Аврамов и Краси Кръстев преминават в Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

fena_1912
Контакти:

Мнениеот fena_1912 » 30 дек 2009 17:17

Бившите футболисти на Ботев Георги Аврамов и Красимир Кръстев са почти сигурни нови попълнения на Черно море, съобщи Гонг. Към двамата ще започнат подготовка с "моряците" на 7 януари. Кръстев и Аврамов все още не са договорили личните си условия с варненци, нито срока на евентуалните си контракти.
Двамата ще преминат без трансферна сума в Черно море. Кръстев разтрогна договора си с Любимец по взаимно съгласие и е свободен агент, а Аврамов, който през есента игра в Спартак Пловдив, се е договорил с шефовете на гладиаторите да бъде пуснат без финансови претенции при добра оферта.

Инфо за Георги Аврамов
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0% ... 0%BE%D0%B2

Инфо за Краси Кръстев
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1% ... 0.BD.D0.B8
Последна промяна от fena_1912 на 30 дек 2009 17:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Re: Аврамов и Краси Кръстев преминават в Черно Море

Мнениеот The Sailor Man » 30 дек 2009 17:24

Интересни имена,които нищо не ми говорят.Не е ясно и като какви се изявяват на терена,нито възрастта им.Не ми звучат никак сериозно и надали са играчи на високо ниво.Може да имат качества,явно са наблюдавани,но нереално да гоним Купа с играчи от Б група :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 30 дек 2009 17:29

Знам, че бяха в Ботев миналата година, като имена ги знам, но не съм особено запознат с качествата им. Нека някой фен на Ботев да даде малко инфо за тях, ще му бъда много благодарен. ;)

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 30 дек 2009 17:35

До колкото имам впечатления не са лоши играчи, но не смятам, че ще имат някаква ключова роля в Черно море. Аврамов играе като ляв халф, а Кръстев като десен. Честно казано, не виждам отборът да има нужда от точно такъв тип футболисти. По-добре да търсят един остър нападател, който да бъде партньор на Манолов и два здрави бека.

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 30 дек 2009 17:36

Полузащитници ... кога ше си вземете нападател .. аз тва го чакам от 2 години защото хубавия отбор на Черно Море загина заради липса на нападателна мощ ..
Изображение

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 30 дек 2009 17:55

Jord написа:До колкото имам впечатления не са лоши играчи, но не смятам, че ще имат някаква ключова роля в Черно море. Аврамов играе като ляв халф, а Кръстев като десен. Честно казано, не виждам отборът да има нужда от точно такъв тип футболисти. По-добре да търсят един остър нападател, който да бъде партньор на Манолов и два здрави бека.

Точно обратното Аврама е от дясно а Кръстев от ляво. Аз лично харесвах Кръстев много повече. Могат я но не бяха постоянни. Особено като не им се плаща :lol: Продаваха мачове да се изхранват, като цяло добри футболисти. Аврамов според мен е по-добър от Дани Георгиев а Краси може да изпълнява защитни функции за разлика от Какалов, но пък не е толкова разнообразен в атака. Добър трансфер за Черно Море...

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 30 дек 2009 18:16

Постовете им в Черно Море са добре попълнени - отляво Тошко Колев досега чакаше шанс,не може да спреш младежки национал за сметка на 26-27 годишен играч от Б група,при това на тази позиция блестящо се изявява Дани Георгиев,а и Юруков се връща....отдясно Ели Маркес направи чудесни мачове,а и Дани Георгиев тука си играе...не знам...във всички случаи по-добре тези отколкото Заабуб,но за Купа трябва повече и най-вече качество.Нападателя не го мислете,от Левски ще е,гледам извиваме ръце за Кривчо :mrgreen: .За което евала,трябва да се покаже,че никой,ама абсолютно никой не може да си прави схеми извън тези на клуба.Никой,дори и Кривчо който беше вся и всьо,ама излезе неблагодарен...сега да чака на Батков,ние чакаме Еньо или Христов в замяна :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

trakia89
Контакти:

Мнениеот trakia89 » 30 дек 2009 18:27

Посредствени играчи за "А' група , като цяло имат бързина , някаква техника , но не са нищо кой знае какво , но определено са класа над Георги Андонов когато се отървахме , така де отиде при вас преди години.

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 30 дек 2009 18:29

Нямаме нужда от тези....нито млади, нито перспективни, нито доказани.... по-добре да си налагме юношите!

Върни се в “Черно море”