Моряците активни на трансферния пазар

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Re: Моряците активни на трансферния пазар

Мнениеот aide_morqci » 26 дек 2009 17:32

Миро в никакъв случай не трябва да отива при тея .За самия него ще е по добре да не ходи там.В Левски не малко футболисти си прецакват кариерата.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 26 дек 2009 22:34

aide_morqci написа:Миро в никакъв случай не трябва да отива при тея галфони.За самия него ще е по добре да не ходи там.В левски не малко футболисти си прецакват кариерата.

Нашите няма да го пуснат.Сигурен съм.Най-много да дадат Кривия на Левски,за Еньо например.
Само Черно море.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 29 дек 2009 13:19

Надявам се да не вземем никого от тия тримцата - Лусио, Христов и Йеньо. Никой от тях няма манталитет за Тича :!:

[rimg]http://***.eu/news72877.html[/rimg]
А Кривия явно не го искат о Герено, макар да им се слага всячески.. Просто не виждам кого можем да искаме в замяна от лецкито.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 29 дек 2009 15:20

Един из между Антонов/Саидходжа/Морини ни трябва.Морини ако дойде ще играе като 2-ри нападател.Еньо може и да можем да го вземем,но на мене не ми харесва чесно казано..Миро Манолов задължително трябва да го задържим.
Също така Даксон мнопго ми харесва,но едва ли ще го вземем..Дани Кики можем да пробваме..

chernomore_
Контакти:

Мнениеот chernomore_ » 29 дек 2009 20:33

С какво сме АКТИВНИ след като все още нямаме подписан договор с някой нов футболист?

Потребителски аватар
westmc
Контакти:

Мнениеот westmc » 29 дек 2009 22:53

Надявам се да вземем Тимонов и Еньо.Между другото какво стана с алжиреца, който дойде на проби?

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 30 дек 2009 03:26

chernomore_ написа:С какво сме АКТИВНИ след като все още нямаме подписан договор с някой нов футболист?

Дани Кики - предварителен договор по предварителна информация :lol:
Момчета, стига с тоа Йеньо... за какво ни е този лигльо?

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 30 дек 2009 10:14

Чудесна новина е ако Дани Кики дойде тука.Хич не се лъжете,казах го преди,казвам го и сега-той е класа над Даксон и има характер,и хъс и всичко...и очевидно от това което чета никак не обича т.нар. "грандове".Точно футболист за нас и нашите цели.Колкото до Тимонов - какво толкова ви харесва тоя лешпер?Ама той няма нито един добър мач в ЦСКА,а и в Ботев не ми е правил някакво впечатление.На всичкото отгоре го гледам като играе-страшно мързелив,муден и високомерен.И на всичкото отгоре....пиянде и отрепка.Принц бил...гащник,имахме един тука такъв пияндурник-Моке,оня ден му счупили зъбите в пиянски скандал :mrgreen: ...на нас ни трябват футболисти с хъс и възможности,а не пияници и отрепки.Еньо няма никакви качества за Черно Море,Гошо Христов е вече наистина класа,която неоценяват и не могат да развиват.Съгласен съм обаче за Морини,той би бил уникален трансферен удар,просто чудесен играч е с всестранни качества - плеймейкър,атакуващ халф,втори нападател...абе колкото пъти гледам Ботев в атакуващ план Морини е навсякъде по терена,просто не се спира....той трябва да е основанта ни цел и като сложим и Кики,2-3 младоци(юноши или от Б група) - ето я селекцията!Но никакви маймуняци,стига,Заабуб маабуб от Рикардо и Периш никой чужденец не е показал кой знае каква класа :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 30 дек 2009 16:42

http://gong.bg/view_article.php?article_id=110073 Красимир Кръстев е ляв халф, а Георги Аврамов десен бек-халф, ако и новината за Дани Кики е вярна, остава ни само да привлечем класен нападател. Успех и весели празници на всички моряци :)
Последна промяна от Cherno More на 30 дек 2009 17:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 дек 2009 16:46

Дай Боже,да е истина.Щом в Гонга го съобщават,значи е истина.Ако вземем Дани Кики,ще ни остане само класен нападател,да помага на Миро и може да се върне някой от преотстъпените ни играчи.Така да им се даде шанс и ако успеят,нека подсилят отбора.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”