ВЕЛИЗАР: Без Кривия играем по-комбинативно и колективно

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ВЕЛИЗАР: Без Кривия играем по-комбинативно и колективно

Мнениеот W84me » 30 дек 2009 23:57

Я се опомнете малко! Какви 15т. за първите 5 кръга?Вие имате толкова за цял полусезон!Бях на мача със Славия във Варна и помня какво чудо и какво псуване беше по тоя Велизарчо,а сега излезе голям специалист!Без Кривия сте били по-добре,ама друг път.Когато играеше при вас,не помня да сте завършвали на 10то място полусезона или се лъжа?Не го слушайте тоя некадърник,нали знаете поговорката за лисицата и гроздето?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 31 дек 2009 00:57

W84me написа:Я се опомнете малко! Какви 15т. за първите 5 кръга?Вие имате толкова за цял полусезон!Бях на мача със Славия във Варна и помня какво чудо и какво псуване беше по тоя Велизарчо,а сега излезе голям специалист!Без Кривия сте били по-добре,ама друг път.Когато играеше при вас,не помня да сте завършвали на 10то място полусезона или се лъжа?Не го слушайте тоя некадърник,нали знаете поговорката за лисицата и гроздето?

Гледам доста си зпаознат със ситуацията около отбора ни...Направо си професор по футбол...Ще ви кажа само едно- аман от "разбирачи" и то от други отбори и сами не се сещате какви глупсоти говорите и понеже сте левскари, а Кривия по душа е такъв и айде да го защитим- гледали , не гледали мач на морето и дават мнение....Смешна работа.....
За сведение на всички "разбирачи и анализатори"- Кривия играеше добре до мача с Макаби нетаня- оттам нататък я има 2, 3 свестни мача, я няма.....

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 31 дек 2009 01:18

Големите победи пролетта довели до медалите ги изковаха Юрука и Миро и здравата защита+вратаря.Кривия с какво се прочу пролетта?Освен,че изпусна една решаваща дузпа с ЦСКА?Над него вечно ще тегне сянката на мизерното скатаване в 2 големи мача - в Щутгарт и с ПСВ.Тук е момента да кажа - Кривия нали игра в Пловдив с Локо?Какво стана?Нищо,паднахме.В Своге?Игра и какво?Биха ни и те.Той сам избра пътя на безчестието и позора.Сам си го направи.Благодарение на това което даде по-рано ние изтърпяхме глупавата му уста да говори неща които на друг играч не биха се позволили.И не само плямпане по адрес на омразен нам отбор,в колко мача не е проявил уважение като това да ни поздрави?За мене беше герой,показа си магарията-затри добрите впечатления,заминава си през задния вход.Толкоз.

ПС:На мача със Славия си бил колкото аз съм бил на Марс.Изобщо никой не е псувал Велизар,това да не ти е публиката на Левски,дето всяко второ скандиране-псувня по Батков,по Велев,по не знам си кой?Няма да говориш наизуст :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 31 дек 2009 08:53

The Sailor Man написа:Големите победи пролетта довели до медалите ги изковаха Юрука и Миро и здравата защита+вратаря.Кривия с какво се прочу пролетта?Освен,че изпусна една решаваща дузпа с ЦСКА?Над него вечно ще тегне сянката на мизерното скатаване в 2 големи мача - в Щутгарт и с ПСВ.Тук е момента да кажа - Кривия нали игра в Пловдив с Локо?Какво стана?Нищо,паднахме.В Своге?Игра и какво?Биха ни и те.Той сам избра пътя на безчестието и позора.Сам си го направи.Благодарение на това което даде по-рано ние изтърпяхме глупавата му уста да говори неща които на друг играч не биха се позволили.И не само плямпане по адрес на омразен нам отбор,в колко мача не е проявил уважение като това да ни поздрави?За мене беше герой,показа си магарията-затри добрите впечатления,заминава си през задния вход.Толкоз.

ПС:На мача със Славия си бил колкото аз съм бил на Марс.Изобщо никой не е псувал Велизар,това да не ти е публиката на Левски,дето всяко второ скандиране-псувня по Батков,по Велев,по не знам си кой?Няма да говориш наизуст :!:

Бях на мача със Славия,не мисля да ти давам доказателства,но помня,че дори докато водехте,80 % от хората "под козирката" освиркваха треньора.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 31 дек 2009 09:32

W84me написа:
The Sailor Man написа:Големите победи пролетта довели до медалите ги изковаха Юрука и Миро и здравата защита+вратаря.Кривия с какво се прочу пролетта?Освен,че изпусна една решаваща дузпа с ЦСКА?Над него вечно ще тегне сянката на мизерното скатаване в 2 големи мача - в Щутгарт и с ПСВ.Тук е момента да кажа - Кривия нали игра в Пловдив с Локо?Какво стана?Нищо,паднахме.В Своге?Игра и какво?Биха ни и те.Той сам избра пътя на безчестието и позора.Сам си го направи.Благодарение на това което даде по-рано ние изтърпяхме глупавата му уста да говори неща които на друг играч не биха се позволили.И не само плямпане по адрес на омразен нам отбор,в колко мача не е проявил уважение като това да ни поздрави?За мене беше герой,показа си магарията-затри добрите впечатления,заминава си през задния вход.Толкоз.

Бях на мача със Славия,не мисля да ти давам доказателства,но помня,че дори докато водехте,80 % от хората "под козирката" освиркваха треньора.

А бе ти луд ли си?Или изкаш да изкараш нас такива?Аз стоя под козирката не помня вече колко години и искам да ти заявя,че ЕДИНСТВЕНИЯ треньор който още не е псуван на Тича от групата под козирката е именно Велизар.Защо е така,няма да ти кажа.Който е фен на морето,знае.Който не е,не му трябва да знае.Гледал съм му тренировките от първия ден от както е начело и ще ви кажа,че от това момче лъха на футбол.Единственото ми/ни/ притеснение беше дали ще се справи в съблекалнята.Той УСПЯ и там.Толкова интелигентен треньор в А група НЯМА!За другите групи нямам наблюдение.Мисля си че това е човек с бъдеще.Това+комфорта който осигуряват босовете за работа в клуба е една добра комбинация.Това е треньора който с футбол надигра два от най-трудните ни отбора.Този на Локо сф и Левски.От Локо си го признаха,от Левски-НЕ!Но какво мислят лефскарите,нас не ни интересува.Очаквам ново доказване на пролет срещу Левски и нещо по-добро като резултат от мача за купата.Не само три гола разлика.С този треньор и с вашето недоразумение с осми клас,напълно постижима цел е разгрома който ви чака.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 31 дек 2009 09:52

rsk написа:
The Sailor Man написа:
rsk написа:Пича знае, че с Кривия е по-добре ама нали трябва да измисли нещо да каже :lol:

Нали ви опердаши 4:1 като брашнян чувал с 11 здрави играчи само от които няколко резерви....БЕЗ Кривия :?: .Велизар си знае работата,трябва да си усетил това :mrgreen:

Сцепи ни от пердах да, 12 срещу 10. На Герена що не бяхте толкова добри бе? Ама добре, че беше онова смешно реферче да ви осмисли живота :lol:

въртите-сучите пак в тоя форум сте,аман от вас вече, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 31 дек 2009 10:54

rsk написа:Не бе на мен просто сте ми смешни колко си вярвате, преди 2-3 какви мижитурки бяхте по-тихи от тревата, сега нещо ви порастна работата :lol: Изживявате се като някакъв фактор :roll:

абе то и на мен сте ми смешни-ама аз не ви влизам във форума и да плюя във всяка тема нали????,кой какво прави -вие само тука кибичите,относно коментара ти-не ние не сме фактор,фактор са два така наречени гранда от София,Ловеч -стана вече 10 години ви правят смешни и още не можете да го преглътните така наречените грандове,какво лошо има в това че във Черно Море се наливат постепенно пари и имаме отбор който ви се противопоставя,може би виждате заплаха от нас -за любимите му на мустака ЕКТ от където може да вземе някой лев,какво лошо има че в Бургас също наливат пари,да вземем Стара Загора-отлична работа на Илиан въпреки безпаричието и Пловдив- дано се оправят и тръгнат нагоре,да не забравя Перник-добър сезон правят,да не обидя и някой от другите отбори-респект,нали към това се стремим-по интересно първенство и по-вече фенове по стадионите,вместо да отидете на Герена и да питате мустака защо няма пари за трансфери и тем подобни други работи и защо любимия ви отбор е в поза партер или нокаут в момента-вие нападате другите отбори и търсите под вола теле,после другите защо ви мразели и тем подобни,извода е прост-сами си го правите,доста хора във вашия форум са стигнали до прозрението и си го казват,но уви те са капка в морето,болшинството си знаете една и съща песен и си я въртите нон-стоп,повярвай ми ако продължавате така да я карате-есента ще ви се види медец спрямо идващия пролетен сезон,и последно да добавя-не ми се оправдавайте със съдийте че ставате смешни вече,на толкова много циркове съм се нагледал от ваша страна -че просто нямам думи,прегледай заглавията на темите във вашия форум-направи си извода и може пак да попишем,хайде със здраве, пс-извинявам се че се отклоних от темата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Върни се в “Черно море”