зеления написа:Киро, имаш моето безкрайно уважение за невероятната ти привързаност и вярност към отбора, но свали поне един два чифта от зелените очила. Черно море не е нито първия нито последния отбор в света, който изпада в криза, но навсякъде където се получава такъв срив в отборите първата и ЗАДЪЛЖИТЕЛНА промяна е тази на треньора! Пък бил той и Моуриньо. Хайде да не се правим по католици от папата. Спасов трябва да изчезне от Тича на мига!!! Четох едно две изречения от отговорите ти на Стрелеца и спрях. Е, ами по моето скромно мнение тук не си прав. Но не е това въпроса. Един отбор се изгражда за 2-3 години. Ако новият стадион ще е готов в началото на 2019 година вече ръководството тотално закъснява с действията си! Чета, че Луканов е изпратен в европата за обучение. Настръхна ми косата на главата и на мъдете. Ако той ще е новия тренер, аз не само ще преустановя посещенията си на мачовете на Черно море, но и когато го дават по ТВ ще сменям канала!!!
Всеки човек има своя гледна точка и всеки вижда широкия свят през своите очи,респективно през своите очила!!!Чукчата лакомо гледа тлъстата бяла мечка,която танцува пред прага на неговата юрта,но знае че никак няма да е лесно да я заколи и да я складира в буркани!!!Неговият живот,коренно се отличава от живота на кенийският воин например,за когото бананите са на една ръка разстояние!!!Щедро сипя подобни мъдрости,за да ти покажа,че зелените очила не могат да се свалят!!!Това е начин на живот и начин на мислене!!!Както полярният жител,не може да мисли като екваториален човек,така и аз мога да мисля само като привърженик на ЧЕРНО МОРЕ !!!Ако се налага смяна на треньора,тя ще бъде направена най вероятно!!!Но нека това стане планирано,с мисъл за бъдещето!!!Без обиди към хората,дали нещо на нашият любим отбор!!!Без спонтанни необмислени действия,които да доведат разни прически,физкултурници и наглеци!!!По католик от Папата не мога да бъда,защото съм православен християнин!!!Старая се да бъда и праволинеен черноморец!!!Искам да помагам на ръководство,треньори и футболисти за да върви любимият ми отбор напред!!!Мисля,че безогледното плюене пречи,а не помага!!!Ако се наложи и аз мога да плюя и да псувам!!!Доказано е,че имам доста богат речник и ужасно мръсна уста!!!Но как да ругая хора,които вчера съм прославял!!!Не съм казал,че НИКОЛА СПАСОВ трябва да остане вечно,като треньор на ЧЕРНО МОРЕ!!!Никой не е вечен!!!Но когато имаме по добър вариант,нека се вземе решение!!!Изречения от рода на"Само него да го няма",според мен не вършат работа!!!Защото,можем пак да не намерим дълго нужният човек!!!Това,че си прочел само 1-2 изречения от отговорите ми към Стрелеца е разбираемо!!!Аз съм доста бъбрив и никой не е длъжен,да чете всичко което съм написал!!!Малко ми е странно,как си решил,че не съм прав без да знаеш какво искам да кажа.....но и това е твое право!!!Обявяваш,че ако ЛУКАНОВ стане следващият треньор на МОРЕТО,не само че няма да стъпиш на ТИЧА,но дори и по телевизията няма да гледаш нашите мачове!!!В тази връзка искам да запитам:"Ти какви очила носиш?"Защото аз не отричам,че моите са зелени!!!Но аз на всеки мач съм на стадиона,после го гледам на запис,за да се уверя че правилно съм псувал съдията и той наистина ни е заклал!!!Искам да имам информация,за да мога когато вземам страна в някоя спорна ситуация,да съм аргументиран!!!Какви могат да бъдат аргументите на хора,които не мислят и не изхождат от гледната точка "верен до гроб"....а при всяко сътресение не идват на стадиона?Как може хора,които не гледат мачовете,да говорят за оставки и за дърводелци?Ако някой е треньор,а ти не го приемаш....и по тази причина не гледаш мачовете,как ще прецениш става,или не става!!!Как ще си сигурен,че викайки "оставка",правилно си преценил?За това аз на всеки мач съм на ТИЧА!!!Слагам си раираната зелено-бяла фланелка и гледайки през зелените очила,подкрепям отбора си винаги!!!Без значение,кой е собственик,кой е треньор и какви са седалките!!!Собственици,треньор,тревно покритие, и седалки са се сменяли повече от 100 (сто)години!!!Единствените вечни неща са клубът и феновете!!!