1-6 или 7
Майтап бе.
Черно море - Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Ботев Пд
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Цецо Чука написа:1-6 или 7
Майтап бе.
Майна,да не стане после -"Еба си майтапа"?Не се шегувам.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
- atanas7510
- Контакти:
Не знам за Вас но наште са мега зле в момента.Доиграваме сезона от първия пролетен кръг нататък.Не знам от кога няма победа май оттогава. реално 2:0
atanas7510 написа:Не знам за Вас но наште са мега зле в момента.Доиграваме сезона от първия пролетен кръг нататък.Не знам от кога няма победа май оттогава. реално 2:0
Колега да не се скара на кого е отбора е по-зле? Лично аз мисля, че е ще успех един Х за нашия разбит отбор.
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!
- slash1912
- Контакти:
Ще ви изненадаме още със схемата на игра,каквато не сте виждали досега-напред за 0:0,отзад-каквото стане
И в състава ще имаме изненади-ще излязат юношки,които не са играли официален мач тази година...

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
-
- Контакти:
slash1912 написа:Ще ви изненадаме още със схемата на игра,каквато не сте виждали досега-напред за 0:0,отзад-каквото станеИ в състава ще имаме изненади-ще излязат юношки,които не са играли официален мач тази година...
Само ще ти кажа, че НЕ СТЕ уцелили хората на които ще предложите схема, която да ни изненада

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- violetovgeneral
- Контакти:
ShooterMan написа:slash1912 написа:Ще ви изненадаме още със схемата на игра,каквато не сте виждали досега-напред за 0:0,отзад-каквото станеИ в състава ще имаме изненади-ще излязат юношки,които не са играли официален мач тази година...
Само ще ти кажа, че НЕ СТЕ уцелили хората на които ще предложите схема, която да ни изненада![]()
![]()
. Ние всякакви идиотии сме виждали тук от нашия алкохолизиран "спец". Напълно възможно е да пусне Жоро Китанов 9-ка, а на вратата да застане Жоро Илиев! Не знам вие в каква форма сте, но аз знам ние в каква сме, така, че работата е ясна. Троен мач, не за друго, а защото не ви се играе.....но ще ни биете, защото ще пуснете 2-3 младока да изядат тревата, докато нашите вече мислят за трансфери или подписват вече НОРМАЛНИ клубове, където има треньори и ръководители, както и стадион и база нормални. Така, че 0:2 или 1:3
Къде остана ТОВА?Кога беше?...........https://www.youtube.com/watch?v=o1AerWMonLI
-
- Контакти:
.......70-80та минута, абсолютно очевидно решен мач, Николай Костов пуска юношите на отбора да поиграят малко, а сър Кольо Спасов....... е нека пусне пътника Живко Петков, нали трябва да го обиграваме за следващият му отбор

- slash1912
- Контакти:
Честита ви победа!Интригата в мача беше с колко ще паднем,а двубоя свърши още при 1:0.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
-
- Контакти:
slash1912 написа:Честита ви победа!Интригата в мача беше с колко ще паднем,а двубоя свърши още при 1:0.
Милен Гамаков трябва да го вземем в Черно море но да играе по-напред,всяка топка от защитата минаваше през това момче,другите от Ботев не ме впечатлиха.
Черно море-първият шампион по футбол в България