Левски - Черно море / 28.04.2016 / 20.15ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Re: Левски - Черно море / 28.04.2016 / 20.15ч.

Мнениеот Вал » 29 апр 2016 16:52

ShooterMan написа:Междудругото, колкото и да ми е противен инфантила Спасов реших да му чуя интервюто....спрях го в 20 секунда в момента в който чух "нямам обяснение" - той повтаря тази идиотска фраза след всеки мач. Е, как си треньор, тренораш играчите и все нямаш обяснения, бе тиквеник такъв? Аз ще ти кажа какво е обяснението - ти просто не ставаш! И във времена, когато НЯМА изявени класни играчи да ти носят отбора на гърба ти лъсва голия задник какъв треньор си...както лъсна в Светкавица и Спартак Вн, където нямаше такива. Кои играчи трябва да се освободят бе, ахмак с ахмак? Тези, които доведе ти ли? Тях ли ще освободиш? Или Живко Петков, дето го налагаше цяла есен? Защо вместо него и другата перла - Бижев не налагаше Йосков? Не ти, НИЕ нямаме обяснение за твоя инатлив, малоумен характер.

Ощо като почнаха да ви фалят левскарите по Диемата разбрах че ще падате яко. И Беройците така ги подхлъзват. Искали хубава игра и да бият с по 3-4 гола. На ти сега 3-4 гола, щого те такива ахмаци търсят. Като нямаш 10 милиона, играй си твоята игра, затвори пространствата и прави двойните. Атлетико да не би да си освиркваха треньора, че играели защитно?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 29 апр 2016 19:22

damyanov1963 написа:
icko65 написа:
ShooterMan написа:Междудругото, колкото и да ми е противен инфантила Спасов реших да му чуя интервюто....спрях го в 20 секунда в момента в който чух "нямам обяснение" - той повтаря тази идиотска фраза след всеки мач. Е, как си треньор, тренораш играчите и все нямаш обяснения, бе тиквеник такъв? Аз ще ти кажа какво е обяснението - ти просто не ставаш! И във времена, когато НЯМА изявени класни играчи да ти носят отбора на гърба ти лъсва голия задник какъв треньор си...както лъсна в Светкавица и Спартак Вн, където нямаше такива. Кои играчи трябва да се освободят бе, ахмак с ахмак? Тези, които доведе ти ли? Тях ли ще освободиш? Или Живко Петков, дето го налагаше цяла есен? Защо вместо него и другата перла - Бижев не налагаше Йосков? Не ти, НИЕ нямаме обяснение за твоя инатлив, малоумен характер.

Абсолютно!Иии да не забравяме че тоя пундек е шоп дървен!Дебела кратуна.

А га ядохте кифтетата с него, го произведохте АДМИРАЛ(по стар армейски обичай) :lol:

Никого не съм произвел!За сетен път казвам:Финала го спечелиха момчетата с голяма доза спортно щастие!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 апр 2016 20:24

Спасов както винаги имаше тогава шанса да е на точния момент в точното време. Такъв шанс например НИКОГА не получи Жоро Илиев, който през цялото си време в Черно Море, а то е много не е имал шанс нито да играе във финалите за Купите, нито да ги спечели, нито да играе в забуения финал, а и в сезона с медалите пропусна цялата пролет....Не само имахме късмет тогава, но имахме и някои играчи, които като еденици превъзхождаха тотално подуенци, например Марчин и най-вече Ернандес, който мести подуенските си еквиваленти Бедоя и Аниете от едното малко джобче в другото...Та Кольо отново имаше късмет, както имаше и преди това с Кривия. Още веднъж казвам, казвал съм го милион пъти, но пак - онзи финал, от 2008 с Литекс беше загубен изцяло от страхливеца Спасов!!! 2 седмици преди него, с 4-4-2 и нападателен футбол ние смляхме Смешич и трупата му, един път минаха центъра, трябваше да им вкараме 10 гола, Кривия ги направи за смях....на Финала, Колето 4-5-1, тотален дефанс, ще се надлъгва с Литекс, помним какво се случи. Помним и Щутгарт, където беше 0:2 в 86 минута, имахме 3 играчи с леки травми и 2 налични смени....та прибрахме се във Варна с 2:2 и 2 неизползвани смени :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 30 апр 2016 07:55

ShooterMan написа:Спасов както винаги имаше тогава шанса да е на точния момент в точното време. Такъв шанс например НИКОГА не получи Жоро Илиев, който през цялото си време в Черно Море, а то е много не е имал шанс нито да играе във финалите за Купите, нито да ги спечели, нито да играе в забуения финал, а и в сезона с медалите пропусна цялата пролет....Не само имахме късмет тогава, но имахме и някои играчи, които като еденици превъзхождаха тотално подуенци, например Марчин и най-вече Ернандес, който мести подуенските си еквиваленти Бедоя и Аниете от едното малко джобче в другото...Та Кольо отново имаше късмет, както имаше и преди това с Кривия. Още веднъж казвам, казвал съм го милион пъти, но пак - онзи финал, от 2008 с Литекс беше загубен изцяло от страхливеца Спасов!!! 2 седмици преди него, с 4-4-2 и нападателен футбол ние смляхме Смешич и трупата му, един път минаха центъра, трябваше да им вкараме 10 гола, Кривия ги направи за смях....на Финала, Колето 4-5-1, тотален дефанс, ще се надлъгва с Литекс, помним какво се случи. Помним и Щутгарт, където беше 0:2 в 86 минута, имахме 3 играчи с леки травми и 2 налични смени....та прибрахме се във Варна с 2:2 и 2 неизползвани смени :idea:

На мен вече ми е все тая.Кой,ще бъде или е или не е кой играл кой не искал,кой от Левски.Давай там по къра да въри.Черно море няма.Ако бачкаха друго да са на борсата досега...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 апр 2016 18:19

И аз това обяснявам цяла година ама....тука ще се извъдят веднага "верни фенове" да ми обясняват как трябвало да подкрепям разна ИЗМЕТ, което излага фанелката на любимия ми отбор с поведението си и мачовете си. Да подкрепям разни нехранимайковци, които ПОЛОВИН ГОДИНА не могат да вземат 3 точки в А група без ЦСКА, без Литекс и без Локо Сф? Да подкрепям НИЩОЖЕСТВА, които падат от Левски с 5 гола? Ми то дори Попа, дори Чечу, че дори и инфантила Зафиров не са падали с толкова и то от далече по-силни подуенски формации? Да не искам оставката на този пиандурник Спасов ли? Защото моля ти се - имал щастието да бъде треньор на отличен отбор? И за това трябва да му дадем зелена светлина - да разбие този отбор тотално и да провали из основи цялата следваща кампания? Според някои ОЛИГОФРЕНИ точно това трябва/ше да направим. Е, те успяха да си наложат мнението! Проваления сезон е на сметката на:
1. Инфантилно ръководство
2. Алкохолизиран треньор
3. Дърти играчи - пенсионери, анонимници от В група, които отдавна трябва да са спрели с футбола като игра изобщо
4. Още по-неадекватни фенове, заради чийто действия и подкрепи медиите писаха, че публиакта на Черно Море била "все още зад треньора". Не, драги, тя НЕ Е зад треньора още от Коматево, ама нали имаме разни разбирачи....та и заради тях сме на това дередже! Ако бяхме го емнали както си му е реда още след ЕКТ, още след ПОЗОРА в Коамтево и да го изринем след 3-4 кръга....може би нямаше да сме толкова зле днес!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 01 май 2016 10:21

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !!! Дълго мълчах,след злополучния мач с Левски,не защото не знаех какво да кажа и не защото изчаквах да видя реакциите на другите!!!Просто по стара семейна традиция за Великденските празници,бях на Великденските острови!!!Относно това,че не знаех какво да кажа.....какво може да се каже след такъв мач и такава игра?Какво да им обсъждам на високите,здрави централни защитници,които пускат една сюрия голове елементарно през своята зона,проспивайки дори и статичните положения!? Повече внимание ми се ще да обърна на реакциите,защото ми се струва,че някои индивиди,плюейки наред....съвсем се огелпиха!!!В поредното изказване на Стрелеца,словосъчетанието верни фенове е поставено в кавички,а същите сме наричани и "олигофрени"!!!Обидната дума е написана с главни букви,за да се подчертае олигофренизма на хората,които подкрепят отбора си не само когато побеждава,но и когато се намира в тежко положение!!!Същите хора сме наричани в същото изказване и неадекватни!!!Този път буквичките са малки!!!И какво излиза?Тези които никога не изоставят отбора,правят всичко възможно да вдигнат футболистите и показват уважение към треньора,донесъл Купа и Супер Купа са неадекватни олигофрени,а плювалниците,които по знайни и незнайни причини идват на стадиона само да пръскат безсмислена злоба....са правилните!?Ако някой повтаря,по сто пъти на ден едни и същи глупости и плюе наред,той би трябвало да е пример за подражание на мало и голямо!!!Защото,оказва се,че нормалният не е този фен,който стои винаги зад отбора и е винаги на стадиона!!!Нормалният е този,който поради сексуална или друга неудовлетвореност постоянно мрънка!!!Този,който в къщи не може да гъкне и идва на мач,за да плюе скрит в тълпата!!!И да се чувства,поне за малко човек и мъж с мнение!!!Не знам какво мислят другите по този въпрос,но аз не съм съгласен!!!Човек с главно "Ч"и Мъж с главно "М",е този,който уважава своите и ги подкрепя,когато им е трудно!!!Фен с главно "Ф"е този,който подкрепя отбора си не само,когато побеждава!!!Как можем ние,от трибуните да искаме неща за които нямаме представа защо и как се случват!!!Постоянните повтаряния и връщания на "сагата ЕРНАНДЕЗ"!!!Отборът има бюджет,а заплатите имат лимит!!!Както навсякъде!!!Просто при някои е по голям,а при други по малък!!!Самия факт,че ЕРНАНДЕЗ стоя и тренира два месеца при нас,показва желанието на ръководството да го задържи!!!При условия близки до нашите обаче!!!Защото един компромис,ще взриви съблекалнята....и ще стане по лошо!!!Другата безкрайно въртяна от Стрелеца тема-МАРЧИН БУРГХАРД !!!Прекрасен футболист,мислещ бързо и плодотворно!!!С гениален пас!!!Още в средата на есенния полусезон му се обажда стара травма!!!Мисли се за прекратяване на футболната кариера!!!Разбират се с ръководството на ЧЕРНО МОРЕ,че МАРЧИН остава до Нова Година и ако успеят да го излекуват продължава!!!Ако не успеят,напуска без претенции от двете страни!!!За съжаление подобрение няма и затова той си замина!!!За голямо съжаление на всички!!!Но безсмислените плюнки от страна на безсмислените плювалници не спряха!!!Отборът играе лошо!!!Виждаме го всички!!!Дори и ние олигофрените,които не плюем!!!Промени са необходими!!!Но тези промени,не е ли по добре да ги извършат хората,които имат поглед върху финансите и върху възможностите на бюджета!!!Защото и стадион се строи!!!В тази държава парите не извират!!!Как можем ние да си въобразяваме,че можем да гоним треньори и футболисти,без да сме помислили кой да дойде на тяхно място!!!Лесно е да псуваш и да обиждаш,когато жена ти те е изтървала за малко!!!Но добре е да си зададеш въпроса:"А после какво ще стане?"Добре е да се помисли и за друго!!!Аз мисля,че стойностният човек уважава своите!!!Тези,които са дали нещо за него и за отбора му!!!Не подобава на човек,уважаващ себе си,да плюе своите!!!Все едно себе си плюеш!!!Аз макар и олигофрен,подкрепям отбора си във всяка ситуация!!!Ако ще се правят промени,искам да са обмислени и перспективни!!!Защото основният въпрос,не е какво да разрушим,а какво да създадем!!!ЧЕРНО МОРЕ също има нужда от ВЪЗКРЕСЕНИЕ и ние трябва да свършим своята работа,обединени около клуба и отбора!!!Друг път няма!!!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 01 май 2016 12:09

Добре ама не слагай Спасов там където не е!Нищо не е донесъл!Купите ги донесоха футболистите и спортното щастие.Стига сте го превъзнасяли тоя шоп!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 май 2016 12:11

Киро, Киро....къде изобщо видя себе си в моя пост? Явно гузен негонен бяга! Поста е срещу едно лице
1. Не знам как да го обясня друго яче - Спасов имаше късмета да е начело в онази вечер. Е, и? Дава ли му този късмет правото да разбие отбора и да изгони наи-добрите играчи?
2. Какви травми на Бургхард? я стига глупости! Заби го на пейката още след мача с Левски!!! И защото на терена Бургхард и онова леке, на Колето любимеца - Бурабя не мозеха да се дишат! ФАКТ! Пожертва поляка, за да си налага печката.
3. Ернандес - моля? 2 месеца тренира по свое желание и искаше да остане. Но в контролите Колето го пускаше крило! Къв си ти бе, пияндурник, да се подиграваш с най-заслужилия си футболист? И 1/10 от приноса на Ернандес за Купара няма Спасов! Но му бе позволено, зашото публиката засега била зад трениора
4. Взривяване на съблекалнята? По-зле? Я ми дефинирай колко по-зле мозеше да стане? Хахахаха! Изобщо ми е на оная работа разни дърводелци дали одобрявали или не заплатата на футболист като Ернандес! Той си я залсужава. Като не им харесва- вън от Черно Море. Стана тя...заради Васев, Бурабя и не знам си още кви боклуци да режем такива като Ернандес???

ПС: НЕ е признак на лоши маниери, когато виждаш, че нещата отиват към катастрофа за любимя отбор да вземеш крути мерки! Като виждаш, че няма ръководство, че играчите не ги ебе, че трениора ти е МАЛОУМЕН....как трябва да се реагира бе Киро? А? До изпадане ли да го траем тоя алкохолик? Обиждам ли го? Публична тайна е, че е пяндурник! Веднъж в 0600 сутринта пред нас като излизах го видях да мери ширината на пътя...падна в една локва...трениор беше Чечу тогава...

domkcuf

Мнениеот domkcuf » 01 май 2016 15:08

Няма много за коментиране в този мач. Очевидно е че отбора ви е изчерпан и ще има тотални промени. Аз по-скоро мисля че Спасов ще остане ,но ще има голяма чистка сред футболистите. Венковци,Борковци,Илиевци,Романовци са приключили с големия футбол. От чужденците ви само Бакари ще остане а Курьор със сигурност няма. Другите хич не ви трябват. Няма драма. След успешния минал сезон просто отбора се изчерпи. Ако правилно подмладите след 2-3 години пак сте в играта. Има едно НО,обаче. Чува се че Гонзо идва при вас. Ако това стане всичко е непредвидимо. Просто защото самия Гонзо не знае,кога,какво и защо прави. Айде със здраве и да биете Бирое,та да ,видим какво ще изплаче оная фурнаджииска лопата без род,Родина и отбор,болшевишката Мурзилка Сандьо,познат из кв. Трите чучура и като Сашка-дашната.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 01 май 2016 19:23

ShooterMan написа:Киро, Киро....къде изобщо видя себе си в моя пост? Явно гузен негонен бяга! Поста е срещу едно лице
1. Не знам как да го обясня друго яче - Спасов имаше късмета да е начело в онази вечер. Е, и? Дава ли му този късмет правото да разбие отбора и да изгони наи-добрите играчи?
2. Какви травми на Бургхард? я стига глупости! Заби го на пейката още след мача с Левски!!! И защото на терена Бургхард и онова леке, на Колето любимеца - Бурабя не мозеха да се дишат! ФАКТ! Пожертва поляка, за да си налага печката.
3. Ернандес - моля? 2 месеца тренира по свое желание и искаше да остане. Но в контролите Колето го пускаше крило! Къв си ти бе, пияндурник, да се подиграваш с най-заслужилия си футболист? И 1/10 от приноса на Ернандес за Купара няма Спасов! Но му бе позволено, зашото публиката засега била зад трениора
4. Взривяване на съблекалнята? По-зле? Я ми дефинирай колко по-зле мозеше да стане? Хахахаха! Изобщо ми е на оная работа разни дърводелци дали одобрявали или не заплатата на футболист като Ернандес! Той си я залсужава. Като не им харесва- вън от Черно Море. Стана тя...заради Васев, Курабя и не знам си още кви боклуци да режем такива като Ернандес???

ПС: НЕ е признак на лоши маниери, когато виждаш, че нещата отиват към катастрофа за любимя отбор да вземеш крути мерки! Като виждаш, че няма ръководство, че играчите не ги ебе, че трениора ти е МАЛОУМЕН....как трябва да се реагира бе Киро? А? До изпадане ли да го траем тоя алкохолик? Обиждам ли го? Публична тайна е, че е пяндурник! Веднъж в 0600 сутринта пред нас като излизах го видях да мери ширината на пътя...падна в една локва...трениор беше Чечу тогава...

Не съм видял само себе си,а всички верни фенове,наричани по долу в твоя коментар и малоумници!!!Излиза така,че тези които подкрепяме отбора сме ненормалници....а плюещите по повод и без повод са нормалните!!!Нямам от какво да съм гузен и от какво да бягам!!!Напротив,аз пак ще съм на ТИЧА!!!Не бягам и не си стоя в къщи,защото отбора играе лошо!!!Нямам намерение да бягам и от дискусии!!!Отговарям ти по ред на твоята номерация и се аргументирам....ако аргументите вършат работа в случая!!!
1.НИКОЛА СПАСОВ имаше късмета да е начело в онази вечер!!!Но той имаше късмета да е начело и по пътя,към онази вечер!!!При предишният си престой,имаше късмета да спечели бронзовите медали!!!Е,ако нищо не умее,поне е голям късметлия!!!Неоспорим факт е,че от далечната 1953 година,никой от нашите треньори не е имал такъв късмет!!!Аз и друг път съм казвал и писал,че нямам никакви сантименти към него!!!Но не мога да псувам и плюя човек,който е донесъл единствените почетни класирания в последните шейсетина години!!!
2.Относно травмата на МАРЧИН БУРГХАРД !!!Надявам се да си забелязал,че аз говоря много,но се въздържам от глупости и непотвърдени изказвания!!!Това,което написах за състоянието му,надеждите да се оправи и договорката с ръководството на ЧЕРНО МОРЕ,е неоспорим факт от първа ръка!!!Откъде на теб ти е известно,какви са били отношенията им с Бурабия.....ти ще кажеш!!!
3.По свое желание ЕРНАНДЕС може да тренира в двора на баща си!!!Щом е тренирал на стадион ТИЧА с отбора на ЧЕРНО МОРЕ,това е след покана от ръководството!!!Това ръководство искаше да го задържи и това е очевидно!!!При условията и при финансовите параметри за работа в нашият клуб!!!Накрая,дори се стигна до подписване!!!Какво се случи в последния момент,аз не знам!!!Предполагам,че турците са дали много повече пари и момчето си замина!!!Не е за сефте в БЪЛГАРИЯ!!!Няма да е и за последно,предполагам!!!Парите у нас са кът и затова се работи,почти изключително със свободни агенти!!!Не само в ЧЕРНО МОРЕ !!!
4.Не са един и два примерите,по света и у нас,когато по високата заплата на определен спортист,настройва другите срещу него!!!Каквито и да са футболистите на ЧЕРНО МОРЕ,за мен те са нашите футболисти!!!И ние не сме много убави,но никой не ни нарича "дърводелци" и не ни обижда!!!Така нареченият от теб Курабя,съм съгласен,че е дърводелец!!!Той вече не е от нашите и не ми дреме за него!!!Всички,които са в отбора,обаче ги подкрепям....защото това е моят отбор!!!
П.С.Според мен е признак на много лоши маниери,да обиждаш и да псуваш своите!!!Като не сме доволни,можем да се организираме и да поискаме среща с ръководството и треньора!!!Няма да ни откажат!!!Правили сме го!!!Но всичко може да стане по нормалния начин и да остане в кухнята!!!Относно това,пияндурник ли е КОЛЬО,не знам!!!Седял съм 2-3 пъти на една маса с него и съм го виждал тук-таме по заведения!!!Отрицателни прояви никога не съм забелязвал!!!Признавам,си че в горепосочените случаи съм изпивал много повече от него!!!За себе си имам някои съмнения,които от стеснителност няма да огласявам!!!Лично аз обаче никога не съм виждал НИКОЛА СПАСОВ да пие повече от едно-две и нямам намерение да сплетнича и да клюкарствам по ничий адрес!!!Още повече,че личния живот и алкохолните предпочитания са нещо,което всеки избира за себе си!!!Не е моя работа,да обсъждам другите!!!

Върни се в “Черно море”