Равносметка 2009 г. за Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lieutenant Randall
Контакти:

Re: Равносметка 2009 г. за Черно Море

Мнениеот Lieutenant Randall » 27 дек 2009 18:13

OBI4AM LEVSKI написа:Равносметка ли!?Че кои са тези анонимници Черно море-"много е добре"!?Варненски кючекчии с купени съдии!За това участията им в Европа са до месец...август!

През десетина години ..... :mrgreen: И то благодарение на "Левски", който е натрупал коефициент достатъчен за 4 български отбора :) :) :)
Последна промяна от Lieutenant Randall на 27 дек 2009 18:18, променено общо 1 път.
6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 27 дек 2009 18:18

айде левскарчета пишете какви сме.Много се забавлявам като ги видя в нашия форум.Това май значи нещо,а и щом се дразнят.. ;)
За вас моряци ний живеем...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 27 дек 2009 19:16

Левски видяха,че без съдийска аванта нищо не става от тях.За това и ревнаха да се върне "старото съдийство"- където само на мача с ЦСКА, не могат да разчитат на съдийска помощ.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 27 дек 2009 19:20

Sagittarius написа:
Pro-European написа:
cmmiemania написа:оставаш си само с опитите за обективност обаче.

;) Добре. С кое не си съгласен?

С това,че Алекс беше Фактор номер 1 за успехите,то беше номер 1 по принос за провалите на отбора както в ЕКТ,така и през цялата есен с номерата си.............Кольо Спасов пък няма никакъв принос към успехите,а само отрицателен..........

Ок ти си познаваш по-добре отбора.
Ама странно звучи малко - ставате 3-ти в Бг за първи път от мнооого време,
а ти казваш че треньорът и човекът-отбор Алекс не ставали за нищо (За Данчо Юруков и Манолов съм съгласен, че са много добри играчи, ама реализираха след пасове на ....знаеш кой).
Значи нищо не ви пречи сега, след като враговете с партиен билет - Кольо и Алекс, ги няма,
да направите още по-добро класиране - примерно 2-ри в Бг.
Ама на полусезона нещата не изглежда да отиват натам.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 дек 2009 19:32

Добре,ето сега ви предлагаме великия Алекс,вземете го да видим какво ще направите с човека-отбор.Той е човек отбор в буквален смисъл,взема се за такъв и разбива колективи.Халал да ви е,аз го помня с добро и му желая успех.Ще видим,току-виж сме взели Купата на България :roll:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 27 дек 2009 19:35

Sagittarius написа:Какъв футбол убиват бе кючекчия и авер по чашка на Рабех?Вашия футбол ли?Вашия антифутбол ли?Вижте се себе си какви сте - комунистически отрепки като Батков и Марков-ръководители,фенове-наркопласьори,футболисти-престъпници неосъдени(пълни боклуци и утайки),треньор-турбо-селяндур и смешник....позори в Европа,унижения и погроми от анонимни и дори попупрофесионални отборчета....Кои сте вие,че да говорите бе смешници?Кои сте вие бе :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ние сме отбора,дето е на 5-то място,а вие сте отбора на 10-то място.След като ние сме всичко това,дето си го написал по-горе и пак сме 5 места пред вас,въпросът е:вие какво сте тогава и какъв футбол играете?
5.Левски-"антифутбол"-29-16 голова разлика
10.Ч.море-"страхотни"-19-14 голова разлика
Не разбирам?
Не знам за вашия "колектив",но Кривия вече е играл при нас и не ни разби колектива.Така,че не ни "давате" играч,който не познаваме.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 дек 2009 19:43

Поне нямаме за собственик комунистически агент,нито пък имаме като оратор друг такъв боклук.Нямаме за треньор осмокласник псуващ като каруцар и селяндур,нямаме играчи с проблеми със закона които трябва да са в затвора....Иначе като игра играем 5 пъти по-красиво от вас,не печелившо,но поне не прибягваме до брутални грубости и сеч,за да вземаме победи-както Гонзо нареди на боклуците си да чупят краката на Дока и Заков.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

Потребителски аватар
mi7ence7y
Контакти:

Мнениеот mi7ence7y » 27 дек 2009 20:00

Sagittarius написа:Поне нямаме за собственик комунистически агент,нито пък имаме като оратор друг такъв боклук.Нямаме за треньор осмокласник псуващ като каруцар и селяндур,нямаме играчи с проблеми със закона които трябва да са в затвора....Иначе като игра играем 5 пъти по-красиво от вас,не печелившо,но поне не прибягваме до брутални грубости и сеч,за да вземаме победи-както Гонзо нареди на боклуците си да чупят краката на Дока и Заков.

е тука вече ги закла на място браво :) +1
Черно море

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 27 дек 2009 20:16

mi7ence7y написа:
Sagittarius написа:Поне нямаме за собственик комунистически агент,нито пък имаме като оратор друг такъв боклук.Нямаме за треньор осмокласник псуващ като каруцар и селяндур,нямаме играчи с проблеми със закона които трябва да са в затвора....Иначе като игра играем 5 пъти по-красиво от вас,не печелившо,но поне не прибягваме до брутални грубости и сеч,за да вземаме победи-както Гонзо нареди на боклуците си да чупят краката на Дока и Заков.

е тука вече ги закла на място браво :) +1

И как точно ни "закла"?С "аргумента":ние сме "бразилците" на А група,или,може би с "аргумента":ние сме "балерините" на А група?Значи:"Гонзо нареди...",а?А,когато Вуцов каза,че няма мач,дето Танко Дянков да не заслужава да бъде изгонен това не ви се хареса,нали?"Абе,мани го тоя Вуцов,бе?Кво разбира тоя простак?"Това,което не ни отърва,просто не е вярно,нали така?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 дек 2009 20:52

Ами да,мани го тоя Вуцов,простак....има ли мач в койт ода не се е държал като оранготан чакаш да му хвърлят банан през решетките на клетката в зоопарка?Едуард Ераносян неслучайно го нарече Кинг Конг и изобщо този болен човек,ядосан,че ТИМ го изпъдиха от Варна като псе с ритници ми е все тая какво говори и къде плюе.Гонзо нареди я,няма да съм наредил аз,но откакто тоя мизерник ви е треньор във всеки мач се поставя задача на вашите дървосекачи да малтретират и контузят възловия играч на съперника - Дока от Литекс,Илия Илиев в Сливен,едиснтвения ни нападател-Заков...а междудругото като паднахме 0:3 в София Милен Петков отнесе доста остри влизания преди да се самоконтузи....Прави си сметката какъв човек е Гонзо,за да прибягва до такива долнопробни "тактики".Играта на Черно Море е технична,комбинативна,не казвам печеливша,но поне играем футбол и не гледаме на контузваме съперниците си като вас...и не съм далеч даже от мисълта,че бруталната сеч на монтанските дървари и тя не беше никак случайна точно 5 дена преди мача ни с вас за Купата....срещу Дани Димов бившия ви кадър Миро шуменския пробва да чупи крака...случайно пак срещу възлов наш играч.Все пак на Тича у дома не преценихте,че е просто невъзможно да ни стреснете с агресия и като ви отвърнахме с умерена доза от нея Гонзовите каратеки и пияндета клекнаха като някакви женички получавайки 4 парцала :!:

Върни се в “Черно море”