Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот Готвача » 13 ное 2015 11:42

Бате ви Кольо освен треньор е един изтънчен манипулатор,както се вижда от интервюто.Много е доволен от Станчев/твърда пейка/ като бек,ЦЗ и ДХ,но ...ползва на бека Дани халфа,в центъра на защитата Мамуту и Паланков/халфа/,в халфовата линия съвсем други играчи.Вареа бил голмайстор-от 4 мача-два гола,плщс гол за КБ-твърда пейка.Щял да гледа холандеца дали ще му хареса,но нямало да подпише с него,дори и да го хареса.Защо бе Коле,нали ТОЧНО СЕГА нямаме нападатели?Нали е свободен агент,значи може да подпише по всяко едно време/или не е свободен агент?/.Искам да ви кажа,че не заставам на страната на никой от играчите,просто показвам фактите такива,каквито са.Сякаш като си мълчеше,някак си по добре изглеждаха нещата.А сега,обяснявайки причините,сам се вкарва в спиралата на лъжите.Просто да беше казал-Харесвам си всичките играчи,няма да се разделям с никого през зимата,те са избрани от мен и стоя зад тях.Когато свърши сезона,МОЖЕ да има промени,а може и да няма.Така играчите ще са по мотивирани да играят.Ето давам за пример Марчин и спирам.След обявената информация за раздяла с него,гледаме една бледа сянка на играча който беше.
п.п.Това не е плюене на треньора и играчите.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
mivkon moriaka
Контакти:

Мнениеот mivkon moriaka » 13 ное 2015 11:47

наставникът на Черно Море Никола Спасов през следващият сезон може да поеме отбор от Казахстан. Това съобщи за Gong.bg мениджър със силни позиции в бившата съветска република. Той уточни че става въпрос за отбор от втората шестица на казахстанската суперлига като най-вероятно интересът е от страна на Жетису.

В момента, след като Станимир Стоилов и Димитър Димитров- Херо направиха много силен сезон, има подчертан интерес към нашите специалисти. Казахите са много впечатлени от Спасов и спечелените от неговия отбор купа и суперкупа на България.

Първа опция за въпросния казахстански отбор е бил Георги Дерменджиев, но след като той се завърна в шампиона Лудогорец сасе насочили към Никола Спасов

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 13 ное 2015 12:52

Готвача написа:Бате ви Кольо освен треньор е един изтънчен манипулатор,както се вижда от интервюто.Много е доволен от Станчев/твърда пейка/ като бек,ЦЗ и ДХ,но ...ползва на бека Дани халфа,в центъра на защитата Мамуту и Паланков/халфа/,в халфовата линия съвсем други играчи.Вареа бил голмайстор-от 4 мача-два гола,плщс гол за КБ-твърда пейка.Щял да гледа холандеца дали ще му хареса,но нямало да подпише с него,дори и да го хареса.Защо бе Коле,нали ТОЧНО СЕГА нямаме нападатели?Нали е свободен агент,значи може да подпише по всяко едно време/или не е свободен агент?/.Искам да ви кажа,че не заставам на страната на никой от играчите,просто показвам фактите такива,каквито са.Сякаш като си мълчеше,някак си по добре изглеждаха нещата.А сега,обяснявайки причините,сам се вкарва в спиралата на лъжите.Просто да беше казал-Харесвам си всичките играчи,няма да се разделям с никого през зимата,те са избрани от мен и стоя зад тях.Когато свърши сезона,МОЖЕ да има промени,а може и да няма.Така играчите ще са по мотивирани да играят.Ето давам за пример Марчин и спирам.След обявената информация за раздяла с него,гледаме една бледа сянка на играча който беше.
п.п.Това не е плюене на треньора и играчите.

Според мен, няма да подпише сега, дори и да му хареса новия холандски нападател, защото ще чакат на полусезона да му освободи мястото си... другия холандец - Клок?! В предно интервю самият Спасов казва: В момента търсим играчи за втория полусезон! Ясно и точно. А иначе си прав за другото ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 13 ное 2015 13:06

Не виждам каква е връзката с Клок, играят на различни постове. Имаме само 6 мача до края на годината, а и Живко се връща. Не можем да имаме безброй нападатели. Ако подпишем с холандеца, един измежду Бижев и Вареа е пътник. Трима нападатели + Йосков са ни напълно достатъчни, в каквато и формация да играем.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 13 ное 2015 17:03

yavorescu написа:Не виждам каква е връзката с Клок, играят на различни постове. Имаме само 6 мача до края на годината, а и Живко се връща. Не можем да имаме безброй нападатели. Ако подпишем с холандеца, един измежду Бижев и Вареа е пътник. Трима нападатели + Йосков са ни напълно достатъчни, в каквато и формация да играем.

Ами най-простата - заплатата! Това е връзката. Пак казвам, според мен.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 13 ное 2015 18:06

Iceberg написа:
yavorescu написа:Не виждам каква е връзката с Клок, играят на различни постове. Имаме само 6 мача до края на годината, а и Живко се връща. Не можем да имаме безброй нападатели. Ако подпишем с холандеца, един измежду Бижев и Вареа е пътник. Трима нападатели + Йосков са ни напълно достатъчни, в каквато и формация да играем.

Ами най-простата - заплатата! Това е връзката. Пак казвам, според мен.

За заплатата и аз си мисля че си прав.А за нападателите...имаме бройка,но нямаме качество.Аз предпочитам двама като Бакари,дори и единият да е постоянно контузен+един юноша,отколкото сегашното състояние на нещата.Според мен сега Живко да е основен нападател,Йосков и Вареа на смяна,докато се оправи Бакари/околоо март месец/.Бях ви написал че няма начин да влезе преди Нова година/освен ако не искат да го довършат/.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 14 ное 2015 14:47

Дайте един линк за мача.
Ч.М. - Виторул 1-0

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 14 ное 2015 14:57

http://chernomorepfc.bg/bg/%D1%87%D0%B5 ... %86%D0%B0/

Само в официалния сайт май го следят.

Зададох въпрос на Ники Александров защо не го отразяват и дали щеше да е така ако с втория в Румъния играеше някой от "богоизбраните" според тях отбори, но едва ли ще има отговор.

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 14 ное 2015 15:08

Пуснал е холандеца, много ми е странно защо винаги пуска дошлите на проби само едно полувреме или по-малко, явно е супер познавач и ги разкрива набързо :lol:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 14 ное 2015 15:56

FT: Черно море 1:2 Виторул Констанца

Върни се в “Черно море”