СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Вдигнете нивото!Все пак сме Варна
90г. от първата шамп.титла-вярно!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
-
- Контакти:
boys85 написа:TheRoyalCup написа:Идеи за 30 август има ли
Хората, сдобили се с чисто нови фланелки с емблемата на Владислав, нека се замислят по какъв повод бяха направени.
30 август, ден свещен

-
- Контакти:
За мен е необясним факта че във Варна,който е колкото Пловдив като жители, огромната маса фенове са или от ЦСКА или от Левски и за местните отбори-никой.
Всъщност това не е точно така, не е никой, има фенове, но като цяло има отлив от стадионите.
Във витрината на Ч.море има ли запазени трофеи от Тича и Владислав?Ако има могат да се вкарат снимки в сайта и да се направи юбилеен календар с всички купи!Това ми е идеята.
-
- Контакти:
icko65 написа:Във витрината на Ч.море има ли запазени трофеи от Тича и Владислав?Ако има могат да се вкарат снимки в сайта и да се направи юбилеен календар с всички купи!Това ми е идеята.
Сребърната купа от Букурещ, беше единствената запазена от преди 1944г, сега обаче не знам къде е.
green_silence написа:
Мнооого смешно-нас..а се!Нещо по темата?Не може и да имаш.Айде у лево!
icko65 написа:Радостен съм както и всички обичащи Черно море от спечелването на купите.Дълги години нямахме поводи за радост освен някоя епизодична победа над лидерите в първенствата/изкл.3-то място/.Сега отбора тръгва нагоре.Наред с плановете за нов стадион и ремонт на Тича мисля че трябва да се подобри и визията на отбора в медиите.Трябват специалисти и хора с моряшки сърца и там.Погледнах сайта на Литекс-завидях им.То история то постижения купи и т.н.-всичко се вижда.Ние да не би да сме с по бедна история.Ами дайте малко визия в нашия сайт-на играчи на история .Наредете ги и нашите купи по години..Примерно не съм виждал и не знам съществува ли първата купа флагче от 1938 на "Тича".Да поставят малко снимки и информация в сайта.По историята след 2004-нищо!Имаме претенции на стар клуб с традиции в начина на управление и всички са ни давали за пример.Направете и сега така че да всяваме респект още с представянето ни в медиите.Има млади и компетентни хора които могат да помогнат това да се случи...
"Дълги години"????

И не си припознавайте историята на други отбори! Щото, ако всички правим това- верно* ще се окаже, че "Левски 14" е създаден 1911 г., А ЦСКА е АС 23!

Честита Купа и Суперкупа!
Заслужихте си ги, и се радвах и на двата ви успеха(но това е всичко за цялата ви история)!
Защо обаче 600 000 град, който има само един футболен отбор, е представляван от 183 човека публика? Срамно е за варненци, а и за целия български футбол!
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?
Onze_dOr написа:icko65 написа:Радостен съм както и всички обичащи Черно море от спечелването на купите.Дълги години нямахме поводи за радост освен някоя епизодична победа над лидерите в първенствата/изкл.3-то място/.Сега отбора тръгва нагоре.Наред с плановете за нов стадион и ремонт на Тича мисля че трябва да се подобри и визията на отбора в медиите.Трябват специалисти и хора с моряшки сърца и там.Погледнах сайта на Литекс-завидях им.То история то постижения купи и т.н.-всичко се вижда.Ние да не би да сме с по бедна история.Ами дайте малко визия в нашия сайт-на играчи на история .Наредете ги и нашите купи по години..Примерно не съм виждал и не знам съществува ли първата купа флагче от 1938 на "Тича".Да поставят малко снимки и информация в сайта.По историята след 2004-нищо!Имаме претенции на стар клуб с традиции в начина на управление и всички са ни давали за пример.Направете и сега така че да всяваме респект още с представянето ни в медиите.Има млади и компетентни хора които могат да помогнат това да се случи...
"Дълги години"????![]()
![]()
![]()
Тоест- никога досега!
И не си припознавайте историята на други отбори! Щото, ако всички правим това- верно* ще се окаже, че "Левски 14" е създаден 1911 г., А ЦСКА е АС 23!![]()
Заслужихте си ги, и се радвах и на двата ви успеха(но това е всичко за цялата ви история)!
Защо обаче 600 000 град, който има само един футболен отбор, е представляван от 183 човека публика? Срамно е за варненци, а и за целия български футбол!
Черно море е наследник на Тича и Владислав!ЦСКА защо наследява титлите на ОНВ и ЦДНА?Това са други отбори-що припознават!Или за София може!Историята ни никой не може да отнеме!Яд ви е че сме най-стария клуб-първи шампион и пръв носител на межд.купа-факт!
Onze_dOr написа:icko65 написа:Радостен съм както и всички обичащи Черно море от спечелването на купите.Дълги години нямахме поводи за радост освен някоя епизодична победа над лидерите в първенствата/изкл.3-то място/.Сега отбора тръгва нагоре.Наред с плановете за нов стадион и ремонт на Тича мисля че трябва да се подобри и визията на отбора в медиите.Трябват специалисти и хора с моряшки сърца и там.Погледнах сайта на Литекс-завидях им.То история то постижения купи и т.н.-всичко се вижда.Ние да не би да сме с по бедна история.Ами дайте малко визия в нашия сайт-на играчи на история .Наредете ги и нашите купи по години..Примерно не съм виждал и не знам съществува ли първата купа флагче от 1938 на "Тича".Да поставят малко снимки и информация в сайта.По историята след 2004-нищо!Имаме претенции на стар клуб с традиции в начина на управление и всички са ни давали за пример.Направете и сега така че да всяваме респект още с представянето ни в медиите.Има млади и компетентни хора които могат да помогнат това да се случи...
"Дълги години"????![]()
![]()
![]()
Тоест- никога досега!
И не си припознавайте историята на други отбори! Щото, ако всички правим това- верно* ще се окаже, че "Левски 14" е създаден 1911 г., А ЦСКА е АС 23!![]()
Ти не си се радвал на нашите успехи,а на това че Левски и Лудогорец загубиха!!!Типично българска злоба и комплексарщина!!!Гледай си В груповото отборче с позорната комунистическа история,пали свещи пред паметника на Съветската армия и се надявай товарищ Путин да превземе пак България!!!А срам за българския футбол сте вие,защото неспортсменски спечелена титла е най позорното нещо във всеки Шампионат и във всеки спорт!!!Вашите титли,са спечелени със решаващото съдействие на Милко Балев,Добри Джуров и други тъмни личности....нямащи нищо общо със спорта и футбола!!!Затова стой си у лево и мисли за мача със Струмска слава!!!
Re: СПАМ
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7wTu_OO02T8[/youtube]