СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот Готвача » 07 авг 2015 19:39

koseto40 написа:
NLO написа:Наско Илиев, а?Кой беше този лудия, който в началото на юни говореше, че трябва да го върнем?

Човека те попита нещо,г-н инжелер..кратко,ясно и на чист български...КЪДЕ ИЗРИТАХА ЗАДНИЧЕТО ТИ СЛЕД ПОРЕДНИТЕ ПРОСТОТИИ,КОИТО СИ ФЪФЛИЛ? :mrgreen:

Когато ние тук във форума нападахме НАГЛИЯ заради факта че изгони Наско,ти къде беше?Хайде сега отговори ми на въпроса ако обичаш.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

NLO

Мнениеот NLO » 07 авг 2015 19:59

Готвача написа:
koseto40 написа:
NLO написа:Наско Илиев, а?Кой беше този лудия, който в началото на юни говореше, че трябва да го върнем?

Човека те попита нещо,г-н инжелер..кратко,ясно и на чист български...КЪДЕ ИЗРИТАХА ЗАДНИЧЕТО ТИ СЛЕД ПОРЕДНИТЕ ПРОСТОТИИ,КОИТО СИ ФЪФЛИЛ? :mrgreen:

Когато ние тук във форума нападахме НАГЛИЯ заради факта че изгони Наско,ти къде беше?Хайде сега отговори ми на въпроса ако обичаш.

Как да отговоря, такова ви е възпитанието, аз не бих постъпил така, но минали работи и тогава бях прав за това, което говорех!
Изображение

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 07 авг 2015 20:19

NLO написа:
Готвача написа:
koseto40 написа:

Как да отговоря, такова ви е възпитанието, аз не бих постъпил така, но минали работи и тогава бях прав за това, което говорех!

А бе заеби възпитанието.Ти такива ги наплещи тогава/ако си бил ти де/че и това което направихме ти беше подарък.Хайде сега кажи,къде точно те оставихме да се наслаждаваш на красивите природни гледки.
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 07 авг 2015 20:31

ако го бяхте хвърлили от моста..а не да го оставяте там...нямаше да има проблеми сега...един малоумник по малко...даже и никой нямаше да забележи липсата му..:)))))))))))

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 07 авг 2015 21:22

Това не е дъртия, този е един боклук, който е крайно време да яде бой. Че и ще вкарс в беля мосю инженера - знае му лафовете и ги пуска

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 07 авг 2015 22:16

Мляко с ориз написа:Това не е дъртия, този е един боклук, който е крайно време да яде бой. Че и ще вкарс в беля мосю инженера - знае му лафовете и ги пуска

Единственото което зная сегя е че това не е МИШО.Мишо щеше да си каже болката от преди години.Този момък си няма и на идея за какво става въпрос.Сега сте вие наред.Издирете го по ай-пи.Не е трудно за хора които знаят какво правят и го предупредете да спре с тези простотии.Още повече вкарва в проблеми съвсем друг/няма да кажа невинен/човек,като Мишо Шлифера,както му викам аз.Но спор няма-познава Мишо и почти перфектно изпълнява ролята си/му/.

NLO

Мнениеот NLO » 07 авг 2015 22:25

Точно така, издирете злосторникът, който пише от мое име!Много ми е интересно кой ли е?
Изображение

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 авг 2015 22:51

NLO написа:Точно така, издирете злосторникът, който пише от мое име!Много ми е интересно кой ли е?

За пръв път, да се съглася напълно с твое мнение! ;) И мене ме е много смях, ама щом искат, нека се съмняват. За теб така е по-изгодно, кво толкова?! :lol: Не си ти и това е ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 07 авг 2015 23:49

Освен гола на Наско Илиев, паса към него беше от друг наш бивш играч Християн Попов 8-) Явно са паснали, в отбора на Монтана.При нас им липсваше нещо, но сега показват завидна форма.Наско ми прави впечатление, с добра физика, нещо което му липсваше преди.Дано да се развиват момчетата 8-) 8-)
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 08 авг 2015 00:23

NLO написа:Точно така, издирете злосторникът, който пише от мое име!Много ми е интересно кой ли е?

Тука удари греда.Щом и ти не знаеш кой пише от твое име...Става страшно даже и за онези с белите престилки.И те няма да могат да го намерят,така дълбоко си го скрил...в себе си,че даже и ти не знаеш кой си всъщност.

Върни се в “Черно море”