Мнениеот Готвача » 21 мар 2016 11:58
Здравейте МОРЯЦИ!Зная че е твърде рано за подобна тема във времево отношение,но от гледна точка на факта,че за нас сезона реално завърши,си мисля че можем да започнем със слуховете,мечтите,желанията и не на последно място реалностите които очакваме да се случат за следващият ни сезон.За мен равносметката за изминалия сезон е че е тотално разочорование,като дори и моментните проблясъци в игрово отношение се брояха на пръсти.Все нещо не достигаше в най важните мачове,а като цяло даже не успяхме да видим някакво подобие на изграден игрови почерк.Не някакво,по точно е да кажа НИКАКВО.Не бях гледал толкова безидеен,бавен и скучен футбол в изпълнение на моряците,дори и когато сме се борили да не изпаднем в аматьорският футбол.Тогава,макар и обезверени,се борехме за всяка педя терен и всяка една точка.А сега...някаква необяснима летаргия по време на мачовете и никой не може да обясни какво точно се случваше.Дали парите им са малко,дали качествата им са това което показват,дали не искат да работят с този треньор,дали не им се играе за Черно море?Все въпроси без отговор.Според мен е дощло наистина време разделно.Какво трябва да се направи и как да се направи?Дали да има смяна на половината играчи,смяна на треньора,или и двете заедно?Как я виждате вие тази ситуация,как виждате решението?Според мен трябва да има спешна среща на ръководство с треньор,играчи и защо не и фенове?Видимо нещата не вървят.За какво се дават пари/според г-н Митев 4-5 милиона на година/,като отбор като Пирин/с бюджет около 1,5 млн/ни правят да си приказваме сами,а отбори с бюджет като нашия направо изглеждат като Реал спрямо нас?Аз съм на мнение че с този афиширан бюджет би следвало да се борим за участие в Европа всяка година/но не борба на думи само/.
Моето мнение по въпроса е,че първо трябва да бъде назначен футболен човек,който разбира материята и е готов да отстоява всяко свое виждане пред шефовете.От ръководителите се сещам за хора като Порточанов и Сираков,от треньорите Херо,Гочето,Любо Пенев,Стоичков.../не казвам това да са хората,а да са с подобни качества/.Това да е първото нещо което да се направи,а всичко останало да е следствие.Сега имам чувството че никой не знае какво и защо се случва с отбора.Вие сте на ход съмишленици!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"