Аврамов и Краси Кръстев преминават в Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Re: Аврамов и Краси Кръстев преминават в Черно Море

Мнениеот smurfcho » 30 дек 2009 18:36

Според мен ги вземат,за да играят на бековете,където сте трагични и двамата са изиграли доста мачове като бекове...
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 30 дек 2009 19:55

Да ви светна, бе колеги. Вземаме ги защото не струват нищо. Като финанси. А сигурно и като играчи. Чорбаджията да е дал пари за някой освен Ели Маркес??! Хората правят трансфери и съответно правят отбори. Ние правим .... - дръжки!!! Демек едно голямо НИЩО.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 30 дек 2009 19:57

Хахаха пак с свободни агенти ще си решаваме проблемите..какво стана с Дани Кики?Тези определено не ни трябват..

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 30 дек 2009 21:25

Тези двамата ще паснат за дубала :?

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 30 дек 2009 21:27

Sole написа:Тези двамата ще паснат за дубала :?

Едва ли.Дубъла са доста добри,на 3-то място са,смачкаха дубълите и на Левски,и на ЦСКА.Да не забравяме и,че дубъла направи 2:2 в мач от А група с отбора на Миньор,пък тези юнаци като бяха в Ботев изпадаха-влизаха,падаха с погроми :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 30 дек 2009 21:56

Аз съм на мнение че Велизар като човек от Пловдив има най-малкото информация от първа ръка за тези двамата.Някъде четох за единия че играел добре и като дясно крило и като бек.Имаме нужда от поливалентни играчи.Видяхте какво стана за мача с Левски.Едва събрахме един отбор сравнително здрави играчи.Не забравяйте,че започваме първите два мача без Ели.Значи трябва алтернатива.А какво по-добро от остро дясно крило?И то играч който не се свени да играе в защита?Забелязвам една тенденция,че Попов залага на играчи,раздаващи се до край на терена.И ако притежават определени футболни качества,всички виждаме че се получава.Можете ли да ми кажете поне един играч титуляр,на когото можем да викаме балерина?И Дани Георгиев си втвърди играта достатъчно много.И публиката започна да го харесва.Всички обичат биткаджиите.И когато я пипат,стават конкурентни на играчите на грандовете.Че и по-добри!Остана още един нападател да вземем,че останахме само с двама и половина.Аз си мисля че Заков е втория Миро на Тича.Същия хъс,игра до края,не се отказва,влиза в единоборства...просто му трябва малко време.Не забравяйте че Миро го чакахме бая време докато вкара първия си гол,а Заков вече се отпуши.Май ще заформят добър тандем.Единственото което ме притеснява е че са еднотипни играчи.Но това е проблем на треньора.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 30 дек 2009 22:06

мисля че е добър трансфер без пари толкова ако ТИМ отпуснат малко пари Велизар Ще вземе играчи не съм ги виждал Аврамов и Кръстев дано са повече от колкото очаквам Айде Моряцииии пишете ако има нешо за трансфери :) Ч.Н.Г

chernomore_
Контакти:

Мнениеот chernomore_ » 30 дек 2009 22:17

за какво са ни тези двамата? че те и за Б група нестават.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 31 дек 2009 09:24

Ако са биткаджии-добре дошли са при нас,такива юнаци ни трябват,още не сте ги видяли и почнахте,тоз не ставал-другия не знам какво си,спокойно бре хора -има контроли ще се види,кой става и кой не,не се знае от кой храст какъв заек ще изкочи,аз лично предпочитам изнервени и биткаджийски мачове(за купата с шопите),отколкото да разхождат фанелките по терена някой калпаци и да не знаят къде се намират,Велизар си знае работата -просто му трябва време,какво повече искате -не ви знам някой от пишещите тука,играчи горе-долу за българските стандарти има,спонсор има,отбора показа някой колебливи игри в началото на сезона -но с последните мачове мисля си възвърна истинския облик,само бъдещето ще покаже дали пътя по-който сме тръгнали е правилния,за това по-малко писане по форумите и по-вече викане по стадионите,приятно изпращане на старата и весело посрещане на новата година,по-вече оптимизъм и горе главите,хайде със здраве на всички, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 31 дек 2009 12:31

chernomore_ написа:за какво са ни тези двамата? че те и за Б група нестават.

Кога си ги гледал,че и успя да ги прецениш?Да не работиш случайно като селекционер към Манчестър юнайтед?А Заабуб става ли?Хайде да вземеш да направиш един списък с играчи които стават,че да не правят грешки ръководствата на футболните клубове по света.Аман от разбирачи!Иначе весело посрещане на Нова година на всички съфорумци.А на моряците пожелавам да изтеглят от баницата купата на България и някакво медалче!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”