Черно море - Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: Черно море - Ботев Пд

Мнениеот Цецо Чука » 12 май 2016 01:08

1-6 или 7

Майтап бе.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 12 май 2016 10:27

Цецо Чука написа:1-6 или 7

Майтап бе.

Майна,да не стане после -"Еба си майтапа"?Не се шегувам.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 12 май 2016 16:21

Не знам за Вас но наште са мега зле в момента.Доиграваме сезона от първия пролетен кръг нататък.Не знам от кога няма победа май оттогава. реално 2:0

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 12 май 2016 17:52

atanas7510 написа:Не знам за Вас но наште са мега зле в момента.Доиграваме сезона от първия пролетен кръг нататък.Не знам от кога няма победа май оттогава. реално 2:0

Колега да не се скара на кого е отбора е по-зле? Лично аз мисля, че е ще успех един Х за нашия разбит отбор.
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 12 май 2016 18:33

Ще ви изненадаме още със схемата на игра,каквато не сте виждали досега-напред за 0:0,отзад-каквото стане :lol: И в състава ще имаме изненади-ще излязат юношки,които не са играли официален мач тази година...
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 май 2016 23:08

slash1912 написа:Ще ви изненадаме още със схемата на игра,каквато не сте виждали досега-напред за 0:0,отзад-каквото стане :lol: И в състава ще имаме изненади-ще излязат юношки,които не са играли официален мач тази година...

Само ще ти кажа, че НЕ СТЕ уцелили хората на които ще предложите схема, която да ни изненада :lol: :lol: :lol: . Ние всякакви идиотии сме виждали тук от нашия алкохолизиран "спец". Напълно възможно е да пусне Жоро Китанов 9-ка, а на вратата да застане Жоро Илиев! Не знам вие в каква форма сте, но аз знам ние в каква сме, така, че работата е ясна. Троен мач, не за друго, а защото не ви се играе.....но ще ни биете, защото ще пуснете 2-3 младока да изядат тревата, докато нашите вече мислят за трансфери или подписват вече НОРМАЛНИ клубове, където има треньори и ръководители, както и стадион и база нормални. Така, че 0:2 или 1:3
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 12 май 2016 23:48

ShooterMan написа:
slash1912 написа:Ще ви изненадаме още със схемата на игра,каквато не сте виждали досега-напред за 0:0,отзад-каквото стане :lol: И в състава ще имаме изненади-ще излязат юношки,които не са играли официален мач тази година...

Само ще ти кажа, че НЕ СТЕ уцелили хората на които ще предложите схема, която да ни изненада :lol: :lol: :lol: . Ние всякакви идиотии сме виждали тук от нашия алкохолизиран "спец". Напълно възможно е да пусне Жоро Китанов 9-ка, а на вратата да застане Жоро Илиев! Не знам вие в каква форма сте, но аз знам ние в каква сме, така, че работата е ясна. Троен мач, не за друго, а защото не ви се играе.....но ще ни биете, защото ще пуснете 2-3 младока да изядат тревата, докато нашите вече мислят за трансфери или подписват вече НОРМАЛНИ клубове, където има треньори и ръководители, както и стадион и база нормални. Така, че 0:2 или 1:3

Къде остана ТОВА?Кога беше?...........https://www.youtube.com/watch?v=o1AerWMonLI

4erno-more
Контакти:

Мнениеот 4erno-more » 14 май 2016 19:39

.......70-80та минута, абсолютно очевидно решен мач, Николай Костов пуска юношите на отбора да поиграят малко, а сър Кольо Спасов....... е нека пусне пътника Живко Петков, нали трябва да го обиграваме за следващият му отбор :roll: :roll:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 14 май 2016 20:10

Честита ви победа!Интригата в мача беше с колко ще паднем,а двубоя свърши още при 1:0.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 14 май 2016 21:28

slash1912 написа:Честита ви победа!Интригата в мача беше с колко ще паднем,а двубоя свърши още при 1:0.

Милен Гамаков трябва да го вземем в Черно море но да играе по-напред,всяка топка от защитата минаваше през това момче,другите от Ботев не ме впечатлиха.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Върни се в “Черно море”