0:3 за Черно море.Няма да имаме никакви проблеми,важното е първи да вкараме гол и да чакаме на контра да ги довършим.Групата за мача ни е пълна и всеки ще иска да се докаже.Предният път в Джумаята бяхме притеснени,но сега добрия терен и по-дългата почивка само ще са ни от полза.
Предвиждам гол на капитана Венков.
Пирин-Черно море (Неделя 06.12.15г. 14.00ч.)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Пирин-Черно море (Неделя 06.12.15г. 14.00ч.)
Черно море-първият шампион по футбол в България
Ех, как ми се иска и аз, като вас да бях толкова сигурен и убеден в лесната победа?! Наистина, може да се случи, ако подходим сериозно, без излишни експерименти, със състава от последните мачове, без подценяване на мач и противник и разбира се с необходимата доза късмет! Но.. никак , ама никак не мисля, че ей така лесно и безпроблемно ще вземем три точки?! Не подценявайте Пирин и Шенсой! Блажени да са вярващите... Интересно ми е обаче, какво ли ще се случи през зимната почивка, ако вземем този мач, бием за купата в Заарата и продължим с точките в първенството! Кой играч, на кой отбор ще подарим, кой основен футболист ще пуснем да си ходи , щото го е "заслужил"?! То е ясно вече, кой ще продадем за почти без пари и кой ще напусне (холандеца и поляка си тръгват)?! А и какви ли ще са новите попълнения (обявиха вече поне трима нови зимата - чужденци), при положение, че началството (разбирай собствениците, а не шефовете в клуба) не искат влизане в тройката или фатална четворка?! Наистина ще ми е интересно?!?!
Дано се случи, та да видим... 

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Черно море е симпатичен отбор , но едва ли ще се добере до нещо повече от почетна загуба !
kiririki1 написа:Черно море е симпатичен отбор , но едва ли ще се добере до нещо повече от почетна загуба !
И Пирин е симпатичен отбор. След нашия мач му пожелавам успех! Но в този мач... просто класата на моряците прави огромната разлика. 1:3 е максимума, който орлетата могат да извлекат.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Като чете коментара ти човек може да си помисли , че в Благоевград ще гостува Барселона , а не Черно море.То в България всички отбори станаха грандове . В А група са се подредили гранд до гранд .
Направо да се смразиш от страх . Само че на нас не ни пука срещу кого играем и утре ще приземим поредния "Гранд" !

Направо да се смразиш от страх . Само че на нас не ни пука срещу кого играем и утре ще приземим поредния "Гранд" !

Надявам се нашите да изиграят този мач,умно,вдъхновено...и да го спечелят!!!Честитя именния ден на АДМИРАЛ НИКОЛА СПАСОВ,човекът донесъл ни много радост!!!Желая му здраве и дълъг живот,а в спорта още много успехи и купи с ЧЕРНО МОРЕ !!!
-
- Контакти:
Доста голямо самочувствие са насъбрали в Пирин....типично за макетата след 1-2 мача вече съвсем се самозабравиха как до преди 2-3 кръга имаха 2 отбелязани гола и 5 точки...Явно 3-ката срещу Локо ги прати в небесата, а кръг преди тази 3-ка и ние сложихме 3-ка на Локомотив и то насред Пловдив обаче...спечелили сме 12 точки навън и сме 4-тия най-добър гост...интересно Пирин къде е в класацията за гости? Предивд характера на местните очаквам да ги залеем с ледения душ 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Не очаквам моряците да са на 100% днес. Искам да видя същата защита от мача с локо ,но ако има някой с картони по добре да го запазят за мача за купата!
Прозноза 2:2
НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ!
Прозноза 2:2
НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ!
Поредния пристрастен гост, а и водещ. Няма оправия с тия тъпаци, само дразнят. Но няма значение накрая пак ще са изненадани.