ShooterMan написа:Киро, Киро....къде изобщо видя себе си в моя пост? Явно гузен негонен бяга! Поста е срещу едно лице
1. Не знам как да го обясня друго яче - Спасов имаше късмета да е начело в онази вечер. Е, и? Дава ли му този късмет правото да разбие отбора и да изгони наи-добрите играчи?
2. Какви травми на Бургхард? я стига глупости! Заби го на пейката още след мача с Левски!!! И защото на терена Бургхард и онова леке, на Колето любимеца - Бурабя не мозеха да се дишат! ФАКТ! Пожертва поляка, за да си налага печката.
3. Ернандес - моля? 2 месеца тренира по свое желание и искаше да остане. Но в контролите Колето го пускаше крило! Къв си ти бе, пияндурник, да се подиграваш с най-заслужилия си футболист? И 1/10 от приноса на Ернандес за Купара няма Спасов! Но му бе позволено, зашото публиката засега била зад трениора
4. Взривяване на съблекалнята? По-зле? Я ми дефинирай колко по-зле мозеше да стане? Хахахаха! Изобщо ми е на оная работа разни дърводелци дали одобрявали или не заплатата на футболист като Ернандес! Той си я залсужава. Като не им харесва- вън от Черно Море. Стана тя...заради Васев, Курабя и не знам си още кви боклуци да режем такива като Ернандес???
ПС: НЕ е признак на лоши маниери, когато виждаш, че нещата отиват към катастрофа за любимя отбор да вземеш крути мерки! Като виждаш, че няма ръководство, че играчите не ги ебе, че трениора ти е МАЛОУМЕН....как трябва да се реагира бе Киро? А? До изпадане ли да го траем тоя алкохолик? Обиждам ли го? Публична тайна е, че е пяндурник! Веднъж в 0600 сутринта пред нас като излизах го видях да мери ширината на пътя...падна в една локва...трениор беше Чечу тогава...
Не съм видял само себе си,а всички верни фенове,наричани по долу в твоя коментар и малоумници!!!Излиза така,че тези които подкрепяме отбора сме ненормалници....а плюещите по повод и без повод са нормалните!!!Нямам от какво да съм гузен и от какво да бягам!!!Напротив,аз пак ще съм на ТИЧА!!!Не бягам и не си стоя в къщи,защото отбора играе лошо!!!Нямам намерение да бягам и от дискусии!!!Отговарям ти по ред на твоята номерация и се аргументирам....ако аргументите вършат работа в случая!!!
1.НИКОЛА СПАСОВ имаше късмета да е начело в онази вечер!!!Но той имаше късмета да е начело и по пътя,към онази вечер!!!При предишният си престой,имаше късмета да спечели бронзовите медали!!!Е,ако нищо не умее,поне е голям късметлия!!!Неоспорим факт е,че от далечната 1953 година,никой от нашите треньори не е имал такъв късмет!!!Аз и друг път съм казвал и писал,че нямам никакви сантименти към него!!!Но не мога да псувам и плюя човек,който е донесъл единствените почетни класирания в последните шейсетина години!!!
2.Относно травмата на МАРЧИН БУРГХАРД !!!Надявам се да си забелязал,че аз говоря много,но се въздържам от глупости и непотвърдени изказвания!!!Това,което написах за състоянието му,надеждите да се оправи и договорката с ръководството на ЧЕРНО МОРЕ,е неоспорим факт от първа ръка!!!Откъде на теб ти е известно,какви са били отношенията им с Бурабия.....ти ще кажеш!!!
3.По свое желание ЕРНАНДЕС може да тренира в двора на баща си!!!Щом е тренирал на стадион ТИЧА с отбора на ЧЕРНО МОРЕ,това е след покана от ръководството!!!Това ръководство искаше да го задържи и това е очевидно!!!При условията и при финансовите параметри за работа в нашият клуб!!!Накрая,дори се стигна до подписване!!!Какво се случи в последния момент,аз не знам!!!Предполагам,че турците са дали много повече пари и момчето си замина!!!Не е за сефте в БЪЛГАРИЯ!!!Няма да е и за последно,предполагам!!!Парите у нас са кът и затова се работи,почти изключително със свободни агенти!!!Не само в ЧЕРНО МОРЕ !!!
4.Не са един и два примерите,по света и у нас,когато по високата заплата на определен спортист,настройва другите срещу него!!!Каквито и да са футболистите на ЧЕРНО МОРЕ,за мен те са нашите футболисти!!!И ние не сме много убави,но никой не ни нарича "дърводелци" и не ни обижда!!!Така нареченият от теб Курабя,съм съгласен,че е дърводелец!!!Той вече не е от нашите и не ми дреме за него!!!Всички,които са в отбора,обаче ги подкрепям....защото това е моят отбор!!!
П.С.Според мен е признак на много лоши маниери,да обиждаш и да псуваш своите!!!Като не сме доволни,можем да се организираме и да поискаме среща с ръководството и треньора!!!Няма да ни откажат!!!Правили сме го!!!Но всичко може да стане по нормалния начин и да остане в кухнята!!!Относно това,пияндурник ли е КОЛЬО,не знам!!!Седял съм 2-3 пъти на една маса с него и съм го виждал тук-таме по заведения!!!Отрицателни прояви никога не съм забелязвал!!!Признавам,си че в горепосочените случаи съм изпивал много повече от него!!!За себе си имам някои съмнения,които от стеснителност няма да огласявам!!!Лично аз обаче никога не съм виждал НИКОЛА СПАСОВ да пие повече от едно-две и нямам намерение да сплетнича и да клюкарствам по ничий адрес!!!Още повече,че личния живот и алкохолните предпочитания са нещо,което всеки избира за себе си!!!Не е моя работа,да обсъждам другите!!!