Ремонт на стадион Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Един милион от държавата за "Тича"
Стартира ремонтът на „Тича” http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1491653
-
- Контакти:
ВДНО ГОЛЯМО БРАВО и дано само победи на обновения стадион.
, е и навън де 

Бат Ирко, приготвил съм си:
две кофи-метални,
по една лопата и кирка,
мистерии, шпатли,
чук и трион,
дрелка ... АЗ СЪМ ГОТОВ
.
две кофи-метални,
по една лопата и кирка,
мистерии, шпатли,
чук и трион,
дрелка ... АЗ СЪМ ГОТОВ

-
- Контакти:
greenpeak написа:Бат Ирко, приготвил съм си:
две кофи-метални,
по една лопата и кирка,
мистерии, шпатли,
чук и трион,
дрелка ... АЗ СЪМ ГОТОВ.
Братко много съм доволен от новината за обновлението.Дано, да са си взели поука и дано е изпълнимо
това новинарско събитие, но въпреки това ние феновете сме зад МОРЕТО, не зад седалките............. и АЗ имам куфар с инструменти и дрелка, но това е вече наша психоза след поредицата от РЕМОНТИ

МНОГО контузии станаха на този терен , аз като бивш футболист ти казвам, че ако има ремонт на терена ще мачкаме, и няма да имаме проблеми за тройката

Къде сте бе
, от ранни зори махам седалки сам на Тича
:

Ехааааааааааааааа това е нещо което не вярвах да видя скоро, въпреки приказките и милионите.
Започна се.
Започна се.
Жалко, старите бяха идеални за рекламна кампания за продажба на абонаментни карти. "А вие готови ли сте за новия сезон?"

-
- Контакти:
guglata написа:Ехааааааааааааааа това е нещо което не вярвах да видя скоро, въпреки приказките и милионите.
Започна се.
Уха , тази гледка на започнал ремонт е невероятна, дано да го завършат, че един човек преди година си разпра крака на една седалка и се наложи да го шият яко. Кой като нас ще имаме два садиона.

-
- Контакти:
Сезона свърши. Сега ще видим ще се спази ли обещаното за нови чимове и пилони за осветление.
zeleno-beliya написа:Сезона свърши. Сега ще видим ще се спази ли обещаното за нови чимове и пилони за осветление.
Посред зима не се правят такива неща.

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"