Половината сезон измина,сега е време да дръпнем чертата и да видим докъде сме я докарали,защо сме в това положение,какво ни трябва и как можем да го постигнем.Положителното и отрицателното което видяхме.На какво се дължи спада в играта на отбора.На какво се дължи отлива на публика.И въобще,какво по дяволите става с този футбол "Made in Bulgaria"?
Според мен този полуисезон завърши така,както и започна.Провалите следваха един след друг,антирекордите ги следваха по петите.Хубавите неща които ни се случваха се броят на пръстите на едната ръка на дърводелец с 20 годишен стаж.Какво хубаво ни се случи?Аз видях едно участие в ЛЕ/което си е както и да го погледнем инерция от завършилият сезон/,едни опити да правим неща които никой не се е опитвал да прави преди това/като очаквахме че ще сработят/и на фона на изключително слабото ни представяне това 6 то място ми изглежда направо невероятно постижение.С оглед на случващото се в А група и целите заявени от Адмирала си мисля че 5то място си е напълно постижима цел.Трябва единствено да продължим да се представяме толкова зле и поради факта че ще извадят Литекс от групата сме сии пети отсега.

Да не забравя и усвоеният 1млн за подмяна на седалките/или поне на част от тях.До тук с положителното.Нека погледнем малко и тъмната зона.Виждам един напълно обезверен отбор,играещ някакъв футбол,който в Англия се практикува единствено в Конференцията и имащ претенцията да бъде наричан професионален.Част от футболните инвалиди си заминават,на ред са да видим нови куци коне на Тича.Целта явно е не да се играе футбол,а да не си омръзваме с играчите.Такива неща като привличане на играчи за определени постове на нашият отбор са му чужди.Вземаме каквото се съгласи да дойде на Тича,после ги "напасваме" според нуждите ни,а не според качествата им/ако ги има въобще де/.Гледам нещоо в черни краски се получи написаното,но поне е близко до истината.Давайте сега статистики колеги,че да си ги "премерим" с изминали сезони и да видим дали трябва да се радваме или да тъжим заради постигнатото.