ВЕЛИЗАР: Без Кривия играем по-комбинативно и колективно
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ВЕЛИЗАР: Без Кривия играем по-комбинативно и колективно
Я се опомнете малко! Какви 15т. за първите 5 кръга?Вие имате толкова за цял полусезон!Бях на мача със Славия във Варна и помня какво чудо и какво псуване беше по тоя Велизарчо,а сега излезе голям специалист!Без Кривия сте били по-добре,ама друг път.Когато играеше при вас,не помня да сте завършвали на 10то място полусезона или се лъжа?Не го слушайте тоя некадърник,нали знаете поговорката за лисицата и гроздето?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Я се опомнете малко! Какви 15т. за първите 5 кръга?Вие имате толкова за цял полусезон!Бях на мача със Славия във Варна и помня какво чудо и какво псуване беше по тоя Велизарчо,а сега излезе голям специалист!Без Кривия сте били по-добре,ама друг път.Когато играеше при вас,не помня да сте завършвали на 10то място полусезона или се лъжа?Не го слушайте тоя некадърник,нали знаете поговорката за лисицата и гроздето?
Гледам доста си зпаознат със ситуацията около отбора ни...Направо си професор по футбол...Ще ви кажа само едно- аман от "разбирачи" и то от други отбори и сами не се сещате какви глупсоти говорите и понеже сте левскари, а Кривия по душа е такъв и айде да го защитим- гледали , не гледали мач на морето и дават мнение....Смешна работа.....
За сведение на всички "разбирачи и анализатори"- Кривия играеше добре до мача с Макаби нетаня- оттам нататък я има 2, 3 свестни мача, я няма.....
- The Sailor Man
Големите победи пролетта довели до медалите ги изковаха Юрука и Миро и здравата защита+вратаря.Кривия с какво се прочу пролетта?Освен,че изпусна една решаваща дузпа с ЦСКА?Над него вечно ще тегне сянката на мизерното скатаване в 2 големи мача - в Щутгарт и с ПСВ.Тук е момента да кажа - Кривия нали игра в Пловдив с Локо?Какво стана?Нищо,паднахме.В Своге?Игра и какво?Биха ни и те.Той сам избра пътя на безчестието и позора.Сам си го направи.Благодарение на това което даде по-рано ние изтърпяхме глупавата му уста да говори неща които на друг играч не биха се позволили.И не само плямпане по адрес на омразен нам отбор,в колко мача не е проявил уважение като това да ни поздрави?За мене беше герой,показа си магарията-затри добрите впечатления,заминава си през задния вход.Толкоз.
ПС:На мача със Славия си бил колкото аз съм бил на Марс.Изобщо никой не е псувал Велизар,това да не ти е публиката на Левски,дето всяко второ скандиране-псувня по Батков,по Велев,по не знам си кой?Няма да говориш наизуст
ПС:На мача със Славия си бил колкото аз съм бил на Марс.Изобщо никой не е псувал Велизар,това да не ти е публиката на Левски,дето всяко второ скандиране-псувня по Батков,по Велев,по не знам си кой?Няма да говориш наизуст

Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
The Sailor Man написа:Големите победи пролетта довели до медалите ги изковаха Юрука и Миро и здравата защита+вратаря.Кривия с какво се прочу пролетта?Освен,че изпусна една решаваща дузпа с ЦСКА?Над него вечно ще тегне сянката на мизерното скатаване в 2 големи мача - в Щутгарт и с ПСВ.Тук е момента да кажа - Кривия нали игра в Пловдив с Локо?Какво стана?Нищо,паднахме.В Своге?Игра и какво?Биха ни и те.Той сам избра пътя на безчестието и позора.Сам си го направи.Благодарение на това което даде по-рано ние изтърпяхме глупавата му уста да говори неща които на друг играч не биха се позволили.И не само плямпане по адрес на омразен нам отбор,в колко мача не е проявил уважение като това да ни поздрави?За мене беше герой,показа си магарията-затри добрите впечатления,заминава си през задния вход.Толкоз.
Бях на мача със Славия,не мисля да ти давам доказателства,но помня,че дори докато водехте,80 % от хората "под козирката" освиркваха треньора.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:The Sailor Man написа:Големите победи пролетта довели до медалите ги изковаха Юрука и Миро и здравата защита+вратаря.Кривия с какво се прочу пролетта?Освен,че изпусна една решаваща дузпа с ЦСКА?Над него вечно ще тегне сянката на мизерното скатаване в 2 големи мача - в Щутгарт и с ПСВ.Тук е момента да кажа - Кривия нали игра в Пловдив с Локо?Какво стана?Нищо,паднахме.В Своге?Игра и какво?Биха ни и те.Той сам избра пътя на безчестието и позора.Сам си го направи.Благодарение на това което даде по-рано ние изтърпяхме глупавата му уста да говори неща които на друг играч не биха се позволили.И не само плямпане по адрес на омразен нам отбор,в колко мача не е проявил уважение като това да ни поздрави?За мене беше герой,показа си магарията-затри добрите впечатления,заминава си през задния вход.Толкоз.
Бях на мача със Славия,не мисля да ти давам доказателства,но помня,че дори докато водехте,80 % от хората "под козирката" освиркваха треньора.
А бе ти луд ли си?Или изкаш да изкараш нас такива?Аз стоя под козирката не помня вече колко години и искам да ти заявя,че ЕДИНСТВЕНИЯ треньор който още не е псуван на Тича от групата под козирката е именно Велизар.Защо е така,няма да ти кажа.Който е фен на морето,знае.Който не е,не му трябва да знае.Гледал съм му тренировките от първия ден от както е начело и ще ви кажа,че от това момче лъха на футбол.Единственото ми/ни/ притеснение беше дали ще се справи в съблекалнята.Той УСПЯ и там.Толкова интелигентен треньор в А група НЯМА!За другите групи нямам наблюдение.Мисля си че това е човек с бъдеще.Това+комфорта който осигуряват босовете за работа в клуба е една добра комбинация.Това е треньора който с футбол надигра два от най-трудните ни отбора.Този на Локо сф и Левски.От Локо си го признаха,от Левски-НЕ!Но какво мислят лефскарите,нас не ни интересува.Очаквам ново доказване на пролет срещу Левски и нещо по-добро като резултат от мача за купата.Не само три гола разлика.С този треньор и с вашето недоразумение с осми клас,напълно постижима цел е разгрома който ви чака.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
rsk написа:The Sailor Man написа:rsk написа:Пича знае, че с Кривия е по-добре ама нали трябва да измисли нещо да каже
Нали ви опердаши 4:1 като брашнян чувал с 11 здрави играчи само от които няколко резерви....БЕЗ Кривия.Велизар си знае работата,трябва да си усетил това
Сцепи ни от пердах да, 12 срещу 10. На Герена що не бяхте толкова добри бе? Ама добре, че беше онова смешно реферче да ви осмисли живота
въртите-сучите пак в тоя форум сте,аман от вас вече,

HASTA DE LA VICTORIA
rsk написа:Не бе на мен просто сте ми смешни колко си вярвате, преди 2-3 какви мижитурки бяхте по-тихи от тревата, сега нещо ви порастна работатаИзживявате се като някакъв фактор
абе то и на мен сте ми смешни-ама аз не ви влизам във форума и да плюя във всяка тема нали????,кой какво прави -вие само тука кибичите,относно коментара ти-не ние не сме фактор,фактор са два така наречени гранда от София,Ловеч -стана вече 10 години ви правят смешни и още не можете да го преглътните така наречените грандове,какво лошо има в това че във Черно Море се наливат постепенно пари и имаме отбор който ви се противопоставя,може би виждате заплаха от нас -за любимите му на мустака ЕКТ от където може да вземе някой лев,какво лошо има че в Бургас също наливат пари,да вземем Стара Загора-отлична работа на Илиан въпреки безпаричието и Пловдив- дано се оправят и тръгнат нагоре,да не забравя Перник-добър сезон правят,да не обидя и някой от другите отбори-респект,нали към това се стремим-по интересно първенство и по-вече фенове по стадионите,вместо да отидете на Герена и да питате мустака защо няма пари за трансфери и тем подобни други работи и защо любимия ви отбор е в поза партер или нокаут в момента-вие нападате другите отбори и търсите под вола теле,после другите защо ви мразели и тем подобни,извода е прост-сами си го правите,доста хора във вашия форум са стигнали до прозрението и си го казват,но уви те са капка в морето,болшинството си знаете една и съща песен и си я въртите нон-стоп,повярвай ми ако продължавате така да я карате-есента ще ви се види медец спрямо идващия пролетен сезон,и последно да добавя-не ми се оправдавайте със съдийте че ставате смешни вече,на толкова много циркове съм се нагледал от ваша страна -че просто нямам думи,прегледай заглавията на темите във вашия форум-направи си извода и може пак да попишем,хайде със здраве, пс-извинявам се че се отклоних от темата

HASTA DE LA VICTORIA