103г. Черно море Варна!Честито моряци!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 103г. Черно море Варна!Честито моряци!
На олигофрените които четат митове за нас пиша отделно,с малки букви:Абе олигофренчета жалки!!!С тъпата си злобна и долна душица,не сте способни дори на празник,да забравите,че сте малки и низки същества!!!А митове се раждат и разказват,само за най древните!!!За вас остава,само да ги слушате внимателно и да се учите!!!Можете и да беснеете.....на кой му пука? 

7 е добро число написа:Арййййй МУРЯЦИ .
Ако имаш нещо да кажеш по темата - не по този начин!
А иначе, честит празник на всички българи и двоен за "моряците" и от мен!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
[quote="sin4ec"]Честито и от мен! Малко лошо ни взехте Купата на Лазур, но така е било писано...живи и здрави!
[/qкак да не уважаваш такива левскари-обективни и реалисти...обади се като идваш насам,да пием по бира и полафим.. 

koseto40 написа:sin4ec написа:Честито и от мен! Малко лошо ни взехте Купата на Лазур, но така е било писано...живи и здрави
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"