СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
Само с Христов от Плевен и Теодор Стефанов от Созопол можем да си осмислим селекцията. Това е от току що случайно прихванат радиосигнал от кораба- майка.
koseto40 написа:Абе..къв Иван Стоянов бе..човека ви казва каква звезда играе във ФК Сопол..вие...тц тц тц...оня на ниво ви казвам,и все креативни решения пуска из форумите..опссссс...май написах трудна за разбиране думичка...)))) Проверих..няма такава в науката,която е изучавал...радио..кво беше там...
)))))
Абе ей, я мирясвай и ти! Спри да отговаряш на олигофрена! Всяко твое писание довежда до лавинообразни простотии на НЛО!!! Ако пък си му на акъла - пишете си в Курило!!! Спри да ни тормозиш!!!!!!!!!!!!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Извинявайте ,господине,че наруших душевното ви спокойствие и равновесие...Взех си билет,летя за Курило..зеления написа:koseto40 написа:Абе..къв Иван Стоянов бе..човека ви казва каква звезда играе във ФК Сопол..вие...тц тц тц...оня на ниво ви казвам,и все креативни решения пуска из форумите..опссссс...май написах трудна за разбиране думичка...)))) Проверих..няма такава в науката,която е изучавал...радио..кво беше там...
)))))
Абе ей, я мирясвай и ти! Спри да отговаряш на олигофрена! Всяко твое писание довежда до лавинообразни простотии на НЛО!!! Ако пък си му на акъла - пишете си в Курило!!! Спри да ни тормозиш!!!!!!!!!!!!!!

koseto40 написа:Извинявайте ,господине,че наруших душевното ви спокойствие и равновесие...Взех си билет,летя за Курило..зеления написа:koseto40 написа:Абе..къв Иван Стоянов бе..човека ви казва каква звезда играе във ФК Сопол..вие...тц тц тц...оня на ниво ви казвам,и все креативни решения пуска из форумите..опссссс...май написах трудна за разбиране думичка...)))) Проверих..няма такава в науката,която е изучавал...радио..кво беше там...
)))))
Абе ей, я мирясвай и ти! Спри да отговаряш на олигофрена! Всяко твое писание довежда до лавинообразни простотии на НЛО!!! Ако пък си му на акъла - пишете си в Курило!!! Спри да ни тормозиш!!!!!!!!!!!!!!))) Ще ви пратя картичка...а и най новите анализи и трансферни бомби,замислени от съкийлийника ми

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Прав сииииииииииииии..зеления написа:koseto40 написа:Извинявайте ,господине,че наруших душевното ви спокойствие и равновесие...Взех си билет,летя за Курило..зеления написа:koseto40 написа:Абе..къв Иван Стоянов бе..човека ви казва каква звезда играе във ФК Сопол..вие...тц тц тц...оня на ниво ви казвам,и все креативни решения пуска из форумите..опссссс...май написах трудна за разбиране думичка...)))) Проверих..няма такава в науката,която е изучавал...радио..кво беше там...
)))))
Абе ей, я мирясвай и ти! Спри да отговаряш на олигофрена! Всяко твое писание довежда до лавинообразни простотии на НЛО!!! Ако пък си му на акъла - пишете си в Курило!!! Спри да ни тормозиш!!!!!!!!!!!!!!))) Ще ви пратя картичка...а и най новите анализи и трансферни бомби,замислени от съкийлийника ми
![]()
![]()
Не, бе човек, просто исках да ти кажа: остави го тоя да пасе патките и не се занимавай с него. Колкото повече внимание му се отделя, толкова повече се въодушевява да драска във форума.

http://m.gong.bg/bg-football/a-grupa/ch ... eli-339095
Черно море избира между
трима нападатели
Аз мисля,че Стоянов е добър вариант,голове,бързина,години.
Черно море избира между
трима нападатели
ВАРНА написа:http://m.gong.bg/bg-football/a-grupa/cherno-more-izbira-mezhdu-trima-napadateli-339095
Черно море избира между
трима нападатели
Без Домо. Тоя е свършил за футбола.
Най-добрия вариант от тримата за мен поне е Бадема..Миналата година игра много силно,не спираше да снове по терена,въпреки че не е първа младост
Абсолютно съм съгласен. Бадема и четящ играта футболист. За Стоянов нямам мнение защото отдавна не съм го гледал. Домовчийски няма да го коментирам- само ще кажа, че повече имам вяра на Живко Петков.