Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Черно море-Берое 03.11.2015г

Мнениеот Готвача » 05 ное 2015 13:18

Мамка му,много ме заболя след мача с Берое,макар и да очаквах нещо такова да се случи с оглед на показваното на терена в последните месеци.Не зная дали ще доведе до някакво отрезвяване,но определено се налага промяна и то точно сега.Каква да е тя,да си решава ръководството и треньорският щаб.Трябва промяна и при играчите си мисля аз,но каква да е тя,при положение че качествените играчи са или контузени,или извън всякаква форма.Сега на въпроса поставян от срелеца и разните му там клонинги на Мишо.Дори и футболен треньорскии гений като Специалния има определено тежки моменти в кариерата си,какво да говорим за последните му дни.А ние сме седнали да търсим кусури на човека наречен АДМИРАЛА от нас самите ии донесъл ни най много радости /поне на мен,а аз гледам футбол с мачрка Черно море 50 години/.То не бяха Еевро участия,бронзови медали,финали за КБ,а сега и две КУПИ!Не мислите ли,че е редно поне от благодарност да спрем с плюнките и обидите към бате ви Кольо и да го оставим на мира да си изкара сезона?Плаче ми се като гледам как изглежда Морето на терена,нопредставете си феновете на Челси за минутка.Отбор спечелил каквото може да се спечели и то с този си мениджър,да гледат потресаващите резултати в този сезон.И аз искам страхотна игра с победи,но в момента просто няма такава,а и няма да има за съжаление.Няма да има,защото нямаме отборен потенциал.Да и Кольо има голяма вина,но нека го оставим за да видим какъв жокер крие все още.А и не ми се гледа на пейката постоянният помощник,който според мен само чака своя момент да стане старши.Лукавия Луканов имам в предвид.Ако някой реши да смени Адмирала с Илиян,ще бъда с него,но няма да скачам срещу Кольо,просто заради някаква моментна криза в отбора.А вие си ревете/знаете кого визирам/,но ви гарантирам,че нищо няма да промените,освен отношението към себе си от страна на колегите във форума.И ОНЯ капацитет да вземе да се скрие някъде,защото без пари няма кой да му направи отбор.Дори и лелеяният от него Стойчо Стоев с говедата я докара до никъде,но сега като поналяха някоя пара,като държавата почна да бута галеника си както обикновено и Стойчо отново стана велик.Разберете че има нещо в клуба,което определено пречи на развитието му.И не Кольо или Кольовица са основните виновници.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

NLO

Re: Черно море-Берое 03.11.2015г

Мнениеот NLO » 05 ное 2015 15:00

Говорил съм с моят приятел Илия, който много ме уважава и просто забравете за него по ред причини. Спасов е един послушник, спомняте си как алармирах за никаквата селекция още в началото на лятнаха пауза, докато в другите отбори се работеше яко. Само някакво мънкане от Спасов за нови футболисти, гледа си заплатата той и Тодор Великов, друго не ги интересува.
Изображение

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 05 ное 2015 16:06

NLO написа:Говорил съм с моят приятел Илия, който много ме уважава и просто забравете за него по ред причини. Спасов е един послушник, спомняте си как алармирах за никаквата селекция още в началото на лятнаха пауза, докато в другите отбори се работеше яко. Само някакво мънкане от Спасов за нови футболисти, гледа си заплатата той и Тодор Великов, друго не ги интересува.

Илия Илиев не беше лош треньор,а и сте набори с него.Така чев вярвам да си говорил с него.И какво ти каза Илия?Аз пък си мисля че селекцията си ни е много добре,просто няколко кофти контузии на основни играчи и последвал спад във формата им доведе до сегашното състояние на отбора.Ако са здрави всичките ни играчи,можем да се борим за място в тройката с успех.Единственото за което не съм съгласен /но кой ли ме пита/е небалансираната селекция,а не лошата такава.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 ное 2015 18:24

Готвача написа:.Дори и футболен треньорскии гений като Специалния има определено тежки моменти в кариерата си,какво да говорим за последните му дни.А ние сме седнали да търсим кусури на човека наречен АДМИРАЛА от нас самите ии донесъл ни най много радости /поне на мен,а аз гледам футбол с мачрка Черно море 50 години/.То не бяха Еевро участия,бронзови медали,финали за КБ,а сега и две КУПИ!Не мислите ли,че е редно поне от благодарност да спрем с плюнките и обидите към бате ви Кольо и да го оставим на мира да си изкара сезона?

Е, тука направо не знам къде си го изсмука от пръстите!!! СЕРИОЗНО!!! Кой и къде е обидил Спасов? Една поне обида? Чуваш ли се? Пише и се говори за ПРОМЕНИ, за МЕРКИ, но НИКОЙ не е казал каквото и да е обидно за Спасов! Направо ме изумяваш! Също и последния ти абзац....пак съм изумен! Ако НЯКОЙ беше оставил Наглия да си доизкара сезона преди година би ли ми обяснил последиците от това? Когато оставиха Прическата да си гради СЕЛСКО отборче след тоталния РЕЗИЛ в Каварна какви бяха последиците? Той тогава остана цяла пролет, че и следващата есен почти докрая вместо да го изметат още там на кръговото на Албена! Не, не мога да се съглася с теб. Промени се правят тогава, когато са НАЛЕЖАЩИ, защото сега са НАЛЕЖАЩИ повече от всякога този сезон. Не се ли вземат мерки - сезона отива в киреча. Очевидно мерки СРЕЩУ играещите слабо играчи не се вземат от можещия да го направи фактор....вървим нагоре по веригата тогава, но мерките са задължителни, ние НЕ можем да ставаме за посмешище и да играем като селяни само щото трябва да обиграваме некдърника Бижев и неговите дружки Бурабия и Кулибали...да пробваме Дани Г десен бек и Стенио защитник?!, щото Клок си тръгва зимата...и...абе трябва да си сляп да отричаш идващата Катастрофа зимата :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Re: Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот ShooterMan » 05 ное 2015 18:32

Визията и амбицията на клуба са важни за мен, а не парите. Те никога не са били водещи за мен."
"Искам следващият ми клуб да бъде с амбиции и да може да ми помогне да стана по-добър играч", сподели в интервюто си за изданието полузащитникът на Черно море.

След тези думи няма какво да се коментира. Успех му желая в клуб с АМБИЦИИ.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 05 ное 2015 19:12

Стрелец, нещо не ми се връзва твоя анализ.

- Миналия сезон си беше посредствен (да не кажа слаб) за Черно море. Всички го свързват с Купата, и правилно, но игра в първенството не показахме. Един добър мач срещу Ботев вкъщи и един равностоен срещу Берое (където си вкарахме положенията), това беше. За Купата много късмет при жребия и един финал с много борба, пак късмет и страхотна мотивация. Футболните стойности бяха малко.
- Това няма да е нито първия, нито последния провален сезон за нас. Ние сме си посредствен клуб, в момента сме в средата на класирането, където и сме били през повечето години. Освен това сезонът *все още* не е провален.
- Разликата между Станков и Кольо е от небето до земята. При Станков нямаше игра, нямаше и резултати (0.4 точки на мач). При Кольо в момента няма игра и има посредствени резултати (1.29 точки на мач този сезон).
- Знаем, че треньора може, доказал го е. Знаем също, че футболистите могат (поне тези, които са го доказали вече). Да им дадем време, просто е. Още лятото казах, че е много вероятно да ни чака сезон на махмурлук (сериозен игрови спад и разочарование), понякога точно така се случва след голям успех.

Призовавам за малко повече търпение, Кольо го заслужава.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 ное 2015 22:48

Беше непостоянен отбора - да, но слаб - в никакъв случай! Категорично не. Особено този от пролетта беше много силен и най-важното - играеше силен футбол. Тогава беше ясно, че цъкаме в долната 6-ца, но каквото и цъкане да беше газехме наред и общо взето 2 мача с Левски ги изиграхме махаленски....но и сега казвам, както казах и тогава веднага след мачовете - беше изцяло целенасочено и за заблуда на литналите във въздуха подуенци. Във важните мачове, например този с Локо Пд направо ги разпрахме още тука с 5 гола...на Финала ясно. Явно, обаче класата, която даваха Бакари и особено Ернандес беше много сериозен фактор тогава, топката беше на земята и играехме силно...не селската с измислени герои като Бурабия и сие днес. Днес няма футбол и това ме гложди мене, че НЯМА светлина в тунела. Пролетта каквото и да ставаше даже и на пейката имахме класа - Божилов, Коконов - класни играчи, а сега кой е на пейката? Васев! Ще падна от смях :lol: . Съгласен съм за търпение към Кольо...но ако Кольо ВЗЕМА НЯКАКВИ МЕРКИ!!! Не може да пускаш едни и същи на терена, които са доказали, че в този си вид са НЕАДЕКВАТНИ буквално като отбор! Трябва да си тотален изтрещеляк да очакваш тези 11 дето станаха за смях срещу 10-те от изпадащия Ботев, в Ловеч и Поуене, тука с някакъв анти-футбол биха Пирин и Монтана да покажат нещо различно! 1-2 мача пробване, като не става - марш на пейката, да влизат други, да се търси НЕЩО за промяна...ней-големите некъдърници, тези, които ПРЕЧАТ на отбора - Кулибали, Бурабия и Бижев са тотални незаменими титуляри! Е, ако другото дърво Петков е ОК може да се връткат с Бижев...това кво е бе? Трябва да си сляп да не виждаш това и да се инатиш! 11-12 кръга малко време ли е да се усетиш, че имаш бездарник отпред, смешен панаирджийски клоун в средата и някаква тотална дупка в защита? Резултат - най-слабо нападение и защита, която не ми се коментира изобщо!!!

NLO

Мнениеот NLO » 06 ное 2015 00:05

Абе какви бели кърпички, ние да не сме индианците от Испания, един шут в гъза и айде, кой от къде е, заплатаджии и търтеи като Тодор Великов и разни боклуци докарани от къде ли не ми било селекция Еуженио, Жиньо тия не бих ги взел да ми приточват и киселото зеле, то бива некадърност, ама чак пък платена. Вегнага казвам решението - Николай Костов за старши-треньор и Яков Папарков за изпълнителен директор, чудно, футболни хора НИВО!
Изображение

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот Кролик » 06 ное 2015 09:50

NLO написа:А така, пак ни го сложиха ченгетата, вие гласувайте за мутрите и милиционерите, щото с нашите пари решиха да сменят плочките на центъра. Леевски като идваха до скоро на стадион Тича, не можеха да ходят футболистите им след мача и ревяха като ненормални от грубата игра, сега идват с някакви пишлемета с девствени мустаци и стоим и ги гледаме, идва държавния отбор на Тец-а и те бие като брашнян чувал, гласувайте вие за ГЕРБ и мутрата от Банкя.

Извънземен капацитете, кой ти каза че гласуваме за него ?!? Не ме обиждай без да ме познаваш !!! Аман от многознайковци. Падаме щото толкова си можем, също както и през всички останали сезони !!! Винаги сме били непостоянен отбор, защо точно сега да сме постоянни ?!? И аз искам да сме, ама уви, не сме .... и Клоп да дойде, няма как да промени "клубната политика" да сме средняшки отбор !!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 06 ное 2015 10:00

Момчета, ужасно ме дразните с глупостите си. Единия ще сменя треньора, другия ни обяснява как нарочно сме падали миналата пролет, че да се правим на умрели ... Държа отново, за пореден път да ви кажа, че всички смятаме, че в момента отбора НЕ играе футбол. Няма спор !! Ама да редите състава и да сменяте треньора е пълна глупост ! Първо защото от мен и от Вас НИЩО не зависи, за добро или лошо. После защото футболната история е доказала, че сме посредствен и средняшки отбор (макар и да не ни се иска) ! Както виждате ТИМ не искат и не правят нищо повече от това да не изпаднем и да сме си точно този средняшки отбор. Накрая, повтарям един съвет от мен - ако искате да сте Шампиони и да вдигате Купи, си изберете друг отбор !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Върни се в “Черно море”