desi_1234_1997 написа:Не мога да повярвам, че във форум за Черно море "черноморци" плюят обора си!! Вярно е, че сме в отвратителна серия, но и вашето не е работа.. Как може да се мислите за фенове, при положение, че ходите на Тича само за победа?? Та нали във всичките ни песни се пее как величаем отбора, дори и когато губи?? КОГАТО ВЗЕХМЕ СУПЕР КУПАТА И КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ, ВСИЧКИ БЯХМЕ ГОЛЕМИ ЧЕРНОМОРЦИ, НАЛИ?? Срам ме е, че хора като вас се наричат фенове на отбора.. Всички БГ тимове са имали лоша година, но никой не е плюл така отбора си, както го правите вие.. Наистина гледам и не вярвам на очите си.. По-добре въобще не се явявайте на Тича, защото с тази лоша енергия влияете на отбора!!! Гледайте Барселона, Реал Мадрид, Ливърпул- те не губят!! Кой знае спартаклиите как се кефят, като виждат подобни коментари.. Просто съм без думи..
Многократно сме коментирали тази тема и мога да ти кажа моето виждане. Форума, както и стадиона са места за коментари и обсъждания. Те не винаги са положителни, както и резултатите на отбора ни. Винаги ще има силно критични и силно фенски (положителни) коментари. Разни хора, разни идеали. Няма как да накараш всеки потребител да мисли като теб.
Аз лично се старая да не изпадам в крайности. Нито "сър"-освам, нито обиждам играчите, треньора и ръководството. Нагледен пример ми е последния пост - не харесвам, че напоследък играем бездушно и затова се надявам да пуснат в игра юношите. Ако така наречените титуляри четат това, силно се надявам да се стегнат и да ме опровергаят !