очаквах!!!Сезона приключва и багерите влизат!!!За да не се е случило,явно има някаква причина!!!Четох някъде,че имало процедурни пречки!!!Може и така да е,но ако някой ми посочи случай,в който.....някаква процедура е успявала да спре ТИМ?Как все при строежа на Ю.ГАГАРИН,изскачаха непреодолими препятствия и нещата се провлачиха с години?Как все при прословутият,отдавна належащ ремонт на ТИЧА,изскачат пречки от всякакъв род?Не знам!!!Досега собствениците на ЧЕРНО МОРЕ изграждайки своята държава в държавата,преодоляха хиляди препятствия!!!Построиха хотели в непригодни за нищо,заблатени и изоставени места!!!Справяха се и се справят с всякакви препятствия по пътя към парите,славата и успеха!!!Няма ли най после да дойде това време,в което те ще приемат НАШИЯТ КЛУБ,като част от пътя към парите,славата и успеха???Няма ли да дойде време в което на ЧЕРНО МОРЕ ще се гледа,като на нещо стойностно,със сто и кусур годишна история???Черно море е ГОРДОСТ И РАДОСТ ЗА ВАРНА !!!Не може на НАЙ СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ,да се гледа само като на ненужно бреме!!!Съгласен съм,че от футбол трудно се печели!!!Но така или иначе,вече тече необратим процес!!!Вложени са и продължават да се влагат огромни средства в строежа на абсолютно нов стадион!!!Е всичко това на вятъра ли се прави???Когато този стадион,изграден по всички съвременни изисквания и световни стандарти бъде готов,няма ли да се напълни със зрители???Градът е достатъчно голям,за да се върне онова време,когато Ю.ГАГАРИН се пръскаше от публика!!!Още повече,че тогава градът беше почти три пъти по малък,а стадионът почти три пъти по голям!!!Имаме и област,с гладни за футбол хора,без друг представител във висшия ешелон!!!Те също ще идват на мачове.....ако във ВАРНА има супер стадион и добър отбор!!!Това съвсем елементарно погледнато,не са ли предпоставки за пари,слава и успехи???Недоумявам,защо такива перспективи не се виждат от собствениците на НАШИЯТ ВЕЛИК КЛУБ и защо постоянно нещата се точат и проточват???Ако бъдат изгонени и най верните зрители от ТИЧА,някой дава ли си сметка,как после ще се върнат?Ако бъдат отблъснати хората,как после ще се пълни новият стадион?А напълни ли се стадионът,това вече е възвращаемост!!!Това е възможност за реклами!!!Има и други начини за печалба,покрай едно такова модерно съоръжение!!!Не съм аз човекът,който ще учи ТИМаджиите,как се печелят пари!!!Не ми е това и целта!!!Написах поредното си безкрайно словоизлияние,само да напомня,че футболът съществува благодарение на публиката!!!И ако тази публика се изгони,после трудно,ама ужасно трудно ще се върне!!!Отношението на собствениците към ЧЕРНО МОРЕ,като към беден роднина,мен няма да ме изгони от ТИЧА!!!Аз имам самочувствието,че съм част от този клуб,а моите дядовци и баща ми(лека им пръст),са част от историята му!!!Винаги ще съм на стадиона и ще подкрепям отбора на сърцето си!!!Няма да съм сам!!!Като мене има много,но искам собствениците да разберат,че колкото сме повече ние по трибуните,толкова е по голяма възможността за печалба!!!Те влагат много средства в това начинание и не бива да ги считат за загубени!!!Един модерен нов стадион,ако е пълен ще носи добра възвращаемост!!!Но предпоставките за това са заложени според мен в отношението им към отбора!!!Има две години,в които този отбор да се изгради до нивото на новия стадион!!!Не наложително да е с много пари!!!Има начини да се привлекат млади момчета от БЪЛГАРИЯ и от чужбина,които да се развиват и да са стойностен отбор,когато модерният стадион грейне!!!Но за тази цел,ремонтът на ТИЧА е повече от наложителен!!!За да се развива отбора,трябва добър терен и осветление!!!Това в никакъв случай няма да са пари хвърлени на вятъра!!!Защото през 2018 година НАЙ СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ,ЧЕРНО МОРЕ ще разполага и с добра тренировъчна база!!!Пак здраво се разбъбрих,но няколко години минавах край дупката на Ю.ГАГАРИН и ми беше голяма мъка да я гледам!!!Сега със същата надежда минавам край ТИЧА и очаквам да видя,че нещо се прави,но уви!!!Засега нищо!!!Сигурен съм,че собствениците знаят какво правят,но ми се иска да видя,че го правят от сърце!!!