Не смятам, че сега му е времето за смяна на емблеми при нас.
Има къде по-големи и наболели проблеми, като належащата реконструкция на "Тича" примерно.
Мнения относно промяна на емблемата на Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Мнения относно промяна на емблемата на Черно море
icko65 написа:КироВарна написа:thebully написа:Защо го правете бе хора,на кого искате да се докажете и за какво,уважавам ви като фенове,не знам какво сте си навили на масрафа но вземете се спрете ,това е емблемата за мене - от аватара ми![]()
![]()
И аз те уважавам,като фен и като човек!!!За себе си гарантирам,че независимо с каква емблема,независимо с какъв екип,в коя да е дивизия,с кой да е треньор аз ОБИЧАМ ЧЕРНО МОРЕ !!! Само моля,теб или който и да е друг,да ми обясните защо топката е на емблемата и какво символизира?Въпросът не е труден,зададен е коректно.....отговорете ми!!!
Символизира играта...шах!На тъп въпрос-тъп отговор.Един въпрос и от мен:На емблемата на Литекс какво символизира топката?
Има всякакви хора !!! Умни и тъпи !!! Аз съм от тъпите,защото не искам емблемата на моя отбор,да прилича на баналната емблема на друг отбор!!!Например на Литекс!!! С цялото ми уважение към ловчанлии,мисля че те могат да си позволят да имат на емблемата си нищо не означаващи елементи и да носят името на фирмата на своя блатгодетел!!!Точно като заводско отборче,от соца!!! Ние обаче сме отбор с повече от 100 години история и затова задаваме въпроси!!!Тези въпроси на теб ти се струват тъпи!!!Можеш да си позволиш и да нарушаваш постоянно добрият тон!!!Сигурно защото си много умен!!!Освен това си и доста скромен,защото успяваш да скриеш големия си интелектуален потенциал!!!Погледни си мненията и ако имаш възможност виж,колко добронамерено се изказват повечето съфорумници!!!Малцина сте тези,които не считате за нужно да уважавате другите!!!То бива скромност,но твоята е малко извън пътя!!!
greenpeak написа:Не смятам, че сега му е времето за смяна на емблеми при нас.
Има къде по-големи и наболели проблеми, като належащата реконструкция на "Тича" примерно.
Това мнение е точно в десятката и изчерпва всичко. Иначе от чисто естетична гледна точка сякаш зелена детелина на фон от синьо- бяло райе не седи добре. Според мен сегашната си е добре (само на мястото на звездите да е годината).
Vladislav написа:greenpeak написа:Не смятам, че сега му е времето за смяна на емблеми при нас.
Това мнение е точно в десятката и изчерпва всичко. Иначе от чисто естетична гледна точка сякаш зелена детелина на фон от синьо- бяло райе не седи добре. Според мен сегашната си е добре (само на мястото на звездите да е годината).
Разбира се,че реконструкцията на ТИЧА,строежа на Ю.ГАГАРИН,развитието на школата и подобряването на битовите условия там,са въпроси много по важни и належащи!!!Но едно обсъждане на символите на клуба и евентуалното им синхронизиране с богатата му история,по никакъв начин не пречи на подмяната на тревното покритие и монтирането на осветление!!!
Сори за спама,но къде ще е контролата?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Готвача написа:Сори за спама,но къде ще е контролата?
На ст.Младост.Резервен вариант-Спортпалас.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
-
- Контакти:
Така, въпреки всичко, все пак това което сме го говорили с Доктора, ще се опитаме да се осъществи.Идват нови шалове, и флагчета за кола...Жалко, че не могат се качат за ди ги видите 

“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Като гледам колко много отбори имат топка на емблемата си се чудя що ние да я махаме!?

Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
icko65 написа:Като гледам колко много отбори имат топка на емблемата си се чудя що ние да я махаме!?
Даже и "Спартак" имат... нищо че нямат нищо общо с този спорт.

Vladislav написа:icko65 написа:Като гледам колко много отбори имат топка на емблемата си се чудя що ние да я махаме!?
Даже и "Спартак" имат... нищо че нямат нищо общо с този спорт.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!