TheRoyalCup написа:Та да попитам,някой от феновете, пресс аташето,журналята,,на 30 август ще има ли нещо специално или..всъщност никой не знае каква дата е
[offtopic]Васил Дамянов ?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
TheRoyalCup написа:Та да попитам,някой от феновете, пресс аташето,журналята,,на 30 август ще има ли нещо специално или..всъщност никой не знае каква дата е
chiphead написа:TheRoyalCup написа:Та да попитам,някой от феновете, пресс аташето,журналята,,на 30 август ще има ли нещо специално или..всъщност никой не знае каква дата е
[offtopic]Васил Дамянов ?[/offtopic]
stefani написа:Пълен резил е на мач на Черно море да има по малко от 1%% от варналии
stefani написа:Пълен резил е на мач на Черно море да има по малко от 1%% от варналии
icko65 написа:Радостен съм както и всички обичащи Черно море от спечелването на купите.Дълги години нямахме поводи за радост освен някоя епизодична победа над лидерите в първенствата/изкл.3-то място/.Сега отбора тръгва нагоре.Наред с плановете за нов стадион и ремонт на Тича мисля че трябва да се подобри и визията на отбора в медиите.Трябват специалисти и хора с моряшки сърца и там.Погледнах сайта на Литекс-завидях им.То история то постижения купи и т.н.-всичко се вижда.Ние да не би да сме с по бедна история.Ами дайте малко визия в нашия сайт-на играчи на история .Наредете ги и нашите купи по години..Примерно не съм виждал и не знам съществува ли първата купа флагче от 1938 на "Тича".Да поставят малко снимки и информация в сайта.По историята след 2004-нищо!Имаме претенции на стар клуб с традиции в начина на управление и всички са ни давали за пример.Направете и сега така че да всяваме респект още с представянето ни в медиите.Има млади и компетентни хора които могат да помогнат това да се случи...
Честно не ми говори нищо 30 август..Ако го свързваш с деня на моряка-той беше 2-та неделя от август-9-ти.TheRoyalCup написа:Идеи за 30 август има ли
TheRoyalCup написа:Идеи за 30 август има ли
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта