Дани Кики в ,,Черно море''...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Дани Кики в ,,Черно море''...

Мнениеот garfild8 » 30 дек 2009 16:59

Дано да стане,ще ни е от полза.А на колегата че Георги Илиев е локомотивец,ще му кажа че той бе само наемник на Лаута.Жорката си е наше момче от школата на Тича и факта че го дадоха на Армията,точно от Лаута,не значи че Илиев не е черноморец.Това че рита на Лаута,не означава че Жорката(колкото и да го харесват там) е по-голям локомотивец от Зума,Аян Садъков или Ераносян.
Само Черно море.

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 30 дек 2009 17:27

http://gong.bg/view_article.php?article_id=110077 От ръководството са отрекли за привличане на Кики и най- вроятно този трансфер няма да се осъществи за съжаление

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 30 дек 2009 20:10

Колеги, темата е съвсем друга!!! Отворете си тема за Мърчо, псевдо нац. отбор и т.н. Това не ме интересува!
Тук се говори, че ние отново не проявяваме интерес към качествен футболист. Пак свободни играчи от Ъ група и всякакви други подобни глупости. Не ви ли писна от лъжи??!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 31 дек 2009 12:58

Темата може да я прочетете в .***'',,,,а и кой от клуба е отрекал този трансфер ,че не ми е ясно ,,

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 31 дек 2009 13:11

4MVN написа:Темата може да я прочетете в .***'',,,,а и кой от клуба е отрекал този трансфер ,че не ми е ясно ,,

Пак казвам, дано новината за Дани Кики е истина, но ето статия в Гонг, в която се казва (последното изречение) че от ръководството са отрекли подобно нещо. http://gong.bg/view_article.php?article_id=110077

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 31 дек 2009 13:29

зеления написа:Колеги, темата е съвсем друга!!! Отворете си тема за Мърчо, псевдо нац. отбор и т.н. Това не ме интересува!
Тук се говори, че ние отново не проявяваме интерес към качествен футболист. Пак свободни играчи от Ъ група и всякакви други подобни глупости. Не ви ли писна от лъжи??!!!

Какви лъжи?Нима си чул някой/независимо кой/да е обещавал примерно...Даксон или Жоро Христов,или...който и да си избереш.Аз си мисля че ТИМ имат определена политика и я спазват на 100%.Пари за измислени/набедени/ играчи да не се дават!Пробваха няколко пъти,видяха че не става и смениха стила.С този треньор,финансовата обезпеченост/няма мрънкане за пари/остава само да се наложи някой от школата.Макар че с двама на по 20 години в отбора е добре!Единия твърд титуляр,другия когато и да влезе се раздава като за последно.Не виждам от какво да сме недоволни.Може да се пробват един двама от школата/Капитанов ,Александров/но за по малко минути.Те са все пак на 17 години!Защо ни е да събираме скъпо платени играчи и да се чудим после за какъв чеп са ги взели.ИМАМЕ ЯДРО!!!По постове-гръбнака на отбора е ясен,както е бил ясен по времето на Марев и Барона за последно!!1.Пиргов-Илчев-абсолютно равностойни вратари,играещи на много добро ниво!Пред тях Сашко,Танко или Домакина.Дани Димов.Жоро Илиев.Миро Манолов!Кой друг отбор има такъв гръбнак?НИКОЙ в България.А тези които играят в страни от централната ос?Дани Георгиев-откритието на сезона за морето.Ели Маркес-расте от мач на мач.Страхотен играч!И останалите да не ги изброявам,защото според мен са на едно много добро ниво,като цяло.А като включим в сметките и един Данчо Юруков аз се поуспокоих.Заков му трябва спокойствие и мачове.Ще им се радваме на тези двамата хубавци отпред още дълги години.Само да не ги вземе някой навън,в което няма лошо.И при така изброените играчи,за какво ни е мащабна и скъпа селекция???Точните хора,на точните постове.Два халфа,които играят като бекове и крила.Това според хора от Ботев и Спартак,които си познават играчите и знаят какво могат.Има ли толкова поливалентни играчи събрани в други отбори?Остава само един ДОКАЗАН голаджия!Да ама в Родината такова животно просто НЯМА!!!Милан и Байерн не могат да намерят такъв играч,ние искаме в морето да вземем такъв.Според мен да вземат някой като Морини и да започват да налагат Капитанов.На Попов му трябват играчи тип БОЙЦИ!И той знае кого да вземе в такъв случай.Няма да вземе някоя примадона.Просто защото няма да му пасне на агресивния стил който налага.А за какво да ги взема,като няма да ги използва?Ако сте слушали участието му в Ринг,човека ясно си го каза.Агресия по целия терен,през цялото време във фаза защита.После бързо изнасяне на топката и завършващ удар.Защитата започва от нападателите.Никой отбор не разполага с такива нападатели като Заков и Манолов.Не се спират за минутка и защитите започват да грешат.Аз си мисля че човека който ще ни направи шампиони,рано или късно се казва Велизар Попов!И ще стане с играчи,които повечето са изградени като такива при нас.Пример-Дани Георгиев.Какъв беше,какъв стана.И с останалите се получава подобна метаморфоза.И то към добро.Мишо Лазаров-най-оплювания може би играч на морето-сега почти не минава човек през него.На какво се дължи това според вас?Тактическо израстване на играча в личен план+отборно израстване такова.Сигурен съм,че на пролет ще видим отново желязната защита от миналата година+един по успешен в завършваща фаза отбор.ДАНО!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 31 дек 2009 13:34

И аз виждам добро бъдеще за отбора,veso1913.Мисля че досега Велизар се справя,а с тези двамата от Пловдив,ни остава наистина нов таран.Нападател,който да помага на Миро и да го замества когато се налага.Успех моряци.
Само Черно море.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 31 дек 2009 13:48

Хора иска ми се всичко да е така както го описвате,но ми се струва че малко преувеличаваме..
Има футбулисти които направиха 2-3 мача и ги направихте най-добрите..значи щом не можем да вземем някой качествен играч,за какво ни са тези от Пловдив по добре без тях..?Не на нас не ни трябват биткаджий,а футболисти..като Кривия,като Юруков..Манолов.
Гръбнака е ясен прави сте..трябва Кольо да пообиколи и да намери някой като Том/Дока..един такъв играч ни трябва отпреде да ги прави криви и ДА ЦЕНТРИРА ТОЧНО..

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 31 дек 2009 15:45

chelseabg написа:Хора иска ми се всичко да е така както го описвате,но ми се струва че малко преувеличаваме..
Има футбулисти които направиха 2-3 мача и ги направихте най-добрите..значи щом не можем да вземем някой качествен играч,за какво ни са тези от Пловдив по добре без тях..?Не на нас не ни трябват биткаджий,а футболисти..като Кривия,като Юруков..Манолов.
Гръбнака е ясен прави сте..трябва Кольо да пообиколи и да намери някой като Том/Дока..един такъв играч ни трябва отпреде да ги прави криви и ДА ЦЕНТРИРА ТОЧНО..

Точен си! Ако всичко ни беше о'кей нямаше да сме на това място. Вярно е, че имаме гръбнак на отбора, но ни липсват "главата" - плеймейкъра и "крайниците" - тарана(голаджията) и бековете. Изобщо не съм съгласен с тезата, че видите ли вече даже и М. Лазаров се е оправил. Заради бековете, с които разполагаме се налага халфовете ни да играят ВЪВ ВСЕКИ МАЧ много по прибрани назад, вместо да мислят за градене на играта. Мисля, че всеки който е следил представянето на моряците е видял, че есента де факто бяхме без халфова линия. Т.е. без това, което ни беше силата предните сезони и което ни донесе третото място.
Да, трябва да се налагат и Капитанов и други млади момчета от юношите ни, но без бекове, плеймейкър и таран и то класни, а не "свободни трансфери" както до сега, ще си останем наистина едно посредствено отборче. За съжаление във футбола, както и в живота важи максимата, че "с трици маймуни не се ловят" - трябват и пари!!! :mrgreen:
Весело посрещане на новата година на всички моряци! :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 31 дек 2009 16:54

зеления написа:
chelseabg написа:Хора иска ми се всичко да е така както го описвате,но ми се струва че малко преувеличаваме..

Точен си! Ако всичко ни беше о'кей нямаше да сме на това място. Вярно е, че имаме гръбнак на отбора, но ни липсват "главата" - плеймейкъра и "крайниците" - тарана(голаджията) и бековете. Изобщо не съм съгласен с тезата, че видите ли вече даже и М. Лазаров се е оправил. Заради бековете, с които разполагаме се налага халфовете ни да играят ВЪВ ВСЕКИ МАЧ много по прибрани назад, вместо да мислят за градене на играта. Мисля, че всеки който е следил представянето на моряците е видял, че есента де факто бяхме без халфова линия. Т.е. без това, което ни беше силата предните сезони и което ни донесе третото място.
Да, трябва да се налагат и Капитанов и други млади момчета от юношите ни, но без бекове, плеймейкър и таран и то класни, а не "свободни трансфери" както до сега, ще си останем наистина едно посредствено отборче. За съжаление във футбола, както и в живота важи максимата, че "с трици маймуни не се ловят" - трябват и пари!!! :mrgreen:
Весело посрещане на новата година на всички моряци! :)

За каква халфова линия говорим?Миналата година-Кривия,Жоро,Милен,Данчо,Рикардо.Тази година-Борносузов,Дани Георгиев,Жоро,Милен,Дани Димов,Тошко Колев,Ели Маркес.Съпоставка-Единствен Жоро Илиев след контузия и спад във формата е от ОНАЯ халфова линия.Тепърва тези халфове ще мачкат.Трябваше им време-получиха го.Сега е нарисувана за пролетта-Жоро,Дани 1+Дани2,Ели,Борносуза.Влиза Данчо Юруков!Милен, Стъни ,Тошко+двамата от Ботев и отбора е готов на 90%!Къде е тарана?Ами при млякото! :) Таран-няма и както гледам,няма и да има!Затова сега без таран правим 4 на Левски!Ако има таран,не ми се мисли!По-добре без таран,че съвсем ще ни намразят.Това в кръга на шегата.Въпроса е,кой за бога да е тарана и има ли някой,който да може да върши тази работа в България?На около 50% може би Муши,Женята,Еньо,Барт,Платини.За други не се сещам,а и май няма.Пак казвам-50%!!!Преди години Стойчо направи чорбата без таран,само с крила.Значи и така може.Ами да пробваме тогава.Какво друго ни остава?Весела Нова година моряци!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”