Готвача написа:Не можах да гледам мача,но за какво точно Вареа стана играч на мача?Дано не е само заради гола.А иначе,както съм казвал много пъти,на чужденците в БГ им трябва МНОГО време за да влязат в час.Не може футболист избран за най добър чужденец в друга държава да е набеден за слаб у нас.Стрелец,мислех си че ще проявиш малко повече търпение.От паса който видях на Васев към Курьор,си мисля че това момче се отърсва от напрежението А група и започва да влиза в час.За разлика от колегите съм на мнение че не трябва да вземаме никакъв нападател,защото по това време можем да вземем само някой по куц и от тези за които постоянно натяквате че не стават.Като гледах мача на Италия с нашите видях че и жабките нямат нищо в атака,а какво да говорим за Черно море.Просто на нашите играчи им трябва изграждане на стил без централен нападател,така мисля аз.
п.п.Жалко че Бадема е решил да не идва при нас.
ВАРЕА игра много добре и голът не беше единственото добро нещо,което направи.Напротив!Беше много активен.Изявяваше се и като конструктор,и като острие!Малко напомня на Бербо...Много техничен,но не е играчът,който ще бяга до последен дъх!!!Вижда се че е имал нужда от адаптация и влиза в ритъм.Лично за мен играчът на мача е ВАСЕВ!!!Много остри атаки направи и доста паникьосваше защитата на Локомотив.Игра в стилът на типичните крила от миналия век!Игра технично както играеха ДАМЯН ГЕОРГИЕВ-ЧУДОТО и ПЛАМЕН ХРИСТОВ-ПЕПИ,а центриранията му бяха прецизни като на АНДРЕЙ СТОЯНОВ!!!Да ме прости Господ,че го сравнявам с такива велики легенди,но момчето много се стара и заслужава похвала.Ако имаше кой да се възползва от центриранията му......но това е друга тема.Кольо изигра мача с цел да го спечели обезателно,а не да смачка противника,както ни се искаше на нас!!!Затова на моменти играхме прибрано и даже бавехме.И това започна още първото полувреме,след като поведохме.Можехме сами да вкараме вълка в кошарата,но ни се размина!!!Поредната долна,съдийска,мазна мазмантия се опита да ни вгорчи живота....и донякъде успя!!!Няма да го коментирам,защото днес е неделя и съм разглобил лайномета за профилактика....но ми скъса нервичките този амбриаж (долен ляв педал)!!!Нарочно не писах веднага,защото исках да гледам и по телевизията с повторения,спорните положения.Е-е-е,гледах мача още три пъти с по три повторения на всяко положение!!!Ега ти чудесиите!!!А за родната журналистика,какво да кажа?Илиян Енев след мача,като си излезе от коментаторската кабинка каза-"Имаше дузпа,закачи го!",а по телевизията му слушам замазванията....не мога да повярвам,това един и същи човек ли го говори!!!Ама нали кандидатите за Евро квоти трябва да са по малко,за да не се пречи на Левски!!!И съдии,и журналисти ще си скъсат тлъстите задници да проправят пътеката на Тонев и Гонзо към Европата!!!Забелязва се определено активизиране от страна на нашите собственици!!!Мисля,че трябва да се помисли и за тези станали вече резонни съдийски тесли!!!В никакъв случай не искам разни мижитурки да свирят за нас!!!Ние сме МОРЯЦИ и сами ще си вземем това,което ни се полага.....но поне да не се подиграват с труда на момчетата!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!