Аврамов и Краси Кръстев преминават в Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Аврамов и Краси Кръстев преминават в Черно Море
Момчета имам много познати от Пловдив всички са фенове на единият или другият отбор,веднага им се обадих да ги попитам за тези двамата ...Лоша е новината --,,,Абе тези двамата не стават за нас а камо ли за вас ,нали искате отбор с тях няма как да стане'',,Аврамов е стигнал максимума в играта си и понякога проблясва'''...,,Кръстев/културиста/-само му чуйте прякора бил много близък с Велизар..,,Този Велизар 100% ще гризне някой лев от този трансфер..''Стига сте си канили приятелите.В ЧЕРНО МОРЕ ,не ни трябват ,,заплатаджии'' ,а футболисти..
-
- Контакти:
4MVN написа:Момчета имам много познати от Пловдив всички са фенове на единият или другият отбор,веднага им се обадих да ги попитам за тези двамата ...Лоша е новината --,,,Абе тези двамата не стават за нас а камо ли за вас ,нали искате отбор с тях няма как да стане'',,Аврамов е стигнал максимума в играта си и понякога проблясва'''...,,Кръстев/културиста/-само му чуйте прякора бил много близък с Велизар..,,Този Велизар 100% ще гризне някой лев от този трансфер..''Стига сте си канили приятелите.В ЧЕРНО МОРЕ ,не ни трябват ,,заплатаджии'' ,а футболисти..
Е ти направо ми развали новогодишната нощ с тази новина

Велизар не е САФ че да решава еднолично.Трябва ни спротно-технически директор..
Аврамов е много добър, ще върши работа, а относно Кръстев изобщо не го знам кой е, Георги Аврамов гарантирам, че ще се окаже трансферен удар ако го вземем, бързо, много технично крило, 1 на 1 може да направи крив който и да е защитник в България, във всичките мачове, които съм гледал на Ботев ми е правил най-силно впечатление и съм се чудил защо досега не са го взели в по-силен отбор, а разни манекени дъводелци прически като Тимонов, Миневи, Какалов и Манчев ги изкараха звезди
Ето, сами можете да видите, че е добър:
http://vbox7.com/play:e2716c1b
даже е много по-добър от Дани Кики, който също го искаме
-
- Контакти:
San-Jose написа:Аврамов е много добър, ще върши работа, а относно Кръстев изобщо не го знам кой е, Георги Аврамов гарантирам, че ще се окаже трансферен удар ако го вземем, бързо, много технично крило, 1 на 1 може да направи крив който и да е защитник в България, във всичките мачове, които съм гледал на Ботев ми е правил най-силно впечатление и съм се чудил защо досега не са го взели в по-силен отбор, а разни манекени дъводелци прически като Тимонов, Миневи, Какалов и Манчев ги изкараха звезди
И Адемар го гледахме по видеоклипове но ............................................................
Колеги,нека да заиграят и тогава да видим,дали стават или не стават за отбора.За мен имат добри качества и очаквам да ги покажат и при нас.Велизар ми се струва,че разбира от работата си,за да ги взема.
Само Черно море.
- The Sailor Man
Клипове....помня клиповете на Адемар,все едно гледахме Роберто Карлуш или Патрис Евра...
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
Нямам нищо против вашият отбор,но помислете малко.Тези двамата не ги искат в Б група,а вие се надявате те да вдигнат нивото на вашият отбор.За какво класиране ще се борите?Да не изпаднете ли?
Еми това не е от вчера, политика на ръководството- всичко което струва точно 0 лева го обираме ние, става или не в последствие ще му мислим, важното е да има бройка 

Ако Черно море вземе тези двамата ще дакаже,че вие сте отбор който няма да се бори за ЕВРОПА. И все пак УСПЕХ