Мнения относно промяна на емблемата на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: Мнения относно промяна на емблемата на Черно море

Мнениеот КироВарна » 17 яну 2016 18:40

Onq написа:Ти да мълчиш,разбрахме,че си от Владислав не от Черно море.Темата е за емблемата на Черно море.Направи си форум на Владислав и там квито искаш "исторически" факти си пиши

Темата е МНЕНИЯ ОТНОСНО ПРОМЯНАТА НА ЕМБЛЕМАТА НА ЧЕРНО МОРЕ !!! По тази причина изрази от рода на "Ти да мълчиш" са меко казано неуместни!!! Ако някой не умее да води нормален диалог,нека си кара монолозите,но да не се опитва да забранява на другите да се изказват!!!От твоите мнения става ясно,че всички които не са на твоето мнение са "тъпаци".....само ти си убав!!! Всеки има право на мнение и затова е този форум!!! Ако нямаш възможност да зачиташ чуждите мнения,поне се старай да не обиждаш останалите!!!Още повече,че с 2-3 мнения успя да обидиш,хора които доста се стараят и раздават,за отбора който твърдиш,че ти е любим!!!

Потребителски аватар
мокана
Контакти:

Мнениеот мокана » 17 яну 2016 18:42

Не , наистина не разбирам какво искаш да кажеш, освен че синята емблема ти харесва. Цитираш ми някакви момчета от Ботев и не те интересува историята преди 1945та година и под козирката всички сме тъпаци . Това също го разбрах. Аз пак ще ти кажа, че всички сме фенове на Черно море. Няма по-големи и по-малки. Прекалено сме малобройни да се делим по тази линия
[rimg]http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:Vladislav_logo.png[/rimg]

Onq

Мнениеот Onq » 17 яну 2016 18:50

Готвач,първо не съм толкова млад колкото ме мислиш.Относно безплатното влзиане на стадиона.Една кутия цигари е 5 лева ,входът е 2 ,ако дойдеш до фен клуба.Относно това, кой какво бил направил разговорът е излишен.На този стадион всеки се има за най-големия фен.Последното нещо ,което ще направя е да почна да обяснявам -аз какво съм направил.Първо,че ще ви хване срам,че сте попитали и второ,че отделният човек няма значение.Важното е идеята Черно море да пребъде,а това няма как да стане ако всеки вика -аз,аз,аз.Никой не е по важен от клуба,запомнете го.Безплатен обяд няма.За да изискваме футболистите да са професионалисти трбява да дадем няшата лепта.4 лева месечно е по джоба на абсолютно всеки.Проблемът на деншното поколение е ,че футболът няма такова занчение каквото е имал за нас.Не е вече онзи социален феномен карал десетки хиляди хора да тръгват всяка събота към стадиона.Сега е по-скоро губене на време за младите и ако всичко това го имат даром,още по-трудно ще го оценят.Важно е качеството,а не количеството.Колкото и да сме малко в тази агитка,подкрепяаме отбора си докрай.Никога няма да чуеш да се псува футболист или треньор по време на мача.Защото феновете имат едно основно задължение-да подкрепят отбора.Чопленето на семки и кълнене на собствени футболисти не е подкрепа.Това,че на вкаран гол козирката извиква 5 пъти Тича не създава атмосферата ,която да стимулира играчите.Всеки мач ви подканяме да пеем заедно " запей за моряците" и в половината случай се обаждат 15 човека,а другите мълчат,но като е за псуване цялата козирка скача.Просто ни е различен манталиетат на нас с вас.Няма по-големи и по-малки моряци.Тва което се иска от вас е просто да не пречите,щото ще ме прощаваш ама няма друг стадиона на света,където в домакинския сектор във третата минута да се почва-Ше играйте ли неска веееее? и т.н.Мисля,че съм пределно ясен.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 17 яну 2016 19:15

Onq написа:Готвач,първо не съм толкова млад колкото ме мислиш.Относно безплатното влзиане на стадиона.Една кутия цигари е 5 лева ,входът е 2 ,ако дойдеш до фен клуба.Относно това, кой какво бил направил разговорът е излишен.На този стадион всеки се има за най-големия фен.Последното нещо ,което ще направя е да почна да обяснявам -аз какво съм направил.Първо,че ще ви хване срам,че сте попитали и второ,че отделният човек няма значение.Важното е идеята Черно море да пребъде,а това няма как да стане ако всеки вика -аз,аз,аз.Никой не е по важен от клуба,запомнете го.Безплатен обяд няма.За да изискваме футболистите да са професионалисти трбява да дадем няшата лепта.4 лева месечно е по джоба на абсолютно всеки.Проблемът на деншното поколение е ,че футболът няма такова занчение каквото е имал за нас.Не е вече онзи социален феномен карал десетки хиляди хора да тръгват всяка събота към стадиона.Сега е по-скоро губене на време за младите и ако всичко това го имат даром,още по-трудно ще го оценят.Важно е качеството,а не количеството.Колкото и да сме малко в тази агитка,подкрепяаме отбора си докрай.Никога няма да чуеш да се псува футболист или треньор по време на мача.Защото феновете имат едно основно задължение-да подкрепят отбора.Чопленето на семки и кълнене на собствени футболисти не е подкрепа.Това,че на вкаран гол козирката извиква 5 пъти Тича не създава атмосферата ,която да стимулира играчите.Всеки мач ви подканяме да пеем заедно " запей за моряците" и в половината случай се обаждат 15 човека,а другите мълчат,но като е за псуване цялата козирка скача.Просто ни е различен манталиетат на нас с вас.Няма по-големи и по-малки моряци.Тва което се иска от вас е просто да не пречите,щото ще ме прощаваш ама няма друг стадиона на света,където в домакинския сектор във третата минута да се почва-Ше играйте ли неска веееее? и т.н.Мисля,че съм пределно ясен.

С това си изказване малко олекна.Значи за фен клуба билети по два лева,за глупавите под козирката 5 лева. :mrgreen: Че то вашето си е почти без пари бе приятелю.Ако тръгнете с торбата с билетчета по училищата,може и да докарате повече хора на тази цена.А съм чувал и за цени от 1 лев.Не ви знам какво точно правите,но виждам как оредявате с всяка изминала година.Не ми е работа да съдя когото и да е,но понеже стана въпрос кой какво правил,затова го споменавам.Явно правите малко.Относно псуването на наши футболисти си абсолютно прав.Има идиоти под козирката/всички ги знаем/които ни правят лош имидж.Сигурен съм че и ти ги знаеш.С Ванко говорихме-и той напълно е наясно.Резултат?Ами едните спряха да идват,ама другите явно не им пука и ни правят лош имидж.Обаче и вие псувате играчи,за което няма оправдание,понеже сте само "поддържащи".Както и да е.Темата е за емблемата.Там разбрахме че си против.Не разбрах защо така яростно нападна Велико.Не е колегиално,той не е нападнал никого.Хайде лека и до анкетата.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Onq

Мнениеот Onq » 17 яну 2016 19:27

Билетите са по 2 не по 1.Никой от агитката не псува играчи по време на мач,ако си позволи изчезва.Когато някой иска да сменя просто така емблемата и името съм непримирим до дупка.Самият Велико обяснява,как еди кои си защитили цветовете на отбора,а той къде беше тогава?Както и за годината на създаване като бе изтрита.Писнало ми е да чета по форуми кой колко голям фен бил колко бил дал,а на живо никой.Феновете подкрепят с песни.Кажи ми как вие подкрепяте отбора си.По какъв начин помагате,освен с треньорски разбори след мач тук във форума.Извинявай ама аз ако съм футблсит,който не е отраснал тук и от втората минта ме метнете или пък грам не ме подкрепите ,**** съм ви отбора,грам няма да се раздам.И тва с няколкото фена не важи щото не са няколко ами над 50 %. А ако ги търпите и нищо не правите с какво сте по-различни.Пак ти казвам ,ако при нас някой се обърка да нареди играч,което се случва изключително рядко веднага се вземат мерки,и не, не се бият хора в агитката.Оредяваме както и всички останали публики в България.Даже бройката ни е прилична ,ако се гледа Локо и Ботев в момента колко са.Те ако не е дерби са 30 човека.Децата могат да гледат 1000 мача по тв с прекрасен футбол и е нормално да не ходят на картофени ниви, без кенеф,табло и осветление.Вие кажи що не се научихте да си подкрепята отбора,ами все на "лумпените" от агитката чакате?

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 17 яну 2016 20:03

Onq написа:Билетите са по 2 не по 1.Никой от агитката не псува играчи по време на мач,ако си позволи изчезва.Когато някой иска да сменя просто така емблемата и името съм непримирим до дупка.Самият Велико обяснява,как еди кои си защитили цветовете на отбора,а той къде беше тогава?Както и за годината на създаване като бе изтрита.Писнало ми е да чета по форуми кой колко голям фен бил колко бил дал,а на живо никой.Феновете подкрепят с песни.Кажи ми как вие подкрепяте отбора си.По какъв начин помагате,освен с треньорски разбори след мач тук във форума.Извинявай ама аз ако съм футблсит,който не е отраснал тук и от втората минта ме метнете или пък грам не ме подкрепите ,**** съм ви отбора,грам няма да се раздам.И тва с няколкото фена не важи щото не са няколко ами над 50 %. А ако ги търпите и нищо не правите с какво сте по-различни.Пак ти казвам ,ако при нас някой се обърка да нареди играч,което се случва изключително рядко веднага се вземат мерки,и не, не се бият хора в агитката.Оредяваме както и всички останали публики в България.Даже бройката ни е прилична ,ако се гледа Локо и Ботев в момента колко са.Те ако не е дерби са 30 човека.Децата могат да гледат 1000 мача по тв с прекрасен футбол и е нормално да не ходят на картофени ниви, без кенеф,табло и осветление.Вие кажи що не се научихте да си подкрепята отбора,ами все на "лумпените" от агитката чакате?

Мамка му и това доживях да чуя.Само не забравяй,че преместването от агитката под козирката е естествен процес.Както и да е,жив и здрав,подкрепяй и гласувай.Накрая ще видим колко за и против ще съберем.Ако повечето не искат-спираме.Ако повечето искат,продължаваме.Това е от мен за тази вечер.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Onq

Мнениеот Onq » 17 яну 2016 20:08

В грешка си,не е естествен процес.Който спира- сяда в сектор В.Който отива под козирката от агитката,значи никога не му е било мястото в агитката :) Много ни е различен манталитета с вас.Ако тази енергия,която имате е вкарвахте в нещо ползотворно щяхте да бъдете великолепни.Уви не.Само Черно море!( цял ден го пиша и един не отговори :) )

zeleniq
Контакти:

Мнениеот zeleniq » 17 яну 2016 20:16

Готвача написа:Мамка му и това доживях да чуя.Само не забравяй,че преместването от агитката под козирката е естествен процес.Както и да е,жив и здрав,подкрепяй и гласувай.Накрая ще видим колко за и против ще съберем.Ако повечето не искат-спираме.Ако повечето искат,продължаваме.Това е от мен за тази вечер.

Айде, пускайте го това гласуване, че ми стана интересно какво е "продължението" и кой от вас по-точно ще се наеме да говори с тимаджиите :)
Изображение

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 17 яну 2016 20:25

След последната брутална смяна на емблемата от сегашните собственици съм за връщане на старата емблема, това че е синя няма значение. Остава и Марин Митев да се съгласи.

Onq

Мнениеот Onq » 17 яну 2016 20:30

guglata написа:След последната брутална смяна на емблемата от сегашните собственици съм за връщане на старата емблема, това че е синя няма значение. Остава и Марин Митев да се съгласи.

Подкрепям.ако не Ч.Море поне да е предната без звездите,но Марин няма да се съгласи.Така,че бъдете така добри да отговорите на въпроса на зеления.Кой ще отида да предложи,ако се реши да има смяна на емблемата?Щото нали ви е ясно,че тва е свързано и с пари.

Върни се в “Черно море”