Onq написа:Готвач,първо не съм толкова млад колкото ме мислиш.Относно безплатното влзиане на стадиона.Една кутия цигари е 5 лева ,входът е 2 ,ако дойдеш до фен клуба.Относно това, кой какво бил направил разговорът е излишен.На този стадион всеки се има за най-големия фен.Последното нещо ,което ще направя е да почна да обяснявам -аз какво съм направил.Първо,че ще ви хване срам,че сте попитали и второ,че отделният човек няма значение.Важното е идеята Черно море да пребъде,а това няма как да стане ако всеки вика -аз,аз,аз.Никой не е по важен от клуба,запомнете го.Безплатен обяд няма.За да изискваме футболистите да са професионалисти трбява да дадем няшата лепта.4 лева месечно е по джоба на абсолютно всеки.Проблемът на деншното поколение е ,че футболът няма такова занчение каквото е имал за нас.Не е вече онзи социален феномен карал десетки хиляди хора да тръгват всяка събота към стадиона.Сега е по-скоро губене на време за младите и ако всичко това го имат даром,още по-трудно ще го оценят.Важно е качеството,а не количеството.Колкото и да сме малко в тази агитка,подкрепяаме отбора си докрай.Никога няма да чуеш да се псува футболист или треньор по време на мача.Защото феновете имат едно основно задължение-да подкрепят отбора.Чопленето на семки и кълнене на собствени футболисти не е подкрепа.Това,че на вкаран гол козирката извиква 5 пъти Тича не създава атмосферата ,която да стимулира играчите.Всеки мач ви подканяме да пеем заедно " запей за моряците" и в половината случай се обаждат 15 човека,а другите мълчат,но като е за псуване цялата козирка скача.Просто ни е различен манталиетат на нас с вас.Няма по-големи и по-малки моряци.Тва което се иска от вас е просто да не пречите,щото ще ме прощаваш ама няма друг стадиона на света,където в домакинския сектор във третата минута да се почва-Ше играйте ли неска веееее? и т.н.Мисля,че съм пределно ясен.
С това си изказване малко олекна.Значи за фен клуба билети по два лева,за глупавите под козирката 5 лева.

Че то вашето си е почти без пари бе приятелю.Ако тръгнете с торбата с билетчета по училищата,може и да докарате повече хора на тази цена.А съм чувал и за цени от 1 лев.Не ви знам какво точно правите,но виждам как оредявате с всяка изминала година.Не ми е работа да съдя когото и да е,но понеже стана въпрос кой какво правил,затова го споменавам.Явно правите малко.Относно псуването на наши футболисти си абсолютно прав.Има идиоти под козирката/всички ги знаем/които ни правят лош имидж.Сигурен съм че и ти ги знаеш.С Ванко говорихме-и той напълно е наясно.Резултат?Ами едните спряха да идват,ама другите явно не им пука и ни правят лош имидж.Обаче и вие псувате играчи,за което няма оправдание,понеже сте само "поддържащи".Както и да е.Темата е за емблемата.Там разбрахме че си против.Не разбрах защо така яростно нападна Велико.Не е колегиално,той не е нападнал никого.Хайде лека и до анкетата.