Черно море - Локо Пд

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Черно море - Локо Пд

Мнениеот blue avalanche » 13 сеп 2015 03:03

ticha i vladislav написа:Без чист централен нападател,с двама дефанзивни халфа-Паланков и Клок,с 4-ма в защита/Станчев спокойно може да отива при Гонзо/...

Станчев си го дръжте!На нас не ни трябва.Преди време ви казах,че с претоплени манджи от Левски искате да правите отбор.Някои се нервираха... :mrgreen:

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 13 сеп 2015 11:14

Готвача написа:Не можах да гледам мача,но за какво точно Вареа стана играч на мача?Дано не е само заради гола.А иначе,както съм казвал много пъти,на чужденците в БГ им трябва МНОГО време за да влязат в час.Не може футболист избран за най добър чужденец в друга държава да е набеден за слаб у нас.Стрелец,мислех си че ще проявиш малко повече търпение.От паса който видях на Васев към Курьор,си мисля че това момче се отърсва от напрежението А група и започва да влиза в час.За разлика от колегите съм на мнение че не трябва да вземаме никакъв нападател,защото по това време можем да вземем само някой по куц и от тези за които постоянно натяквате че не стават.Като гледах мача на Италия с нашите видях че и жабките нямат нищо в атака,а какво да говорим за Черно море.Просто на нашите играчи им трябва изграждане на стил без централен нападател,така мисля аз.
п.п.Жалко че Бадема е решил да не идва при нас.

ВАРЕА игра много добре и голът не беше единственото добро нещо,което направи.Напротив!Беше много активен.Изявяваше се и като конструктор,и като острие!Малко напомня на Бербо...Много техничен,но не е играчът,който ще бяга до последен дъх!!!Вижда се че е имал нужда от адаптация и влиза в ритъм.Лично за мен играчът на мача е ВАСЕВ!!!Много остри атаки направи и доста паникьосваше защитата на Локомотив.Игра в стилът на типичните крила от миналия век!Игра технично както играеха ДАМЯН ГЕОРГИЕВ-ЧУДОТО и ПЛАМЕН ХРИСТОВ-ПЕПИ,а центриранията му бяха прецизни като на АНДРЕЙ СТОЯНОВ!!!Да ме прости Господ,че го сравнявам с такива велики легенди,но момчето много се стара и заслужава похвала.Ако имаше кой да се възползва от центриранията му......но това е друга тема.Кольо изигра мача с цел да го спечели обезателно,а не да смачка противника,както ни се искаше на нас!!!Затова на моменти играхме прибрано и даже бавехме.И това започна още първото полувреме,след като поведохме.Можехме сами да вкараме вълка в кошарата,но ни се размина!!!Поредната долна,съдийска,мазна мазмантия се опита да ни вгорчи живота....и донякъде успя!!!Няма да го коментирам,защото днес е неделя и съм разглобил лайномета за профилактика....но ми скъса нервичките този амбриаж (долен ляв педал)!!!Нарочно не писах веднага,защото исках да гледам и по телевизията с повторения,спорните положения.Е-е-е,гледах мача още три пъти с по три повторения на всяко положение!!!Ега ти чудесиите!!!А за родната журналистика,какво да кажа?Илиян Енев след мача,като си излезе от коментаторската кабинка каза-"Имаше дузпа,закачи го!",а по телевизията му слушам замазванията....не мога да повярвам,това един и същи човек ли го говори!!!Ама нали кандидатите за Евро квоти трябва да са по малко,за да не се пречи на Левски!!!И съдии,и журналисти ще си скъсат тлъстите задници да проправят пътеката на Тонев и Гонзо към Европата!!!Забелязва се определено активизиране от страна на нашите собственици!!!Мисля,че трябва да се помисли и за тези станали вече резонни съдийски тесли!!!В никакъв случай не искам разни мижитурки да свирят за нас!!!Ние сме МОРЯЦИ и сами ще си вземем това,което ни се полага.....но поне да не се подиграват с труда на момчетата!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 14 сеп 2015 09:14

Благодаря Киро!Добър преразказ по картинки :) :) :) .Ако имаш някой линк за мача,пусни и аз да погледам цялостното развитие на нещата.Относно Вареа/а и не само него/многократно съм писал,че новите/особено чужденците/имат нужда от адаптация.Ще се радвам този период да е преминал при Вареа.А за Васев...явно Кольо има набито око за играчи.Васев е определено по добър от Коконов и само малко повече игрова практика му е нужна.Какво става с Райков???
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 14 сеп 2015 17:19

зеления написа:
Eastern написа:Честита победа! Пореден слаб мач на нашият отбор ,хората които трябва да организират играта ни в атака май трябва да поседнат на пейката!Говоря за Курьор и Бурабия ,много са се разлигавили и се търсят само двамата а пък със тези корнери направо ми скъсаха нервите. Ако не се вземат мерки с тея двамата нищо добро не ни чака. Аз не мога да разбера какво стана с Марчин ,защо от основен и полезен играч го натириха на пейката? Спасов май изпуска съблекалнята и много трябва да се радва че разполага с Клок защото ако не е холандеца вчера можеше и да ни бият. За съжеление другият мач мисля че Клок е наказан заради натрупани картони а литекс традиционно си ни цепят!

Мисля, че си в тотална грешка! За мен специално Курьор е играча на мача. Всичко смислено в атака беше благодарение на него или (и) на Васев. Разбира се не бива да се пропусне и желанието, и играта на Вареа. И за корнерите не си прав! При тия дългучи на Локото нямаше никакъв шанс за отиграване с "нормални" корнери. В общи линии нашите стояха горе-долу добре на терена. Трябва им още малко повече хъс и нещата ще си дойдат на мястото.

Човече и аз ще съм благодарен цял живот на Курьор за купата ама айде да сме малко по сериозни!!Какво ти хареса в играта му?На фона на другите може да е правил някакви финтове и до там!И за корнерите като ги изпълняваха къси кво постигнаха НИЩО.Да не говорим че това го правят вече трети мач и винаги губят топката!!!Ако на теб мача и поведението на Курьор и компания ти е харесало явно имаме ТОТАЛНО РАЗЛИЧНИ разбирания за футбола.
А пък със основен футболист като Васев едва ли ни чака нещо по високо от 6-7 място.
Готвача написа:Благодаря Киро!Добър преразказ по картинки :) :) :) .Ако имаш някой линк за мача,пусни и аз да погледам цялостното развитие на нещата.Относно Вареа/а и не само него/многократно съм писал,че новите/особено чужденците/имат нужда от адаптация.Ще се радвам този период да е преминал при Вареа.А за Васев...явно Кольо има набито око за играчи.ВАСЕВ ОПРЕДЕЛЕНО Е ПО ДОБЪР ОТ КОКОНОВ и само малко повече игрова практика му е нужна.Какво става с Райков???

:shock: :shock: :shock: Явно не си гледал много много Черно Море но всеки си има виждания за играта.
НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 14 сеп 2015 21:37

За мой срам ще кажа,че ЧМ в този състав не съм го гледал,по простата причина че пропуснах мача.А понеже не са играли друг мач в този състав,предполагам че и ти не си ги гледал много.Това е и причината да искам линк,че да мога да си коментирам на базата на мои си впечатления.Както и да е.Това е Черно море и друг няма,няма и да има/поне за мен/.Какъвтотакъв.Силен или слаб,няма нуикакво значение.Този отбор ми създаде толкова положителни емоции,че е грехота да ги разсипваме от критики точно сега.Нека критиките започнат другата година,когато по късопаметните са забравили тези две купи.Сигурно има и по черногледи и късопаметни,но това вече е медицински проблем.Успех на Морето в Ловеч и нека традицията бъде нарушена!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 14 сеп 2015 23:55

Готвача написа:За мой срам ще кажа,че ЧМ в този състав не съм го гледал,по простата причина че пропуснах мача.А понеже не са играли друг мач в този състав,предполагам че и ти не си ги гледал много.Това е и причината да искам линк,че да мога да си коментирам на базата на мои си впечатления.Както и да е.Това е Черно море и друг няма,няма и да има/поне за мен/.Какъвтотакъв.Силен или слаб,няма нуикакво значение.Този отбор ми създаде толкова положителни емоции,че е грехота да ги разсипваме от критики точно сега.Нека критиките започнат другата година,когато по късопаметните са забравили тези две купи.Сигурно има и по черногледи и късопаметни,но това вече е медицински проблем.Успех на Морето в Ловеч и нека традицията бъде нарушена!

Говорих ти за сравнението между Коконов и Васев че е смешно!Прав си отбора ни донесе мн радости но тогава вместо Васев игра Коконов. Няма значение дано се разиграят ама от това което видях не съм голям оптимист.
САМО ЧЕРНО МОРЕ!

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 15 сеп 2015 20:04

Добър мач изиграхме, най-много ми хареса играта на Вареа, за мен той е играч на мача.

Върни се в “Черно море”