Лудогорец - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Лудогорец - Черно море

Мнениеот ShooterMan » 17 апр 2016 18:26

veni__85 написа:Ако играхте срещу Левски при такова съдийство , да сте отворили 765389 теми във форума. Сега защо си мълчите ?

1. Защото мразим Левски и ЦСКА и защото и 100 години да свирят такива дузпи за Гелосания пак няма да ви стигнат по съдийски, политически, милиционерски, военни и не знам си какви още ТОТАЛИРАРНИ аванти!
2. Ако май само ти не си разбрал, че да ти кажа - за нас сезона отдавна свърши. На много малко хора им пука вече от резултатите или мачовете. Най-много се вълнуват по-бързо да свърши сезона, кой ще е новия треньор и новата селекция. Изобщо не ме вълнува лично мене този мач. Нито ме интересува и кой как е играл, какво направил и т.н. НЕ! Като беше време да играеха - не играеха. Като беше време да се вземат точки, да се гони класиране....Така, че да доиграват сезона по-бързо (защото това и правят от началото на кампанията) и изобщо да не говорят най-вече Кольо

За протокола - абсолютна дузпа при положението с Бакари и абсолютно никаква такава за балерините на Гела. При тези 14 точки не знам какво му се слагат съдиите, със сигурност не е платил да го подпират срещу нас в Разград и при този точков аванс...просто този дрисльо Вълков иска да прави кариера и да му блесне в очите...Дано го посечем нещастника сега с наказания, но при тази незаинтересуваност на ръководителите няма как да стане...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”