Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море-Берое 03.11.2015г
Аз като ви говорех говорееех, вие ми се смяхте и викате ''стига си плюл''. Спасов бил велик, не знам си какво, взел Купа с късмет, само че нещата не стават така и бяха ОЧЕВАДНИ още в началото на сезона, когато алармирах!Аз никога не съм плюел, винаги съм критикувал градивно!
Последна промяна от NLO на 04 ное 2015 17:12, променено общо 2 пъти.

Ron Jeremy ЕЙЙЙЙ МИШОК УМНАТА.дай си мнението ако имаш такова а не да даваш квалификация кой какъв е и от какво има нужда
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА
-
- Контакти:
Виждам професорите - тоя е боклук, оня серял...а вие какво правите бе чичаци? Вашето мнение ли е най-меродавно а? Всички ли трябва да се съгласяваме с вас? АКО НЕ БЯХМЕ се съгласявали с вас, а бяхме послушали Капацитета относно състоянието на отбора и треньора нямаше да сме на това дередже - ФАКТ. И трябва да му призная на тоя Мишо ли е как се казва, че уцели 10-ката. Илиан не ставал...що? Щото преди много години ви каза някои истини в очичките от които още ви боли.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Кролик написа:Изобщо не ме интересува дали е виновен треньора, шефа или домакина. Аз не ги карам да работят вместо мен, така и аз не смятам да работя вместо тях. Надявам се имат записа на мача, да се гледат какво са играли и да си вземат поуки. Успех Моряци !
No. 1
Мисля че няма какво да се добави... Може би само това - треньорът се казва Никола Асенов Спасов! Не е Стрелец, НЛО, Инженер и т.н. Аз, предполагам и всички Вие, си плащаме билета (картата), купуваме си фланелка, шапка, стикер. Възпитаваме нови поколения черноморци... Да, двете купи ни донесоха много, ама наистина много хубави и незабравими емоции.
Нова Купа, титла, евротурнири - да, но някой трябва да развърже кесията. Останалото са приказки от площад "Мусала" (Площада на сълзата), заменен в случая от форума.
Хубав ден и САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 

Re: Всекидневна за отбора на моряците
Марк Клок намекна за трансфер от Холандия
Контузеният играч на Черно море Марк Клок днес се прибра в родната си Холандия, за да мине курс на лечение на контузения си глезен. Там той даде интервю за местното издание "Елф Воетбал", в което намекна, че може скоро да има нов отбор. Самият той призна, че има интерес от български и чуждестранни клубове към него, а договорът му с "моряците" е до края на годината. Ако не се възстанови до средата на декември, той вероятно ще е изиграл последния си мач за варненци.
"В Черно море се изградих като основен футболист, участвам редовно в мачовете. Моята цел е да ставам все по-добър полузащитник с времето. Целта е отборът да се пребори отново за Купата на България, както и за високо място в класирането."
"Лично аз не бих казал "не" на информациите за интерес от страна на Левски и Лудогорец. Чувам и за интерес от Полша и Холандия. Не знам, за мен винаги е било мечта да играя в Шампионската лига. Визията и амбицията на клуба са важни за мен, а не парите. Те никога не са били водещи за мен."
"Искам следващият ми клуб да бъде с амбиции и да може да ми помогне да стана по-добър играч", сподели в интервюто си за изданието полузащитникът на Черно море.
Той разкри, че е добър приятел с двама играчи на Лудогорец. Това са Върджил Мисиджан и Джоди Лукоки, като тримата са постоянно заедно, а това се обуславя от близостта на Варна и Разград.
"С Върджил и Джоди сме постоянно заедно, но това е нормално, защото двата града са на час път с кола. Или те идват при мен, или аз при тях. След това отиваме някъде, за да хапнем или да се позабавляваме. Наистина сме много добри приятели."
"А и времето сега е много хубаво в България и става за разходки. Все още е 15 градуса и приятелите ми от Холандия искат да дойдат тук. Направят ли го, няма да мога да ги изгоня после", споделя с усмивка Клок.
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mark ... iia-351697
Контузеният играч на Черно море Марк Клок днес се прибра в родната си Холандия, за да мине курс на лечение на контузения си глезен. Там той даде интервю за местното издание "Елф Воетбал", в което намекна, че може скоро да има нов отбор. Самият той призна, че има интерес от български и чуждестранни клубове към него, а договорът му с "моряците" е до края на годината. Ако не се възстанови до средата на декември, той вероятно ще е изиграл последния си мач за варненци.
"В Черно море се изградих като основен футболист, участвам редовно в мачовете. Моята цел е да ставам все по-добър полузащитник с времето. Целта е отборът да се пребори отново за Купата на България, както и за високо място в класирането."
"Лично аз не бих казал "не" на информациите за интерес от страна на Левски и Лудогорец. Чувам и за интерес от Полша и Холандия. Не знам, за мен винаги е било мечта да играя в Шампионската лига. Визията и амбицията на клуба са важни за мен, а не парите. Те никога не са били водещи за мен."
"Искам следващият ми клуб да бъде с амбиции и да може да ми помогне да стана по-добър играч", сподели в интервюто си за изданието полузащитникът на Черно море.
Той разкри, че е добър приятел с двама играчи на Лудогорец. Това са Върджил Мисиджан и Джоди Лукоки, като тримата са постоянно заедно, а това се обуславя от близостта на Варна и Разград.
"С Върджил и Джоди сме постоянно заедно, но това е нормално, защото двата града са на час път с кола. Или те идват при мен, или аз при тях. След това отиваме някъде, за да хапнем или да се позабавляваме. Наистина сме много добри приятели."
"А и времето сега е много хубаво в България и става за разходки. Все още е 15 градуса и приятелите ми от Холандия искат да дойдат тук. Направят ли го, няма да мога да ги изгоня после", споделя с усмивка Клок.
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mark ... iia-351697
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Каква уникална тъпотия ще е, ако договора му е до края на календарната година. Защо не са му предложили нов договор толкова време вече? Това трябваше да стане още миналата зима.
Жалко, ако си тръгне, но е напълно в реда на нещата! Разбирам го и му желая успех където и да иде. Един от бойците ни, един от най-добрите и най-важното един от тези, които се раздаваха всеки път, когато стъпеха на терена за отбора!
yavorescu написа:Каква уникална тъпотия ще е, ако договора му е до края на календарната година. Защо не са му предложили нов договор толкова време вече? Това трябваше да стане още миналата зима.
Ти ли питаш това, Явка?! Аз мисля, че е лесно за асимилация, просто е нужно малко да се замислиш. Той човека ясно го казва сам: "Искам следващият ми клуб да бъде с амбиции". Ние в Черно море не стягаме шампионски отбор, че да задържаме добрите играчи. напротив, намаляме бюджета, когато се класирахме за Европа?! За средата на таблицата можем и без него.. Хем една солидна заплата по-малко, хем риска да вземем да напреднем към тройката по-малък! Поне да му вземат едни хубави пари, да не се излагаме и дано да излезе извън България, че ще ми е жал да го гледам срещу нас. Защото той е професионалист и ще се хвърля така, както го правеше досега, където и да заиграе!
- Ron Jeremy
- Контакти:
ShooterMan написа:Виждам професорите - тоя е боклук, оня серял...а вие какво правите бе чичаци? Вашето мнение ли е най-меродавно а? Всички ли трябва да се съгласяваме с вас? АКО НЕ БЯХМЕ се съгласявали с вас, а бяхме послушали Капацитета относно състоянието на отбора и треньора нямаше да сме на това дередже - ФАКТ. И трябва да му призная на тоя Мишо ли е как се казва, че уцели 10-ката. Илиан не ставал...що? Щото преди много години ви каза някои истини в очичките от които още ви боли.
слушай го и двамата сте с един и същ сигнал

ex Popeye
Ако договора на Клок е до края на календарната година, няма да вземем и един лев. Нищо лошо няма в това да иска да играе за отбор с амбиции, напълно разбираемо е. Но като не можем да задържим добрите си играчи, поне да минимизираме загубата -- дори и минимална трансферна сума е по-добре от нищо. Сума, която отбори от Холандия, Полша, че дори и Лудогорец/Левски биха платили без проблем.