Левски - Черно море XIII кръг
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Черно море XIII кръг
Може да звучи еретично, но точно това първенство Левски не е подпиран брутално. Поне такива наблюдения имам. Ловеч и Разград иззеха тази функция. Никога не е късно нещата да се обърнат де. Факт е че срещу тях във Варна не играхме нищо, факт е че ни биха с един подарен гол в много слаб мач. Ако някой заслужаваше да спечели тогава- те бяха. Та толкова- нека днес да подходят по- сериозно. Левски определено е фаворит заради традицията... но не се знае.
Vladislav написа:Може да звучи еретично, но точно това първенство Левски не е подпиран брутално. Поне такива наблюдения имам. Ловеч и Разград иззеха тази функция. Никога не е късно нещата да се обърнат де. Факт е че срещу тях във Варна не играхме нищо, факт е че ни биха с един подарен гол в много слаб мач. Ако някой заслужаваше да спечели тогава- те бяха. Та толкова- нека днес да подходят по- сериозно. Левски определено е фаворит заради традицията... но не се знае.
Точно казано!
"Хубаво,ама как да запазиш добрия тон след мача, когато "Левски" винаги имат организация със съдиите и мач като този никога не се решава на терена!"
Винаги има начин да се изкаже възмущение и без псувни, обиди и цинизми?! Никой не казва, че трябва да сме мили и галантни с противниковите фенове, няма да се женим за тях

Успех моряци!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
КироВарна написа:След като Сватбарина им свири мача с Лудогорец,си помислих че едва ли ще повторят наглостта от двата последни мача за Купата.....когато един и същи съдия им свири два последователни мача!!!Просто беше ясно,че остават като варианти само Н.Й. и този,вече назначения!!!За мен е все едно кой от тях ще бъде.Един дол дренки са!!!
Не съм съгласен. Всички са по-добре от Н.Й. ....просто този е супер нагъл и мазен и си мисли, че като нарушенията са спорни не може да го пипнат и ги свири всички спорни все в една посока

ogrizko написа:КироВарна написа:След като Сватбарина им свири мача с Лудогорец,си помислих че едва ли ще повторят наглостта от двата последни мача за Купата.....когато един и същи съдия им свири два последователни мача!!!Просто беше ясно,че остават като варианти само Н.Й. и този,вече назначения!!!За мен е все едно кой от тях ще бъде.Един дол дренки са!!!
Не съм съгласен. Всички са по-добре от Н.Й. ....просто този е супер нагъл и мазен и си мисли, че като нарушенията са спорни не може да го пипнат и ги свири всички спорни все в една посокана нас ни е ясно за какво иде реч, но нали уж са спорни ситуациите ...и отделно и 2-3 уж случайни грешки пак в полза на единия отбор ...абе но комент
докато другия на финала можеше да свири дузпа срещу нас, ама не го направи ...щото и той знаеше, че вече ще е прекалено ...така че има поне 1 грам съвест, докато НЙ и това няма
![]()
По въпроса,кой от гореизброените е най зле,мога да се съглася веднага с теб!!!Пиша,че ми е все едно,защото така или иначе ще ги подпират....както винаги!!!А после ще ми обясняват,че нам колко си години сме нямали победа!!!А за така наречената "дузпа" на финала,не съм съгласен!!Имах възможност да гледам ситуацията от друга камера,под друг ъгъл!!!Няма никакъв контакт,никакво нарушение!!!Всички телевизии се изредиха да показват това положение,безброй пъти.....но само от една камера!!!Сватбичката,ако е можел да знае,че ще изглежда така на екрана,нямаше да изтърве случая....и да ни заколи!!!!Сигурен съм,че няма и грам съвест!!!Просто беше близо,видя че няма нищо и не свирна!!!После като е гледал,как го представят журналистите това положение си е изял яйчицата от яд,но както се пее в една прекрасна народна песен "Късно е либе,за китка!"
ПФК Черно море
33 Георги Георгиев Китанов - ВРАТАР
8 Стенио Нивалдо Душ Сантош
6 Мамуту Кулибали
5 Стефан Николаев Станчев
4 Михаил Ангелов Венков - КАПИТАН
10 Марк Клок
21 Мехди Бурабия
84 Тодор Борисов Паланков
20 Вилиян Христов Бижев
13 Симеон Георгиев Райков
19 Матиас Курьор
Резерви
40 Александър Чанович - ВРАТАР
77 Андреас Юриев Васев
98 Валентин Йосков Йосков
18 Марчин Буркхардт
23 Пауло Жорже Руало Да Силва Пинто Малейро
70 Педро Мигел Пина Еуженио
14 Хуан Мануел Вареа
33 Георги Георгиев Китанов - ВРАТАР
8 Стенио Нивалдо Душ Сантош
6 Мамуту Кулибали
5 Стефан Николаев Станчев
4 Михаил Ангелов Венков - КАПИТАН
10 Марк Клок
21 Мехди Бурабия
84 Тодор Борисов Паланков
20 Вилиян Христов Бижев
13 Симеон Георгиев Райков
19 Матиас Курьор
Резерви
40 Александър Чанович - ВРАТАР
77 Андреас Юриев Васев
98 Валентин Йосков Йосков
18 Марчин Буркхардт
23 Пауло Жорже Руало Да Силва Пинто Малейро
70 Педро Мигел Пина Еуженио
14 Хуан Мануел Вареа
С Лудогорец Н.Й. три дузпи не ни даде: https://www.youtube.com/watch?v=yw2T1ZX_YDM
АЙДЕ МОРЯЦИТЕЕ!
Хех, Диема спорт 2 ми дава... черен екран, но пък иначе с перфектен звук?!?! Идиотия голяма....
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
Дайте един линк за мача, на лични!!!!
И аз нямам картина на bg-gledai.tv , може ли някой да прати на лично

100 години Черно Море !