СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

chiphead
Контакти:

Re: Вдигнете нивото!Все пак сме Варна

Мнениеот chiphead » 13 авг 2015 16:42

TheRoyalCup написа:Та да попитам,някой от феновете, пресс аташето,журналята,,на 30 август ще има ли нещо специално или..всъщност никой не знае каква дата е :?:

[offtopic]Васил Дамянов ? :roll:[/offtopic]

TheRoyalCup
Контакти:

Мнениеот TheRoyalCup » 13 авг 2015 16:43

chiphead написа:
TheRoyalCup написа:Та да попитам,някой от феновете, пресс аташето,журналята,,на 30 август ще има ли нещо специално или..всъщност никой не знае каква дата е :?:

[offtopic]Васил Дамянов ? :roll:[/offtopic]

НЕ :!: Остават 17 дни :!:

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 13 авг 2015 16:50

Пълен резил е на мач на Черно море да има по малко от 1%% от варналии :!:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

TheRoyalCup
Контакти:

Мнениеот TheRoyalCup » 13 авг 2015 16:51

stefani написа:Пълен резил е на мач на Черно море да има по малко от 1%% от варналии :!:

Лельо Стефке, откъде имаш тази интересна статистика :?:

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 13 авг 2015 16:56

stefani написа:Пълен резил е на мач на Черно море да има по малко от 1%% от варналии :!:

Казва се Варненци,не варналии,за какво държавата харчи толкова пари за начално образование?
Черно море-първият шампион по футбол в България

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 13 авг 2015 17:05

icko65 написа:Радостен съм както и всички обичащи Черно море от спечелването на купите.Дълги години нямахме поводи за радост освен някоя епизодична победа над лидерите в първенствата/изкл.3-то място/.Сега отбора тръгва нагоре.Наред с плановете за нов стадион и ремонт на Тича мисля че трябва да се подобри и визията на отбора в медиите.Трябват специалисти и хора с моряшки сърца и там.Погледнах сайта на Литекс-завидях им.То история то постижения купи и т.н.-всичко се вижда.Ние да не би да сме с по бедна история.Ами дайте малко визия в нашия сайт-на играчи на история .Наредете ги и нашите купи по години..Примерно не съм виждал и не знам съществува ли първата купа флагче от 1938 на "Тича".Да поставят малко снимки и информация в сайта.По историята след 2004-нищо!Имаме претенции на стар клуб с традиции в начина на управление и всички са ни давали за пример.Направете и сега така че да всяваме респект още с представянето ни в медиите.Има млади и компетентни хора които могат да помогнат това да се случи...

Много точно казано!!!В нашият клуб,има много още направления,които трябва да се развиват и усъвършенстват!!!Нямам техническата компетентност,но както автора на темата споменава,това е работа за млади и компетентни хора!!!Сигурен съм,че такива ще се намерят!!!Както съм сигурен,че и тези които сега обгрижват сайта,имат идеи за прогресиране!!!Аз съм готов да съдействам и да помагам,с всичко което е в моите възможности!!!

TheRoyalCup
Контакти:

Мнениеот TheRoyalCup » 13 авг 2015 17:10

Идеи за 30 август има ли :?:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 13 авг 2015 17:18

TheRoyalCup написа:Идеи за 30 август има ли :?:
Честно не ми говори нищо 30 август..Ако го свързваш с деня на моряка-той беше 2-та неделя от август-9-ти.
Последна промяна от icko65 на 13 авг 2015 17:22, променено общо 1 път.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 13 авг 2015 17:21

TheRoyalCup написа:Идеи за 30 август има ли :?:

Хората, сдобили се с чисто нови фланелки с емблемата на Владислав, нека се замислят по какъв повод бяха направени. ;)

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 13 авг 2015 17:25

За мен е необясним факта че във Варна,който е колкото Пловдив като жители, огромната маса фенове са или от ЦСКА или от Левски и за местните отбори-никой.
В Пловдив ако си от някой различен от Ботев или от Локо те гледат като извънземен и се чудят дали си добре.
Всъщност ако си от Столипиново те гледат И със съжаление и се питат как си локомотивец след като си българин? :) :)
Не бе,сериозно, що така?
Ако ние играехме финал за купа или суперкупа в Бургас....всъщност няма кво да ви обяснявам,виждали сте го...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Върни се в “Черно море”