Георги Христов бартер за Кривия
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Георги Христов бартер за Кривия
Ти досега да си чул ТИМ да се цепят из пресата за каквото и да било?Хората ясно и точно казаха.НИКОЙ не се е свързвал с нас да преговаря.Кривия си има договор и НЕ Е РАЗТРОГВАЛ с морето.Точка.Справка-БФС!Ти наясно ли си какво следва от това?????Попитаха Гонзо какво е развитието с Кривия.Гонзо каза че са платили.Ти вярваш ли му?При положение че от Тича твърдят че даже не са ги и търсили по въпроса?Кривия каза-аз подписах,остана клубовете да се разберат.Кой казва истината?Нали се сещаш,че ако някой се опитва да пробутва номера,това не са ТИМ,а най-вероятно бай ви Ганя?Скоро ще стане ясно,дали в Левски няма играч с два договора.Ще изчакаме развитието.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- deepblue1963
Veso1913 написа:Ти досега да си чул ТИМ да се цепят из пресата за каквото и да било?Хората ясно и точно казаха.НИКОЙ не се е свързвал с нас да преговаря.Кривия си има договор и НЕ Е РАЗТРОГВАЛ с морето.Точка.Справка-БФС!Ти наясно ли си какво следва от това?????Попитаха Гонзо какво е развитието с Кривия.Гонзо каза че са платили.Ти вярваш ли му?При положение че от Тича твърдят че даже не са ги и търсили по въпроса?Кривия каза-аз подписах,остана клубовете да се разберат.Кой казва истината?Нали се сещаш,че ако някой се опитва да пробутва номера,това не са ТИМ,а най-вероятно бай ви Ганя?Скоро ще стане ясно,дали в Левски няма играч с два договора.Ще изчакаме развитието.
1.Гонзо го каза в прав текст,открито:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=110725
Дали лъже или не-възприемай го както си искаш.Сега дай ми линк или цитат за изявлението от ТИМ,ако можеш разбира се.Иначе,нали знаеш какво се получава от твоите твърдения?
2.Защо смяташ,че трябва да "се цепят" из пресата?Ти чули ръководството на Спортист Св да "се цепи" из пресата за М.Антонов,или и него не сме го взели?А може би трябваше да ти се обадят лично?В този ред на мисли-колко пъти си виждал ТИМ да "се цепят" из пресата?
3.Кривия не е длъжен да знае какво са се договорили клубовете,а и те не са длъжни да му казват(те не са длъжни на никого да казват,ако трябва да сме точни).Така,че изказването на Кривия какво трябва да ни подскаже?Ти кажи.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Добре де колега,ако ТИМ не упълномощят Кривия да подписва(да му дадат правото да подписва договор)и той разпише,какво става?Подписва втори договор,ама ТИМ нищо не знаят по въпроса? 

Само Черно море.
- deepblue1963
garfild8 написа:Добре де колега,ако ТИМ не упълномощят Кривия да подписва(да му дадат правото да подписва договор)и той разпише,какво става?Подписва втори договор,ама ТИМ нищо не знаят по въпроса?
Информацията може да дойде и от Левски.Или те нарочно ще го излъжат,за да подпише втори договор и да му ликвидират кариерата.Ти как смяташ?
"- Виждаме те отново на стадион „Георги Аспарухов”. Значи ли това, че се завръщаш в Левски?
- Да. Всичко между мен и Левски е договорено. Доколкото знам и между Левски и Черно море всичко е договорено. "
Аз,от това по-ясно,не знам как да го каже?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Защо сте развалили така страхотната песен на Исихия?