W84me написа:ogrizko написа:Според мен също напълно заслужено загубихме. Хареса ми играта на Левски ...доста борбеност, агресия, желание, че и качества демонстрираха ...очаквах да ги отупаме, обаче на терена нищо такова не се получи. Постоянно ни скачаха по двама трима и много добре покриваха пространствата. Така че логично загубихме специално този мач. Единствено ми хареса играта на Стефан Станчев ...и тази на Траян Траянов като изключим гола. Може и да сбърка фатално, но ще му го простя заради спокойната игра, доброто изнасяне на топката и т.н. И това положение можеше да не го сбърка, но просто топката му се чукна в крака ...вярвам, че заради тази грешка занапред ще е малко по-внимателен в близост до вратата и няма да имаме подобни ядове. И мен много ме хвана яд, че се лъже на подобна позиция, но да не го плюем толкова за една грешка. Другите всички бяха под нивото си.... по-зле не вярвам да сме другия мач, така че дано да тръгнем вече нагоре. Ако трябва ще бием Левски в София да си върнем точките и така. Не сме много изостанали все още, на 2-3 точки сме от другите, мачовете са 36 ....така че да подкрепяме отбора и така
Траян Траянов е класен футболист, очаквах да го вземем в Левски, играе с изключително спокойствие и е стабилен на втория етаж. Иначе тоя вашия Клок много рита, скъса се от ритане...
Марк Клок е прекрасен футболист.Млад,перспективен и научен.А за ритането си прав.Само,че не виждам нищо странно.Ти виждал ли си футболист да не рита?